تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 307 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. خب باید بگم که ریسک کردم بوت لودر خودم رو پاک کردم . البته ارزشش رو داشت. چون هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر توزیع فدورا همه جانبه باشه! چرا؟ چون مثلا اگر شما بیاین سیستم عامل دیگه ای نصب کنید مثل ویندوز به دلیل اینکه سیستم عامل ویندوز سیستم عامل منفردی هست و قابلیت این رو نداره که چند سیستم عامل رو ساپورت کنه اطلاعات بوت سیستم رو(MBR) ویرایش میکنه طوری که بوت لودر GRUB از بین میره.
    حالا باید چیکار کرد. قابل توجه دوست عزیز که بالا پست دادن.
    ۱.خب برای اینکار ابتدا بوت سیستم رو روی سی دی تنظیم کنید.
    ۲. سی دی یا دی وی دی فدورا(نه لایو سی دی) رو داخل سی دی درایور یا دی وی دی درایو بگذارید و صبر کنید تا بوت بشه.
    ۳. وارد صفحه اصلی و عمومی نصب فدورا بشید.
    ۴. کلید های NEXT را بزنید تا برسید به موقعتی که نوشته شده Install Fedora core و Upgrade fedora core.
    ۵. در این مرحله تیک را روی گزینه دوم یعنی Upgrade بگذارید.
    ۶. سیستم عامل فدورا این هوشمندی رو داره که متوجه بشه شما سیستم عامل دیگه ای مثل ویندوز رو نصب کردید و اطلاعات GRUB واک شده. پس بعد از زدن NEXT دو گزینه براتون پیشنهاد میده. یکی اینکه بوت لودر GRUB نصب نشه که گزنیه اول هست. و دیگری گزینه دوم که درخواست میکنه بوت لودر GRUB نصب بشه. تیک دومی را بزنید و دکمه NEXT رو فشار بدید.
    ۷. در این مرحله سیستم شروع میکنه به IMAGE گرفتن و نصب بوت لودر که در عرض کمتر از ۵ یا ۶ ثانیه دی وی دی بیرون میاد و از شما درخواست Reboot میکنه. این کار را انجا بدید تا سیستم دوباره راه اندازی بشه.

تمام شد. حالا بوت لودر به راحتی و بدون اینکه اطلاعات فدوراتون از بین بره نصب شده. امیدوارم مراحل رو آقای adame_bahal خوب خوب طی کنی تا نصب کنی بوت لودر رو.
    موفق باشی.
    خيلی خيلی ممنونم
    مشکلم حل شد

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خب با یه لایو سی‌دی که راحت تر می‌شه این کار رو کرد
    سلام.
    بله درست میفرمایید. اما این نکته رو در نظر بگیرید که ایشون دیسک زنده نداشتن و میخواستن همینطوری بوت لودر رو ترمیم کنن که موفق شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

من تابه حال رنگ لینوکس رو هم ندیدم. یعنی آخر صفر کیلومترم!
    با این توصیفات، برای شروع کار با لینوکس کدوم توزیع رو بهم پیشنهاد می کنید، دوستان؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من تابه حال رنگ لینوکس رو هم ندیدم. یعنی آخر صفر کیلومترم!
    با این توصیفات، برای شروع کار با لینوکس کدوم توزیع رو بهم پیشنهاد می کنید، دوستان؟
    خب ما معمولا پارسیکس و اوبونتو رو پیشنهاد می کنیم. اگر اینترنت پر سرعت ندارین، پارسیکس بهتره چون بومی سازی شده. ولی در نهایت توزیع های مختلف تو جزئیات با هم اختلاف دارن.
    توزیع اوبونتو رو پیشنهاد می کنیم چون مستندات و راهنمایی های زیادی برای اون هست.
    موفق باشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

5. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

منم زده به سرم برای یه بارم که شده لینوکس رو یک محکی بزنم.ولی اطلاعاتم دربارش خیلی کمه...منظور همون محیط های کاربریش و فایل سیستمش و پارتیشن بندی و مدیریت فایل و سیستم...
    البته در این باره توضیحم ندادید، ندادید؛چون زبانم بدک نیست و اینترنت هم هست که با یک دو تا سرچ همه چیز حله.

حالا،من از ورژن(توزیع)Mandriva خوشم اومده با توجه به اون چیزی که در سایتش و سایت های دیگر مرتبط با لینوکس خوندم.
    می خوام بدونم لینوکس چطور درایورها رو مدیریت می کنه؟البته تا اونجایی که من فهمیدم این توزیع مندرایوا تقریبا تمام درایورها رو پک کرده و احتمال اینکه مشکلی از این بابت واسم پیش بیاد کمه.
    اما منظورم اینه که آیا این درایور ها به همون شکل ویندوز مدیریت میشن؟مثلا کارت صوتی من realtek HD با برد Giga است که در ویندوز با استفاده از برنامه ی ویژه ی درایور realtek می تونم راحت تنظیمات کارت صدا را تنظیم کنم از قبیل افکت ها،محیط های مجازی،اکولایزر،کانال های صوتی،تنظیمات میکروفون...

در لینوکس این قضیه ی درایورها به چه صورت هست؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

میخام از ویندوز به لینوکس هجرت کنم(!!) به نظر شما برای شروع کار کدام نسخه یا توزیع را نصب کنم ؟؟؟؟

و اینکه آیا کارهایی که با ویندوز انجام میدادم میتونم با لینوکس انجام بدم ؟؟

و آیا برنامه های ویندوز روی لینوکس اجرا میشوند یا نه؟؟

8. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

منم زده به سرم برای یه بارم که شده لینوکس رو یک محکی بزنم.ولی اطلاعاتم دربارش خیلی کمه...منظور همون محیط های کاربریش و فایل سیستمش و پارتیشن بندی و مدیریت فایل و سیستم...
    البته در این باره توضیحم ندادید، ندادید؛چون زبانم بدک نیست و اینترنت هم هست که با یک دو تا سرچ همه چیز حله.

حالا،من از ورژن(توزیع)Mandriva خوشم اومده با توجه به اون چیزی که در سایتش و سایت های دیگر مرتبط با لینوکس خوندم.
    می خوام بدونم لینوکس چطور درایورها رو مدیریت می کنه؟البته تا اونجایی که من فهمیدم این توزیع مندرایوا تقریبا تمام درایورها رو پک کرده و احتمال اینکه مشکلی از این بابت واسم پیش بیاد کمه.
    اما منظورم اینه که آیا این درایور ها به همون شکل ویندوز مدیریت میشن؟مثلا کارت صوتی من realtek HD با برد Giga است که در ویندوز با استفاده از برنامه ی ویژه ی درایور realtek می تونم راحت تنظیمات کارت صدا را تنظیم کنم از قبیل افکت ها،محیط های مجازی،اکولایزر،کانال های صوتی،تنظیمات میکروفون...

در لینوکس این قضیه ی درایورها به چه صورت هست؟
    خب از نحوه‌ی سوال پرسیدنتون معلومه که با دید باز دارین نگاه می‌کنید. در مورد درایور ها (طبق سواد من) این طوره که توی هسته (kernel) تعریف شده هستن. پس تقریبا تو تمام توزیع ها یکسان هستن مگر توزیعی مثلا با ماژول های هسته درایورها رو اضافه کنه (که من تا همینجا می‌دونم!). اما خب من از توزیع اوبونتو استفاده می‌کنم. به جز مودم، همه‌ی سخت افزار های من رو شناخته (دقت کنید که ویندوز فقط هارد و سی‌پی‌یوی من رو می‌شناسه ) اما خب به خاطر جامعه‌ی بزرگ کاربران اوبونتو، اگر به مشکلی بربخورم، خیلی سریع مشکلم حل می‌شه. در مورد اون برنامه ها که فرمودین، خب اونا برنامه‌ی ویندوز هستن! معادلشون توی گنو/لینوکس هست.
    میخام از ویندوز به لینوکس هجرت کنم(!!) به نظر شما برای شروع کار کدام نسخه یا توزیع را نصب کنم ؟؟؟؟
    و اینکه آیا کارهایی که با ویندوز انجام میدادم میتونم با لینوکس انجام بدم ؟؟
    و آیا برنامه های ویندوز روی لینوکس اجرا میشوند یا نه؟؟
    والا ما معمولا جواب این سوال رو اینطور می‌دیم. اگر اینترنت پر سرعت داری، یا پارسیکس و یا اوبونتو، در غیر این صورت پارسیکس چون برای کاربرهای ایرانی محلی سازی شده. اگر اوبونتو که از نسخه‌ی هاردی استفاده کنید و اگر پارسیکس که از ویولا استفاده کنید
    بسته به کار های شما با ویندوز باید سوال دوم رو جواب بدم. اگر بازی می‌کنید که خیر، گنو/لینوکس یک پاشنه‌ی آشیل داره و اون هم همین بازیه. اگر از نرم‌افزار خاصی (نرم‌افزار طراحی شده برای شما) استفاده می‌کنید که با کمی شانس باز می‌تونید مهاجرت کنید. در کل اگر «هدف یک نرم‌افزار» برای شما مهمه، هیچ مشکلی با گنو/لینوکس ندارین ولی اگر «نرم‌افزار» مهمه که همون ویندوز بمونید بهتره. در کل نرم‌افزارهای گنو/لینوکس خیلی کامل و جامع هستن.
    و سوال آخر: خیر. اجرا نمی‌شه. چون طراحی اون ها تفاوت داره. یا دقیق تر بگیم API های دو سیستم عامل با هم یکی نیستن. اما نرم‌افزار های شبیه ساز وجود داره که این کار رو برای شما فراهم می‌کنه. جالبه بدونید که آواتار خودتون دقیقا معرف نرم‌افزار Wine هستش که یکی از رایج ترین نرم‌افزار های شبیه ساز ویندوزه. جالب نیست؟!

10. 2 کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

حالا من می خوام مندرایوا رو از سایت linuxshop سفارش بدم اما آخرین نسخش رو ظاهرا نداره یعنی spring 2008.دانلود هم که نمی تونم بکنم مگه اینکه بخوام رکورد پیرترین کاربر لینوکس رو بشکنم!(دایال آپ)

جای دیگه ای سراغ ندارید که بشه سفارش داد و مطمئن هم باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

حالا من می خوام مندرایوا رو از سایت linuxshop سفارش بدم اما آخرین نسخش رو ظاهرا نداره یعنی spring 2008.دانلود هم که نمی تونم بکنم مگه اینکه بخوام رکورد پیرترین کاربر لینوکس رو بشکنم!(دایال آپ)

خب من در مورد ماندریوا اطلاعاتی ندارم. ببینید از این سایت می‌تونید تهیه کنید:
    کد:
    البته بد نیست یه نسخه‌ی رایگان اوبونتو رو هم از وبسایت زیر سفارش بدین:
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

اگر امکاناتش رو داشته باشی لینک ورژن جدید توی سایت های تورنت گیر میاد و بعد اگر بتونی بدی یکی واست دانلود کنه خیلی خوب میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •