خيلی خيلی ممنونمسلام. خب باید بگم که ریسک کردم بوت لودر خودم رو پاک کردم . البته ارزشش رو داشت. چون هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر توزیع فدورا همه جانبه باشه! چرا؟ چون مثلا اگر شما بیاین سیستم عامل دیگه ای نصب کنید مثل ویندوز به دلیل اینکه سیستم عامل ویندوز سیستم عامل منفردی هست و قابلیت این رو نداره که چند سیستم عامل رو ساپورت کنه اطلاعات بوت سیستم رو(MBR) ویرایش میکنه طوری که بوت لودر GRUB از بین میره.
حالا باید چیکار کرد. قابل توجه دوست عزیز که بالا پست دادن.
۱.خب برای اینکار ابتدا بوت سیستم رو روی سی دی تنظیم کنید.
۲. سی دی یا دی وی دی فدورا(نه لایو سی دی) رو داخل سی دی درایور یا دی وی دی درایو بگذارید و صبر کنید تا بوت بشه.
۳. وارد صفحه اصلی و عمومی نصب فدورا بشید.
۴. کلید های NEXT را بزنید تا برسید به موقعتی که نوشته شده Install Fedora core و Upgrade fedora core.
۵. در این مرحله تیک را روی گزینه دوم یعنی Upgrade بگذارید.
۶. سیستم عامل فدورا این هوشمندی رو داره که متوجه بشه شما سیستم عامل دیگه ای مثل ویندوز رو نصب کردید و اطلاعات GRUB واک شده. پس بعد از زدن NEXT دو گزینه براتون پیشنهاد میده. یکی اینکه بوت لودر GRUB نصب نشه که گزنیه اول هست. و دیگری گزینه دوم که درخواست میکنه بوت لودر GRUB نصب بشه. تیک دومی را بزنید و دکمه NEXT رو فشار بدید.
۷. در این مرحله سیستم شروع میکنه به IMAGE گرفتن و نصب بوت لودر که در عرض کمتر از ۵ یا ۶ ثانیه دی وی دی بیرون میاد و از شما درخواست Reboot میکنه. این کار را انجا بدید تا سیستم دوباره راه اندازی بشه.
تمام شد. حالا بوت لودر به راحتی و بدون اینکه اطلاعات فدوراتون از بین بره نصب شده. امیدوارم مراحل رو آقای adame_bahal خوب خوب طی کنی تا نصب کنی بوت لودر رو.
موفق باشی.
مشکلم حل شد