رنو مگان 2000
تویوتا یاریس 2012
کیا سراتو
مزدا 3 جدید تیپ 1
رنو مگان 2000
تویوتا یاریس 2012
کیا سراتو
مزدا 3 جدید تیپ 1
mg 550 رو هم میتونی به گزینه هات اضافه کنی . خودرویی با کلاس و با امکانات زیاد تحت لیسانس لوتوس انگلیس
مگان 2000 اتوماتیک
ویتارا 2400 دستی با قیمت 45 میلیون بهترین گزینه در این رنج میباشد چون هم خودروی مطمئنی هست و هم میشه در شهر ازش استفاده کرد و هم در جاده و کوهستان نرمی هم از بقیه گزینه ها بیشتره.
مزدا 3 نیو هم که در این رنج قیمتی صفر نداره و می تونی به مزدا 3 تیپ 3 فول صفر که خیلی خودروی خوبی هم هست فکر کنی.
بهترین گزینه های این رنج:
مزدا 3 تیپ 3 فول صفر
گرند ویتارا 2400 دستی صفر
مهدی جون
مزدا 3 جدید تیپ 3 صفرش با این قیمت گیر نمیاد.
سوزوکی کلاس 8 دستی هم با این بودجه گیر نمیاد اما کبلس 5 دستی هست.
سلام دوستان
این ام جی ماشین خوبی هستش؟ خدمات پس از فروش خوبی داره؟ مثل اینکه چند تا مدل مختلف هم داره ( MG6,MG550) اما فرقشون رو نمی دونم.
به نظرتون توی قیمت حدود 43و 44 تومن ماشین خوب دیگه ایی هم هستش برای استفاده توی شهر؟
این مزدا 3 تیپ 3 همون مزدا 3 قدیمی ها هستش دیگه؟
MG550 خودروی تازه وارد اما با کیفیتی هست.
اما خدمات پس از فروش سراسری نداره.
مزدا 3 قدیمی که از سال 88 دیگه تولید نشد و جای خودش رو به مزدا 3 جدید داد.
مزدا 3 در 3 تیپ عرضه میشه.
مزدا 3 جدید از نظر ظاهری و امکانات با مزدا 3 قبلی متفاوت هست.
با این بودجه تیپ 3 که بهترین و کامل ترین تیپ مزدا هست رو مدل 89 انتخاب کنید.
بعد از اون خودروهای دیگه هم هستن اگر صفر نخوای
تویوتا کمری
هیوندای سوناتا
هیوندای آزرا
ماکسیما
هم هستن که میشه بهشون فکر کرد.
خیلی ممنون
راستش بیشتر تمایل دارم که ماشین صفر باشه. میترسم که دست دوم بگیرم.
خدمات پس از فروش که گفتی نداره یعنی تعمیرگاه نداره ماشین رو برای گارانتی و یا موردهای دیگه بشه برد اونجا؟
یک سوال دیگه هم داشتم فرق mg6 , mg 550 رو می دونید چی هست؟
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید:
شما مزدا 3 کارکرده رو میتونید در حد صفر هم پیدا کنید همین مدل 90کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر من این بود.
اقا تشکر
یعنی نظر شما اینه که مزدا نیو کم کارکرد از ام جی بهتره؟
مشکلی و یا موردی در مورد ام جی نمی دونید که ادم رو منصرف کنه از خریدش؟ میگن ماشین ساخت چین هستش و نمیشه روش زیاد اطمینان کرد؟
محمد جان اگه دقت کنی من ننوشتم جدید و نسل قبلی رو گفتم شما در پست قبلی گفتید جدید
سوزوکی ویتارا 2400 دستی مطمئن باش تا 44 میلیون یا صفر یا در حد صفر سال 90 راحت گیر میاد
این ماشین ساخت چین هست و کاملا تحت لیسانس انگلیس و اصلا به یک خودروی چینی بی کیفیت ربطی نداره خیالتان راحت.
مزدا 3 جدید از ام جی 550 بهتره ولی قیمت بیشتری هم داره و لوازم گرون تری.
اکثر ماشین های بالای 40 میلیون با کمبود لوازم و گرونی مواجه هستند اما مطمئن باش لوازم و قطعات مزدا 3 جیدی گرون تر از ام جی هست.
همچنین این خودرو توسط شرکت مدیا موتور وارد میشه و 3 سال یا 100 هزار کیلومتر گارانتی داره.
من مشکل خاصی در این خودرو نمی بینم که به شما بگم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)