والا چه عرض کنم تو پیام نور هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
امروز تو بلندگو باز گفتن چون 1هفته از امتحانات گذشته برای دیدن نتایج افراد بدهکار برن بدهیشون روبدن پس کو نتایج؟الله اعلم
والا چه عرض کنم تو پیام نور هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
امروز تو بلندگو باز گفتن چون 1هفته از امتحانات گذشته برای دیدن نتایج افراد بدهکار برن بدهیشون روبدن پس کو نتایج؟الله اعلم
من این ترم این درس رو ندارم ... آقا حمید و زینب خانم باید بیان راهنمایی کنن، فکر کنم پاس کردن این درس رو
اگرخدا بخواد میخوام برش دارم ترم بعد ( البته واسه ترم 5 هست که ترم 4 برمیدارم بره پی کارش) ... ولی شما نمونه سوالات رو نگاه کن و بخصوص تشریحی های اخیر ... حتما مشابه میدن ... اصلا پیام نور دیگه به خودشون زحمت نمیدن که سوال جدید طرح کنن واسه درس های این چنینی و اصلی ها و تحصصی ها ... همش از تمرین ها و مثال های کتاب ... بر حسب فراوانی بسنج که بیشتر از کجا میاد
سایت راه چند سری نمونه سوال داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این سایت هم خیلی خوبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین و راحتترین رشته پیام نوذ چیه؟ من شنیدم پیام نور و خود دانشجو باید بخونه و امتحان بده.. یه رشته ای مثل حسابداری خوبه با این شرایط؟ فراگیر پیام نور رشته طراحی و دوخت لباس داره؟
باور کن یه همچین چیزی وجود خارجی نداره![]()
سلام دوست عزیز من یسری نمونه سوال معادلات از امور دانشجویی گرفتم![]()
فکر کنم تو این فرصت کم شما همینارو بخونید کافی باشه.
![]()
Last edited by mohsenjxj; 14-01-2013 at 16:04.
این هم آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کسی نتایجش نیومده؟
متاسفانه یا خوشبختانه مال من هنوز اعلام نشده
سلام دوست من . با این طرز تفکر وارد پیام نور نشی بهتره .
من معتقدم هر رشته ای سختی های خاص خودشو داره ..... اگه بخوای دست کمش بگیری برات میشه جهنم ..... هر رشته ای بری اگه با برنامه درس بخونی موفق میشی ... توی زندگی هم همینه ..... داشتن برنامه ی خوب یعنی موفقیت .... البته اینو بگم که من از مسئولین قلم چی نیستم( با برنامه درس بخوانید پیشرفت کنید
) ( کوشا جان پشتیبانت
)
دارم براتحالا شدم امور دانشجویی؟
![]()
Last edited by Eblis 2011; 14-01-2013 at 17:24.
بابا برای منم اعلام نشده.اینام مسخره کردن
داش مهدی این بنده ی خدا تقصیری نداره.اولین بار من به شما گفتم امور دانشجویی.فکر کنم باید بنده رو توبیخ کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)