کیفیت شبکه چه طوره ؟
کیفیت شبکه چه طوره ؟
ایول دیدی جناب Null من بهتون قول آخر خرداد رو دادم ولی الان 10 خرداده و یزد هم راه افتاده. مر30 ایرانسل!!!
سلام
من امروز چند تا خیابونو رفتم همگی وصل بودن فقط بعضی جاها یکی دو خط بیشتر آنتن نداشتم ولی با همین شرایط چند تا اس ام اس فرستادم به 913 و 912 که بلافاصله رسید!!!
حتی تا 15 کیلومتر خارج از شهر هم آنتن داشت!!!
فقط یک مورد هست...
وقتی وارد ساختمون میشم کلا" آنتن میخوابه
در کل خوبه و با تلفن ثابت و خطوط اپراتور اول هم کوچکترین مشکلی نداره و بلافاصله وصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------
راستی محمد جان بابت تنظیمات سل اینفو که در امضات گذاشتی ممنون...
Last edited by soccer_18; 31-05-2007 at 13:07.
توی یزد کار میکنه ؟راستی محمد جان بابت تنظیمات سل اینفو که در امضات گذاشتی ممنون...
یه چند وقتی هست توی تهران کار نمیکنه انگار !
نگران نباش اولش اینجوریه. تا 20 روز دیگه ردیف میشه. تهران هم اولش همین بود. در ضمن آقا محمد منم تهرانم ولی cell info داره به خوبی کار میکنه.![]()
بابا تو دیگه کی هستی!!!!! کاشکی ایرانسلی ها قول دادن رو از تونوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد میگرفتن آقا مازیار!!!!!
توی اهواز که دیگه ایرانسل افتضاح شده هرچی
به شماره ایرانسلم sms میزنم نمیرسه
دیگه دارم دیونه میشم
میگم نمی تونی دوباره یه قول دیگه بدی
آفرین!!! قول بده تا کی درست میشه این اس ام اس هاش!!!
دوستان خوب من الان تو سمنان هستم و قرا اگر خد بخاد تا اخر خرداد بره تحت پوشش شبکه.جونم براتون بگه
به طور اتفاقی دیروز تو موبایلم سرچ کردم بر خلاف همیشه که اسم مابرات و تالیا هم بود توش یک گزینه دیگه به نام
Ir70 به نظر شما این مربوط به ایرانسل هست یا خیر.
چون تا جایی که من میدونم اسم شبکه ایرانسل Ir35 اگه درست گفته باشم.
اگه منو راهنمای کنین ممنون میشم.فدای همه دوستان
میگم از آنتن دهی ایرانسل در شهرهای استان خوزستان کی اطلاع داره
داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چیزی در مورد خوزستان نیاورده ...
از خوزستان خبری نیست پس چرا بعضی از بچه ها می گن وصله ...
ایجا رو یه نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر شماره از سيمكارتهاي اعتباري شركت ايرانسل در مشهد چهار هزار تومان گرانتر از نرخ مصوب اعلام شده در فروشگاههاي ايرانسل به فروش ميرسد.
شماري از مشتركين شركت ايرانسل در مشهد روز پنجشنبه به خبرگزاري جمهوري اسلامي گفتند كه دو عدد سيم اعتباري كارت ايرانسل ميبايد در يك جعبه ۵۰ هزار توماني فروخته شود اما نمايندگيهاي اين شركت هر شماره سيمكارت را به قيمت ۲۹هزار تومان ميفروشند.
يك شهروند گفت: نمايندگي توزيع ايرانسل سيمكارتهاي دوقلو را از يكديگر جداكرده و به صورت جداگانه با قيمت ۲۹هزار تومان ميفروشند.
علي مرتضوي افزود: اين در حالي است كه قيمت سيمكارت دوقلوي ايرانسل ۵۰ هزار تومان اعلام شده، يعني براي هر سيم كارت ۲۵هزار تومان وديعه گرفته ميشود.
وي اظهار داشت: به رغم تبليغات مناسب ايرانسل در سطح كشور ارايه خدمات نمايندگيهاي آن مطلوب نيست.
او گفت: شركت ايرانسل بايد نظارت دقيق و كاملي بر ارايه خدمات نمايندگي هاي خود داشته باشد تا مردم از نحوه ارايه خدمات آنها راضي باشند.
يك شهروند ديگر گفت: يكي از مسوولان نمايندگيهاي ايرانسل در مقابل من جعبه سيمكارت دوقلو را پاره كرد و هر سيم كارت را به صورت مجزا به مشتريان فروخت.
وي كه خواست نامش ذكر نشود افزود: شركت ايرانسل فضاي رقابت خوبي در بازار تلفن همراه كشور ايجاد كرده اما بايد ديد نحوه ارايه خدماتش در مقايسه با تبليغات چگونه است.
او گفت: در بعضي مناطق مشهد نيز آنتن دهي سيمكارتهاي ايرانسل دچار مشكل است.
مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي نيز در اينباره به ايرنا گفت:
نظارت بر شركت ايرانسل توسط "سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" انجام ميشود لذا شركتهاي مخابراتي استاني هيچگونه دخالتي بر نحوه ارايه خدمات اين شركت ندارند.
علي كارگزار از وضعيت رعايت اصول فروش و نرخها در نمايندگيهاي ايرانسل در مشهد اظهار بياطلاعي كرد.
وي همچنين ضريب آنتندهي سيم كارت تلفن همراه شركت ايرانسل(اپراتور دوم) را در شهر مشهد ۷۸درصد اعلام كرد.
مدير روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي نيز به ايرنا گفت: هر شركت دولتي يا خصوصي كه به مردم خدمات ميدهد بايد جوابگو نيز باشد.
جواد ثاقب عادل افزود: در مشهد هيچكدام از نمايندگيهاي ايرانسل جوابگوي مردم نيستند و اين ضعفي بزرگ براي يك شركت معتبر مثل ايرانسل است.
وي گفت: زماني كه بخش خصوصي وارد بازار ميشود و بحث رقابت را ايجاد ميكند بايد به خوبي جوابگوي مردم نيز باشد و خدمات پس از فروش را به سادگي هرچه تمامتر ارايه كند.
او افزود: هماينك در شركت مخابرات خراسان رضوي حدود ۴۰نفر در "دفتر "۱۳۵پاسخگوي مشكلات و سوالات عموم مردم هستند.
به رغم سه روز پيگيري خبرنگار ايرنا براي تماس با "ذزفولي" مديرعامل شركت ايرانسل و حل ابهامات موجود، هيچكس پاسخگويي سووالات نبود و در نهايت مسوول دفتر وي اعلام كرد كسي براي جوابگويي در دسترس نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)