opera mini رد میشه ولی opera mobile نه ... opera mini ورژن winmo هم داره میتونید از سایتش بگیرید ... واسه بقیه سیستم عامل ها نمیدونم داره یا نه ولی خب جاواش هست دیگه ...
opera mini رد میشه ولی opera mobile نه ... opera mini ورژن winmo هم داره میتونید از سایتش بگیرید ... واسه بقیه سیستم عامل ها نمیدونم داره یا نه ولی خب جاواش هست دیگه ...
toshiba g910 گرفتم فارسی ساز نداره از کجا تهیه کنم؟
همچنین نرم افزار کرک شده GPS؟
iSecretary v.4
منشی تلفنی برای پاکت پی سی
قابل نصب بر روی گوشی های دارای WM5 و بالاتر
تمامی رزولیشن ها
iSecretary
(( ورژن جدید برنامه منشی تلفنی برای پاکت پی سی ))
برنامه ای که مطمئناً تمام دارندگان گوشی هائی که از ویندوز موبایل استفاده میکنند به دنبال آن هستند.یکی از مشکلاتی که دارندگان این نوع از گوشی ها با آن مواجه هستند عدم وجود نرم افزار منشی تلفنی Perfect میباشد و تا به حال نیز برنامه ای که این معضل را حل کند و به درستی کار کند ارائه نشده است. این بار میتوانید برنامه ای کامل در این زمینه دریافت کنید و از امکانات فوق العاده ای که در زیر به چندی از آن اشاره میکنم نهایت استفاده را ببرید.
ویژگی های برنامه :
- تنظیم میزان ذخیره مکالمه بین 2 تا 120 ثانیه
- میزان تنظیم برای تاخیر در پخش پیغام شما از 2 تا 25 ثانیه
- نمایش مشخصات پیغام گذار از جمله : شماره تلفن ، تاریخ ، ساعت و طول پیغام
- و از همه مهمتر ، استفاده از Answering List : شما میتوانید برنامه را به گونه ای تنظیم کنید تا برای هر کدام از Contact های شما صدای متفاوتی را پخش کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از بهزاد عزیز از موبایلستان
سلام..ممنون به خاطر برنامه اما:
من نصب کردم..دقیقا مثل ورژن های قبلی هست.. میگفتن میکروفون داخلی نداره..یعنی صدایی که باید به طرف زنگ زننده پخش بشه..از توی گوشی پخش نمیشه..بلکه گوشی از بلندگو پخش میکنه و از میکروفون خود گوشی میره به زنگ زننده..یعنی شما اگه هنگاه پخش صدای لطفا پس از شنیدن بوق..حرف بزنید طرف هم صدای شما رو میشنوه هم صدای پیغامگیر..
خلاصه، قابل استفاده نیست..
.....مطمئنی ؟
آقا این برنامه که رو hd2 جواب نداد
فقط گوشی رو جواب میده و از خود گوشی صدا پخش میشه که بعد بوق پیام بذارید . برای طرف مقابل که زنگ میزنه هیچ صدایی پخش نمیشه .
شرمنده دوست عزیز...من اگه تست کرده بودم نمی ذاشتم...دیدی که منبعشو نوشتم.
این نقل قول از بهنود عزیز هست از موبایلستان:
نمیشه دوست عزیز.پاکت پیسیها فقط یک میکروفون دارن و میکروفون داخلی ندارند.
بنابر این برنامه باید صدارو بلند پخش کنه و اون رو ظبط کنه.کلا بیخیال منشی برایppc بشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی لینک دانلود spb 3.5 داره ؟ الان توی نت دیدم مثل این که اومده ...
و خداوند سرچ را آفرید
البته قدیمیه ...SPB.Mobile.Shell.v3.5.3.Build.9885 هم هست....10 مگه اگه خواستی بگو آپ کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)