به نظر من که مشکل اصلی اس ام اس از tci یا مشکل داره یا شایدم مشکل و خودشون ایجاد کردن ودرست نمی کنن که بگن اس ام اس ایرانسل مشکل داره چون تا حالا فقط tci بوده وایرانسل تازه اومده اکثر ملت ساده ما میگن این مشکل از ایرانسل نه مخابرات
به نظر من که مشکل اصلی اس ام اس از tci یا مشکل داره یا شایدم مشکل و خودشون ایجاد کردن ودرست نمی کنن که بگن اس ام اس ایرانسل مشکل داره چون تا حالا فقط tci بوده وایرانسل تازه اومده اکثر ملت ساده ما میگن این مشکل از ایرانسل نه مخابرات
مشترک ایرانسل من هستم بیا با هم امتحان کنیم 09352249214
من این روزها دارم با بچه های فروم ام ام اس بازیو اس ام اس بازی میکنم هیچ مشکلی نیست
- پیمانکار بهره برداری سیم کارت های اعتباری تالیا طی اطلاعیه ای با عنوان "اطلاعیه ثبت نام سیم کارت تالیا در ۲۹۴ شهر کشور" اعلام کرد "به لطف الهی و همزمان با توسعه شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری تالیا، بعنوان نخستین شبکه تلفن همراه اعتباری در ایران، ثبت نام سیم کارت های تالیا در تمامی استانهای کشور (۲۹۴شهر) از ۱۰ اردیبهشت ماه ۸۶ به مدت ۱۰ روز آغاز میشود".
به گزارش ایستنا در این اطلاعیه تنها روش ثبت نام سیم کارت های تالیا در ۲۹۴ شهر "ثبت نام از طریق وبسایت تالیا" و علی رغم وعده های پیشین این شبکه بهای پاکات سیم کارت های این شبکه همچنام ۴۵هزار و دویست تومان اعلام شده است.
همچنین در پایان این تصریح شده "با توجه به محدودیت واگذاری، درصدی بیشتر از ظرفیت مجاز رزرو ثبت نام خواهد شد تا در صورت انصراف متقاضیانی که زودتر اقدام به ثبت نام نموده اند، از فهرست ذخیره جایگزین شوند".
به گزارش ایستنا، ثبت نام سیم کارت های اعتباری تالیا در ۲۹۴ شهر در حالی از سوی این شبکه اعلام میشود که تاکنون هیچ خبری در خصوص راه اندازی شبکه در این تعداد شهر، درخواست مجوز ثبت نام از شرکت مخابرات ایران و دفتر مشارکت های غیردولتی شرکت مخابرات ایران بعنوان ناظر و مجری پروژه و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر نشده بود.
شهاب<
هر كي تنظيم مي كنه مي گه فعال است. ولي در واقع فعال نيست!!
هنوز راه نيانداختن سرويسش رو. مثل اين كه دوباره ايرانسل رفته توي كما!
سلام دوستان... منم بعد از کلی گرفتاری بالاخره رسیدم یه سری به اینجا بزنم
دوستم که سیم کارت اعتباری ایرانسل رو داره میگه هر وقت کانکت میشه هزینه ای نداره و از اعتبارش کم نمیشه ولی هر چند وقت یک بار یه دفعه یه مقدار از اعتبارش میره
با هم امتحان کردیم:
اعتبارش رو یادداشت کردیم و سیم کارت رو به مدت 48 ساعت از گوشی در آوردیم. وقتی سیم کارت رو داخل گوشی گذاشتیم و اعتبار رو چک کردیم کم شده بود!!!
کسی میدونه چرا؟!
سلام.من يه سيم كارت اعتباري ايرانسل خريدم و دست بر قضا چند بار پين كد رو اشتباه دادم تا سوخت.
حالا كه ميخوام تعويضش كنم ميگن : 9500 تومان پول بايد بدي.در صورتي كه يه سيم كارت اعتباري29 تومنه.
ايرانسل تو شيراز هم به غير از نصف شهر بقيه رو هم آنتن نميده.
من در حال حاضر سيم كارت معمولي IR-MCi هم دارم وقتي كه اين دو تا رو مقايسه ميكنم مبينم ايرانسل بايد حالا حالا ها بگذره تا برسه به پاي شركت ارتباطات سيار
اولا اگه چند بار پین کدو اشتباه بزنی سیم کارت هیچ وقت نمیسوزه فقط قفل میشه برای باز کردن قفلشم باید از شماره puk که روی پوکه سیم کارت استفاده کرد که اگه اینو 10 بار اشتباه بزنی اون وقت میسوزه
بعدشم فکر میکنی اگه اعتباریهای مخابرات یا تالیا بسوزه کمتر از این هزینه برای جاگزینی میگیرند
بعدشم هنوز خیلی مونده که مخابرات به ایرانسل برسه
تا یکی دو ماه پیش همه به مناطق تحت پوشش ایرانسل ایراد میگرفتند ولی الان کا اکثر نقاط مهم کشور تحت پوشش رفتن دیگه مخابرات هیچ برتری نسبت به ایرانسل نداره اگه داره یکیشو بگو
Last edited by shamabady; 30-04-2007 at 10:36.
اولا اگه چند بار پین کدو اشتباه بزنی سیم کارت هیچ وقت نمیسوزه فقط قفل میشه برای باز کردن قفلشم باید از شماره puk که روی پوکه سیم کارت استفاده کرد که اگه اینو 10 بار اشتباه بزنی اون وقت میسوزه
بعدشم فکر میکنی اگه اعتباریهای مخابرات یا تالیا بسوزه کمتر از این هزینه برای جاگزینی میگیرند
بعدشم هنوز خیلی مونده که مخابرات به ایرانسل برسه
تا یکی دو ماه پیش همه به مناطق تحت پوشش ایرانسل ایراد میگرفتند ولی الان کا اکثر نقاط مهم کشور تحت پوشش رفتن دیگه مخابرات هیچ برتری نسبت به ایرانسل نداره اگه داره یکیشو بگو
Last edited by shamabady; 30-04-2007 at 10:34.
حالا اگه قیمت اعتباری ایرانسل 50000تومان باشه اگه سیم کارت سوخت در این صورت میشه 9500تومان پرداخت کرد ؟
واسه شما بهتره 400000تومان پول سیم کارت دولتی بدی که فقط 091 داره نه چیزه دیگه ای
کی بود گفت ایرانسل باید بدود تا به پای شرکت ارتباطات سیار برسد؟هه مخابرات درپیتی باید یه جاییش رو پاره کنه تا به پبشرفته ترین اپراطور ایران برسه مخابراتی گفته بودن اردیبهشت gprs و mms رو راه اندازی میکنه ولی کو ؟؟؟؟ اینها شبکه شون ماله عهد قار قار میرزا است اونها رو چه به gprs و mms . مالیات +پول قبض المثنی +خدمات دیگر پس مخابرات پول الکی میگیره چند سال هم که سیمکارت به مردم یک میلیون تومن راست میکردن نحوه محاسبه هم تا چند سال دقیقه ای بود یکی از معاونان وزبر محترم قبلی جاسوس اونور آبی ها بوده (حالا بگید ایرانسل باید حق شریک ایرانی رو افزایش بده و..)هرکی هم وزیر معاون میشه توی این وزارتخونه فقط به فکر کارهای سیاسی برای همین دارن این یارو سلیمانی رو استیضاح میکنند
Last edited by H A M A S; 30-04-2007 at 10:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)