در مورد سرعت که اونموقع شبی 2.7 گیگ میگرفتم یادش بخیر.
پینگم دیگه چه میشه کرد ایشالله یه روز خوب میاد....
یکم فکر میکنم نمیاد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در مورد سرعت که اونموقع شبی 2.7 گیگ میگرفتم یادش بخیر.
پینگم دیگه چه میشه کرد ایشالله یه روز خوب میاد....
یکم فکر میکنم نمیاد![]()
البته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.به هر حال همتون قبول كنين كه اينجا ايرانه و تا آخر عمر سرعتتون همينه و كمتر هم ميشه
راه حلش اينه كه آفلاين وصل كنيالبته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.
آنلاينشم كه ممنوعه ، ميگيرن......![]()
من یکی از دوستام خودش تو این کار بود یعنی یه گروه داشتن که کاره آفلاینانجام میدادن و هر دفعه یه نفر کاره آنلاین انجام میداد و این دوست ما هم تجربه 2 مگابایت در ثانیه تو خونشو داشته فعلا هم که نگرفتن ولی قبول دارم داداش که آزاده آزادم نیست.
![]()
---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
راستی دوستانی که شاتل دارید واسه شما مثه من اشغال شده دوباره ؟ 1 هفته ای داشتم حال میکردما همش رو 68 ثابت بود ... مارو بگو فکر کردم از بعد از تابستون که خر خونا میرن سر درسو مشقشونواس ما سرعت بهتر میشه .... اما بد تر شد
هی قطع میشه مودمو خاموش روشن میکنم 10 دقیقه استفاده میکنم دوباره قطع میشه .... خداااااااااااااااااااا ...
.
شاتل - خط 4 - محدود
در مورد اینترنت ماهواره ای درسته که میتونن با یه دستگاه محل سیگنال رو ردیابی کنن و بعد به عنوان جاسوس ما رو بگیرن
اگه مثلآ تو روستای خودمون اینو بخوایم راه بندازیم امنیتش بیشتر میشه؟ چقدر هزینه داره؟
شاتل مگه چند میده که این همه دردو رنج رو تحمل می کنی تو همین تاپیک چند صفحه قبل خوندم که اندیشه خط 4 درست شده خوب برو اونجا من که گلسارشو دارم تا 160 میره![]()
اینجا جاش نیست
اما
محتوای مخفی:
آره بیشتر مشکل سر همون سند که من شنیدم حکم جاسوسی داره!!!!!!!! ولی من از دوستم دقیق میپرسم ببینم راه در رو نداره؟ ولی آفلاین هیچ مشکلی نیست تازه یه --- hd بگیر کانالای HD هم نگاه کن حلشو ببر.
سرعت الانم 20 کیلوئه..............!!!!!!!!!!![]()
Last edited by excessive; 29-09-2010 at 11:26.
تشکر از اطلاعات مفیدتون دوستان.
من الان پرسیدم میگن که مثلا شب روشن میزاری رو هارد 300 گیگی . اونم به طور تصادفی اطلاعات رو دانلود میکنه مثلآ بزنی avi برات 300 گیگ فیلم و jpg برات عکس دانلود میکنه و انتخابی نیست که هر چی بخوای بگیری؟ درسته؟
Last edited by SAeidD600; 29-09-2010 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)