این دهکده رو هر کی بتونه برام پاکسازیش کنه و ترجیحا لویالتیش رو پایین بیاره هر چی ریسورس بخواد میدم بهش
389|766
7000 امتیازه
ترایب هم نداره
فقط هم یه دهکده داره
این دهکده رو هر کی بتونه برام پاکسازیش کنه و ترجیحا لویالتیش رو پایین بیاره هر چی ریسورس بخواد میدم بهش
389|766
7000 امتیازه
ترایب هم نداره
فقط هم یه دهکده داره
خب بچه ها یه خبر از ترایب ما.
به درخواست من ترایب فایت برای 6یوزر ایرانی که داره توی فروم ترایب یک تاپیک مخصوص فارسی زبانها باز میکنه تا اعضا به راحتی اونجا در مورد هدفهاشون و فقط در مورد ترایب صحبت کنن.
اینم متن نامه ی سباستین:
I will form a new topic for you guys in the forums.
I will name it Persian.Okeys^^
1-توی روز 2-3 بار هم بهش سر بزنی کافیه.
2-بله بازی حتی اگر خودتون هم آن نباشید تنظیماتی رو که قبل انجام دادید اجرا میکنه.مثلا وقتی زدی 50 سرباز بسازه و میگه توی 2 ساعت ساخته میشه واقعا 2ساعت طول میکشه تا سربازا ساخته بشه چه شما باشی چه نباشی در مورد ریسورس و بقیه هم همین طور.
3-هرچی پیشرفت میکنی نیاز به حضورت توی بازی بیشتر میشه.
This is meant for players who can speak Persian.But they will need to give me updates of their talks.Aryu will be the one to give me a report every week.If there is an emergency talks like war u can send it to me any time.Also village claims must be put in the tribes Village climes section.
Last edited by بردیا; 10-11-2007 at 14:14.
بردیا جان برایه این که تگ های لینک متنتو خراب نکنن یه بار کپی کن توی نت پد و بعد دوباره کپی و پیست کن
راستی ممنونت میشم اگه کمکم کنی
بنی آدم اعضای یکدیگرند ! یادت نره !![]()
کسی میتونه یکمی ریسورس بفرسته برای من تا زودتر دور بگیرم؟!
(498|125) K14
کلنگ جان خیلی دور افتادی
استارت اور بزن
بگیر پدرام جان:
(237|756) K72
باشه من منابع اول تا لول 20 میبرم بعد میرم سراغ ارتش!
یکی تو این مدت ساپورتم کنه نوبلم نکنن!(البته کسی امتیاز پایین رو نوبل نمیکنه
یا حسین!
اینجا دیگه کجاست؟
از اون بالا روی Setting کلیک کن بعد start over و بعدش پسورد اکانتتو بده و بیا یه جای دیگه
در ضمن حتما south east بیا
هر کی کمک کنه اینو نوبل کنم جبران میکنما ...
Coordinates: 389|766
Player: NavySeal117
Tribe: The Holly Men
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)