سلاممن یه ویندورز لایو از تورنت دانلود کردم اما پسوندش uif هست اینو من چیکارش کنم؟؟؟
uif ایمیج هست باید رایتش کنی رو سی دی ، می تونی از magiciso استفاده کنی
سلاممن یه ویندورز لایو از تورنت دانلود کردم اما پسوندش uif هست اینو من چیکارش کنم؟؟؟
uif ایمیج هست باید رایتش کنی رو سی دی ، می تونی از magiciso استفاده کنی
با تشکر از دوستان خوبم s_a_m4000 و j0l6
مرسی از راهنماییاتون برنامه رو گرفتم
اگه کار کرد حتما لینک تورنتشو براتون میفرستم.....
کار کرد ...لینک تورنشو پیدا نکردم ولی خود تورنتشو برات آپلود کردم :
خود image حدود 150 مگابایت بود با رایت چیزی حدود 300تا شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد نبود یه ویندوز سبک و ساده برای مواقع ضروری چنتا برنامه مثل nero,winrara,... هم توش گذاشته بودن فقط نمیدونم چرا با کارت صدام مشکل داشت هرچند که درایوراشو شناخته بود؟
ممنون از لطفت. خیلی وقت بودم می خواستم دانلود کنم ولی تنبلیم میومد براش لینک تورنت پیدا کنم![]()
سلام دوستان
میشه یک دانلودر خوب برای دانلود از تورنت معرفی کنید. برای دانلود فیلم.
و در مورد تنظیمات ان توضیح کامل بدید.
مرسی
من خودم با uTorrent کار می کنم و با ADSL 512 با سرعت 40 تا 50kb دانلود دارم و اونو پیشنهاد میدم
تنظیماتش هم اینجا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند روزه یه مشکلی تو uTorrent من پیش اومده ... این ارور رو در هنگام دانلود میده کسی میدونه چشه؟
مشکل ساز شده برام. وقتی میذارم رو دانلود بمونه و خودم میرم وقتی برمیگردم میبینم این ارور رو داده و فقط 2 درصد رفته جلو هر دفعه باید OK کنم...
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
سلام s_a_m4000 عزیز
من تمام توضیح های شما را عمل کردم ولی سرعت دانلود من 2یا 3 کیلوبایت میرفت و باز سرعت 0 می شد .
ببخشید من انترنت را از شرکت بارس انلاین خریدم با سرعت 128 مشکل از بارس انلاین نیست.
کسی از دوستان بارس انلاین داره که از torrent دانلود کرده باشه .
بازم از تمامی دوستان که در این بخش زحمت میکشند سباسگذارم.
دوستان من یه فیلم ۱۰ مگی از تورنت دانلود کردم ولی حالا پخش نمیشه به خاطر DRM حالا میخوام بدونم پلیری هست (ویندوز/لینوکس) که بشه UnDRM کرد یا یه جوری بهرحال پخشش کرد
روشهای اسکرین کپچر به درد من نمیخوره چون میخوام آفلاین نگاه کنم
این امکان وجود نداره که مشکلی برای فایلهای نصب شده پیش اومده باشه؟؟؟ یکبار دیگه بدون پاک کردن نصبش کنید!البته قبل از نصب از فایلهاتون پشتیبان بگیرید
پورت مورد استفاده برنامه رو تو فایروال ویندوز و همچینین آنتی ویروستون Add کنین
شاید مفید باشه اینجا رو یه نیگا بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)