تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 710 از 2403 اولاول ... 21061066070070670770870971071171271371472076081012101710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من شدیدا شیفته پینگتم تقریبا تو همه تست هایی که گذاشتی از 500 به بالا بوده البته بعضی اوقات هم سرعتت جدا خوب میشه
    در مورد سرعت که اونموقع شبی 2.7 گیگ میگرفتم یادش بخیر.

پینگم دیگه چه میشه کرد ایشالله یه روز خوب میاد....
    یکم فکر میکنم نمیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به هر حال همتون قبول كنين كه اينجا ايرانه و تا آخر عمر سرعتتون همينه و كمتر هم ميشه
    البته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

البته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.
    راه حلش اينه كه آفلاين وصل كني
    آنلاينشم كه ممنوعه ، ميگيرن......

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راه حلش اينه كه آفلاين وصل كني
    آنلاينشم كه ممنوعه ، ميگيرن......
    من یکی از دوستام خودش تو این کار بود یعنی یه گروه داشتن که کاره آفلاینانجام میدادن و هر دفعه یه نفر کاره آنلاین انجام میداد و این دوست ما هم تجربه 2 مگابایت در ثانیه تو خونشو داشته فعلا هم که نگرفتن ولی قبول دارم داداش که آزاده آزادم نیست.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

راستی دوستانی که شاتل دارید واسه شما مثه من اشغال شده دوباره ؟ 1 هفته ای داشتم حال میکردما همش رو 68 ثابت بود ... مارو بگو فکر کردم از بعد از تابستون که خر خونا میرن سر درسو مشقشون واس ما سرعت بهتر میشه .... اما بد تر شد هی قطع میشه مودمو خاموش روشن میکنم 10 دقیقه استفاده میکنم دوباره قطع میشه .... خداااااااااااااااااااا ...
    .
    شاتل - خط 4 - محدود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد اینترنت ماهواره ای درسته که میتونن با یه دستگاه محل سیگنال رو ردیابی کنن و بعد به عنوان جاسوس ما رو بگیرن
    اگه مثلآ تو روستای خودمون اینو بخوایم راه بندازیم امنیتش بیشتر میشه؟ چقدر هزینه داره؟

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

راستی دوستانی که شاتل دارید واسه شما مثه من اشغال شده دوباره ؟ 1 هفته ای داشتم حال میکردما همش رو 68 ثابت بود ... مارو بگو فکر کردم از بعد از تابستون که خر خونا میرن سر درسو مشقشون واس ما سرعت بهتر میشه .... اما بد تر شد هی قطع میشه مودمو خاموش روشن میکنم 10 دقیقه استفاده میکنم دوباره قطع میشه .... خداااااااااااااااااااا ...
    .
    شاتل - خط 4 - محدود
    شاتل مگه چند میده که این همه دردو رنج رو تحمل می کنی تو همین تاپیک چند صفحه قبل خوندم که اندیشه خط 4 درست شده خوب برو اونجا من که گلسارشو دارم تا 160 میره

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در مورد اینترنت ماهواره ای درسته که میتونن با یه دستگاه محل سیگنال رو ردیابی کنن و بعد به عنوان جاسوس ما رو بگیرن
    اگه مثلآ تو روستای خودمون اینو بخوایم راه بندازیم امنیتش بیشتر میشه؟ چقدر هزینه داره؟
    اینجا جاش نیست
    اما
      محتوای مخفی:  
    ببین اگر شما نت افلاین داشته باشی هیچ فرقی با ----- نداره چون فقط رسیو میکنی همون دیشه فقط یه --- میخری اگر بخای انلاین باشی باید سند رو از adsl استفاده کنی و از دیش رسیو کنی اما اینکار اکانت میخاد اینکه میگن میگرن ماله وقتیه که شما انلاین استفاده کنی چون وقتی به مدتی شما فقط سند داشته باشی از طریق asdl وهیچ رسیوی نداشته باشی بهت مشکوک میشن دوستانم توی کرج اینکارو کرد گرفتنش به قید ضمانت ازاد شد الان همه افلاین استفاده میکنن هیچ مشکلی هم نداره بیشتر سر سند حساس هستن دیگه بیشتر ازین اینجا جاش نیست اگر سوالی داشتی پ.خ بده

9. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره بیشتر مشکل سر همون سند که من شنیدم حکم جاسوسی داره!!!!!!!! ولی من از دوستم دقیق میپرسم ببینم راه در رو نداره؟ ولی آفلاین هیچ مشکلی نیست تازه یه --- hd بگیر کانالای HD هم نگاه کن حلشو ببر.

سرعت الانم 20 کیلوئه..............!!!!!!!!!!
    Last edited by excessive; 29-09-2010 at 11:26.

11. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تشکر از اطلاعات مفیدتون دوستان.

من الان پرسیدم میگن که مثلا شب روشن میزاری رو هارد 300 گیگی . اونم به طور تصادفی اطلاعات رو دانلود میکنه مثلآ بزنی avi برات 300 گیگ فیلم و jpg برات عکس دانلود میکنه و انتخابی نیست که هر چی بخوای بگیری؟ درسته؟
    Last edited by SAeidD600; 29-09-2010 at 11:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •