تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 231 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    از persiankitty هم به خاطر مورد 4 تشكر مي كنم .
    ضمنا درمورد اون برنامه كه گفتي خريدي ‏، برامون يكم توضيح بده كه پشتيباني اون نرم افزارهاي خارجي چطوره ؟
    واقعيتش اينه كه بين تموم چيزهايي كه من خريدم فقط از سرويس دهنده هاي هاست و پشتيبانيشون راضيم. در ساير موارد مثل نرم افزارها , تفاوت زيادي با شركت هاي ايراني ندارند. البته اكثر نرم افزارها انجمن رفع اشكال فعال دارند و هميشه هم يكي به اي ميل ها جواب ميده اما تقريبا 90 درصد جوابها سركاريه. مثل همين جوكهايي است كه براي تيم پشتيباني مايكروسافت مي نويسند... سيستم عاملتون رو دوباره نصب كنيد... آيا از آخرين سرويس پك استفاده مي كنيد ؟ و از اين چرنديات. اما سرويس دهنده هاي هاست ( وقتي خوب پول بدي ) واقعا سرويس پشتيباني خوبي دارند. هيچ وقت نمي فهمي كه سرورشون رو عوض كردند.
    در كل ميتونم بگم وقتي نرم افزاري رو رجيستر ميكني هميشه زبونت براي نويسنده اش دراز مي شه اما وقتي از كرك استفاده ميكني هيچ اشكالي رو قبول نمي كنند.فقط مثل احمقها آي پيت رو لوگ ميكنند و گزارش ميدن.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

اره دقیقا همین طوره که می فرمایید
    خارجی ها اگه پیشرفت میکنن تو این بخش فقط به خاطر قانون کپی رایت هستش
    اما تو ایران چی
    همه آخرین ورژن ها رو دارن استفاده میکنن و حال میکنن در صورتی که برای ثبت همین برنامه هایی که الان روی سیستم شما نصبه باید صد ها دلار پول بدن
    اگه یه روزی تو ایران کپی رایت اجرا بشه نصف مردم از نون خوردن می افتن

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

منم با نظر شما موافقم
    راستي CDSurse farsi v2.0.0 توسط خودم فارسی شده را از آدرس زیر بگیرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون اول وبلاگه

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

راستی اگر استفاده کردید خبرش را به من بدید
    با تشکر

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اين كپي رايت هم جالب شد . اگه تو ايران نباشه ، برنامه نويسا نمي توانند برنامه هاي قدرتمند توليد كنند . اگه باشه ، و ويندوز سيستم عامل باشه ، بايد برنامه نويسان و استفاده كنندگان كلي پول براي ويندوز بدهند كه خوب اين هم نشدني است . اگه لينوكس سيستم عامل باشه و كپي رايت هم باشه ، برنامه نويسان بايد براي برنامه هاي تحت لينوكس زحمت زيادتري بكشند و در مقابل ما هم بايد بريم لينوكس ياد بگيريم .
    بحث به كچا كشيد !!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من امروز بيكار بودم ، يه كمي بيشتر روي نرم افزار پرشيا ( جهت رايت سي دي ها ) تفكر كردم . اين برنامه البته كمي هم ايراد دارد . هم از لحاظ كارآيي براي قفل شكستن و هم رابط كاربر خوبي ندارد .
    فكر كنم كه اگر روي مورد دوم ، يعني طراحي رابط كاربر دلپسند كار شود ، برنامه پرشيا خيلي هم عالي و در سطح بالايي قرار مي گيرد به شرطي كه برنامه نويسش بخواهد روش كار كنه و اون را به عنوان قفل شكن رايگان ايراني عرضه كند . پس اين برنامه در مقابل قفل رايگان ايراني قرار مي گيرد و با اين كار به ساختن قفل رايگان ايراني هم كمك مي شود .
    منتهي منظور من اين نبود كه برنامه نويس بخواهد برنامه به اون خوبي را مفتي در اختيار همه قرار دهد . منظورم اين بود كه حالا كه اون نرم افزار را نوشتي ، بيا و كار را تمام كن و از بچه ها بخواه كه خطاهاش را گزارش كنند و در ضمن رابط كاربري اش را قوي كن و به جز امكان خواندن سي دي ها ، امكانات ديگري ( مثلا رايت سي دي ) را نيز به آن اضافه كن .
    اين يك پيشنهاد بود كه من گفتم ، حالا اگه خودت مايل به ادامه كار هستي ، اعلام كن تا ما هم نظراتمون را براي شما بفرستيم كه انشاءالله هم در نسخه رايگان و هم در نسخه نهايي اعمال كنيد .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    در پايان چند تا نكته را درباره اين برنامه متذكر مي شوم :
    1- شما مي بايست ايراني بودن خودت هم تو اين برنامه بيشتر نشان مي دادي . يعني استفاده از زبان فارسي براي برنامه جهت فارسي زبانان ( البته ضمن حفظ زبان انگليسي )
    2- interface اون ضعيفه . يعني ساده هست . البته نه اينكه ساده باشه بده ، اما اگه اون را كمي پيچيده كني ، به قدرتمندي اون كمك مي كنه . ضمنا بهتر بود از تصاوير گرافيكي هم استفاده مي شد .
    3- اگه مي تونستي كه فايلهات را با پسوند مخصوص اين برنامه ذخيره كني ( مثلا prs ) ، خيلي بهتر بود . در ضمن قابليت رايت و كپي همزمان و موارد ديگر هم اضافه مي كردي خيلي بهتر بود .
    4- يه help هم براي برنامه ات ضروري است .
    5- يه اشكال ديگه كه اون را به يك برنامه ساده و تقريبا جوري كه به چشم نمي آيد مي كند ، اين است كه شما جهت اين برنامه تنها از يك فايل اجرايي بهره جسته ايد . مثلا clone cd هنگام نصب فايلهاي مختلفي را كپي مي كند . به هر حال بهتر است برخي از قسمت هاي برنامه را توسط dllها بنويسي و آنها را در برنامه مورد استفاده قرار دهي .
    6- قابليتي مثل پروفايلهاي clone را درست كن ، تا با انتخاب نوع قفل راحت تر برنامه به شكستن قفل بپردازد . در ضمن با اين كار ، اگر بخواهي برنامه ات قفل جديدي را ساپورت كند ، تنها با ارسال يك فايل اين امكان را به برنامه اضافه مي كني .
    7- به نظر من بهتر بود تا از برنامه خودت بيشتر محافظت كني . من با اطلاعات اندكي كه درباره كرك دارم ، حدس مي زنم كه شما برنامه تان را با delphi نوشته ايد ، و با برنامه upx اون را فشرده كرده ايد تا دسترسي به آن را محدود كنيد . اما خوب مي دانيد كه upx هم باز مي شود . پس بهتر است در زمينه امنيت نرم افزاري خود هم كمي بيشتر محتاط باشيد .
    8- در آخر اينكه برنامه خود را به صورت نصب شونده ( setup ) ارائه دهيد .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    ببخشيد كه سرتان را درد آوردم . خوب به هر حال چيزي بود كه درباره نرم افزار شما به ذهنم رسيد . البته مي دونم شايد بگي خيلي هاش عملي نيست و يا چرته و اينكه اين چيزايي كه گفتي اگه اجرا بشه چه فرقي با clone و ... داره ، اما مهم اينه كه شما يه ايروني هستي و ما هم به شما افتخار مي كنيم و شما را در راه توليد يك برنامه رايت ايراني حمايت مي كنيم . در ضمن بهتره چيزهايي كه زياد وقتت را مي گيره را در نسخه رايگان اعمال نكنيد .
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

منم با مهدی موافقم

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آقا مهدی شما تونستی این upx رو باز کنی ؟
    من که میگم با Borland C++ Win ساخته شده
    Last edited by soda; 24-12-2005 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برنامه اش را گم كرده ام . اگه كسي داره اينجا بذاره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    من قفل چند تا از محصولاته نسل جوان مشهد رو شکستم ولی تمی دونم این کارگاه میکس 3 چرا وقتی ایمیج می گیرم
    و میرم اتوران رو اجرا می کنم اتوران اجرا نم شه توی سیدی هم چن تا فایل با دو تت پوشه بیشتر نیست
    در صورتی که سیدی های دیگه که قفلشو شکستم درسته ولی کارگاه میکس 3 جواب نمیده یعنی ایمیج رو میگیره ولی اتوران اجرا نمی شه
    اگه دوستان محبت کنن بگن یه دنیا ممنون میشم خیلی واجبه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •