نه نیست
ولی اینجوری دنده دادن زیر 3000 بنظرم ب روغن سوزی میندازه موتور ریو بدبختو ک ب این راحتی کاریش نمیشه
نه نیست
ولی اینجوری دنده دادن زیر 3000 بنظرم ب روغن سوزی میندازه موتور ریو بدبختو ک ب این راحتی کاریش نمیشه
سلام دوستان من یا ریو مدل88 با موتور1600 دارم میخوام اتو ماتش کنم بنظرتون باصرفه هست ؟ می ارزد و چند خرجش هست باتشکر راهنمایی کنید
سلام
من یمشکلی با سمند دارم
اونم اینه که ماشین وقتی تازی روشن شده و شروع به حرکت میکنه هیچ مشکلی نداره و با هر فشار پدال گازی ماشین شتاب داره و دور بر میداره ولی ماشین وقتی گرم تر شد موتور انگاری توانشو از دست داده باشه یعنی ار دنده 2 به سه باید گاز بدی تا ته ماشین بعد از چند ثانیه تازه شروع به دور برداشتن میکنه هر جاییم بردم کسی نتونست کاری کنه سوزناش و شستن صافی بنزین تسمه تایم و بقیه ...
ماشین بعضا درست میشه ولی باز بعضا اینجوری میشه مخصوصا تو سر بالایی ها ماشین میمیره از دو که به سه میدی ماشین دیگه مرد
و خیلی کند دور بر میداره ماشین وقتی گرم میشه شتابش کم میشه
بعضی وقتام پدال گاز روان نیست و انگار جایی گیر میکنه در صورتی که اینجوری نیست و چک کردن گیری نداره
لطفا کمکم کنین
سلام
من یمشکلی با سمند دارم
اونم اینه که ماشین وقتی تازی روشن شده و شروع به حرکت میکنه هیچ مشکلی نداره و با هر فشار پدال گازی ماشین شتاب داره و دور بر میداره ولی ماشین وقتی گرم تر شد موتور انگاری توانشو از دست داده باشه یعنی ار دنده 2 به سه باید گاز بدی تا ته ماشین بعد از چند ثانیه تازه شروع به دور برداشتن میکنه هر جاییم بردم کسی نتونست کاری کنه سوزناش و شستن صافی بنزین تسمه تایم و بقیه ...
ماشین بعضا درست میشه ولی باز بعضا اینجوری میشه مخصوصا تو سر بالایی ها ماشین میمیره از دو که به سه میدی ماشین دیگه مرد
و خیلی کند دور بر میداره ماشین وقتی گرم میشه شتابش کم میشه
بعضی وقتام پدال گاز روان نیست و انگار جایی گیر میکنه در صورتی که اینجوری نیست و چک کردن گیری نداره
لطفا کمکم کنین
سلام و خوش آمد به شما
برای ایران که قیمتها هیچ ثباتی نداره بهتره زنگ بزنین به نمایندگی و بپرسین الان قیمت گیربکس اتوماتیک چنده و میشه برای ماشینتون نصب کرد و اجرت نصبش چنده و آیا گارانتی هم داره ؟
رانندگی با اتوماتیک خیلی راحتتر از دستی هست خصوصاً در شهر .
اگر شدنی باشه و بودجه اش رو داشته باشین مسلماً خیلی راحتتر رانندگی میکنید
سلام...دوستان ماشینم کمی روغن سوزی داره منتها از اگزوز دود سفید میاد...مگه نباید سیاه باشه؟
یکم بودجه را بیشترکنی بنظرم اتومات فابریکش هم پیدا کنه،هرچند بنظرم ماشین خصوصا اتومات صفر بخری مطمئنتره چون ایرانی جماعت با ماشین دنده ای درست رفتار نمیکنه دیگه وای به حال اتومات
206SD V9 هم بنظرم بهتر از ریو باشه،حداقل خدماتش گسترده تره و فابریکی هست ونیاز به سروکله زدن با مکانیک جماعت نیست
بخاطر هوای سرد نیست؟اگه نیست پس ببین آب کم نمیکنه،شاید مشکل واشر سرسیلندر باشه...روغن سوزی دودش متمایل به آبی هست...سیاه مربوط به تنظیم نبودن موتور هست
Last edited by aminkhan2014; 23-11-2015 at 08:51.
نه سردی هوا نیست...روغن کم میکنه و اب هم تا حدودی کم میشه
نمیشه دقیق گفت وباید متخصص ببیندش ولی آب کم کردن شاید بخاطر مشکل واشرسرسیلندر باشه که دود سفید هم ایجاد میکنه
سلام
من یه پرشیا موتور TU5 خریدم ولی این ماشین جون نداره و هرکاری که میکنم درست نمیشه . صفحه کلاچمو چک کردم گفتن خوبه ، ماشین هم خوب گاز میخوره ولی راه نمیره . اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)