دوست عزيز اون ويندوزي كه رو psp نصب كردن واسه نمايش قدرت كنسول بوده ! شما فكر نصب برنامه و استفاده از ويندوزش نباشيد !! اگه كامپيوتر كوچك مي خوايد نه كنسول بازي بهتره از اين نوت باك هاي ميني كه تازگي مد شده و قيمت بالايي هم نداره تهيه كنيد ....
دوست عزيز اون ويندوزي كه رو psp نصب كردن واسه نمايش قدرت كنسول بوده ! شما فكر نصب برنامه و استفاده از ويندوزش نباشيد !! اگه كامپيوتر كوچك مي خوايد نه كنسول بازي بهتره از اين نوت باك هاي ميني كه تازگي مد شده و قيمت بالايي هم نداره تهيه كنيد ....
شاید بدترین روز هفته روزی باشه که خبر خوشی بشنوید.(Evil 5 برای PC می یاد.) ولی به خبری بدی برخورد کنید.
IGN اعلام کرد پی اس پی 2 مانند آیفون لمسی است . صفحه عریض و دارای باوتوث و هارد می شود.
شاید بگید خدا شفات بده مگه بده ولی:
قیمت بالایی باید داشته باشه.
در ضمن 100 هک نمی شه.
با آمدن نسل بعدی پی اس پی اسلیم و فت و 3000 شصت درصد از دور خارج می شن.(صفحه ی لمسی و هارد باعث ایجاد این نظریه می شن.)
البته شاید من اشتباه کنم . مثل پی اس پی 3000 که به خاطر میکروفون می گفنم مدل فت قدیمی می شه.
امیدوارم این خبر درست نباشه چون شرکت سونی این خبر رو تکذیب می کنه. (از سیاستش است.)
اینتر نت اکسپلوررکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hunter lord; 03-02-2009 at 21:05.
خبر جالبیه ولی تو دونیا رایانه هیچ چیزی نیست که 100% هک نشه![]()
-----------------------------------------------
ننوشته ولی اگه خوب به اخبار نگاه بندازید وقتی پی اس پی 3000 هک نشه اون وقت پی اس پی 2 هک شه؟
حتما از مادربوردی جدیدی استفاده می کنن که از 3000 بدتر باشه.
-------------------------
یک سوال = آیا پی اس پی 3000 رو با مود چیپ نمی تونن هک کنن. چرا؟
میدونم هنوز TA-88v3 هنوز کامل هک نشده ولی خیلی کارا روش انجام شده انشالله که Daek-ALex با دوستان بتونن تموم هکش کنن و اگه هیچ جوری هک نمیشد تا حالا Darek-Alex میگفت
و من با تو هم نظرم که اگر PSP2 بیاد هک کردنش خیلی خیلی سختر میشه ولی نشدنی نمشه![]()
؟؟؟ جاوید؟؟؟ خودتی؟؟؟ نه؟؟؟
بابا کجا بودی این همه وقت دلمون واست یه ذره شده بود که!
(دوستان میدونم اسپم کار بدیه حسن.ولی احساساته دیگه!چه میشه کرد؟)
یه سوال دارم.من اگه بخوام psp خودمو بفروشم چند رد کنم؟دو ماه کار کرده و یه پیکسل سوخته داره.با مخلفاتش 253 هزار تومان خریدم.
سلام بچه ها
بعد از دو ماه که کامپیوترم خراب شده بود برگشتم خوشحالم که دوباره به جمعتون اومدم راستی choory و ali ranger دیگه توی این تاپیک نمیان؟؟
اسلیم یا فتیه سوال دارم.من اگه بخوام psp خودمو بفروشم چند رد کنم؟دو ماه کار کرده و یه پیکسل سوخته داره.با مخلفاتش 253 هزار تومان خریدم
فکر نکنم بیشتر از 170 بخرن
وا برا چی نیایم ! :دي
هستیم خدمت دوستان !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)