تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 91 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

گدابازی های چلسی تو تقویت تیم داره باعث میشه که هازارد و کورتوا قراردادشون رو تمدید نکنن چون نمیخوان تو یه تیم معمولی بمونن. آخه امرسون پالمیری که یکسال مصدوم بوده و تو بهترین حالت، هم سطح آلونسو هستش چه فایده ای داره خریدش ؟!! ادین ژکو هم درسته که از گزینه هایی مثل اندی کارول و کراوچ بهتره ولی با 32 سال سن، چه دردی رو قراره دوا کنه ؟ مهاجم بزرگ لازمه که بیاد و موراتا ذخیره بشه نه اینکه ذخیره برای موراتا بگیریم.

2. 6 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مصاحبه مفصل کونته در مورد نقل و انتقالات و شرایط بازار

کونته "اینکه سه سال قبل، 10 یا 8 سال قبل چه اتفاقی افتاده کاملاً با الان متفاوت هست. الان فکر میکنم باید بجنگیم، ما باید با کار کردن بجنگیم. فصل قبل لیگ رو بردیم و فصل را با 50 میلیون پوند سود به پایان بردیم، هیچ کس این رو نمیبینه! ما قهرمان لیگ شدیم و به فینال جام حذفی رسیدیم و سود باشگاه در نقل انتقالات به 50 میلیون پوند رسید که این موضوع هیچ وقت در این باشگاه اتفاق نیفتاده بود به همین دلایل اوضاع فرق کرد، وقتی اوضاع فرق کنه شما باید با تمام وجود برای چلسی بجنگی. الان منچسترسیتی و یونایتد در رتبه اول جداول مالی حضور دارن. اولین نکته این هست که من به کاری که میکنیم اعتماد دارم و فکر میکنم اگه در اینجا بمونم به همین دلیل هست چون باشگاه به کارم اعتماد داره و فقط به پول تکیه نمیکنه. شما میتونین دو نوع از فوتبال رو داشته باشین : فقط پول و هزینه زیادی پرداخت کنین و بهترین بازیکن ها رو بخرین یا راه دیگه این هست که مقدار کمی پول خرج کنی و بعد به سختی کار کنی. شرایط ما چیزی بین این دو راه هست ما کار میکنیم و تلاش میکنیم که در طول پنجره نقل و انتقالات بهترین عملکرد رو داشته باشیم. فصل قبل ما کار بی نظیری کردیم که کمتر از معجزه نبود! من تَکرار میکنم ما این فصل هم همینکار رو کردیم، از نظر من در حال حاضر فصل خوبی داشتیم چون ما 120% توانمون رو گزاشتیم. من کار فوق العاده ای کردم و اوضاع برای بازیکنانم هم به همین صورت هست. مهم نیست که به فینال برسیم یا جامی ببریم یا در لیگ قهرمان بشیم مهم ترین نکته این هست که ببینی مربی و بازیکنان به سختی در حال کار کردن هستند و این برای من به معنی فصلی موفق هست. مطمئناً در حال حاضر دو تیم در صدر جدول انگلیس حضور دارن و بقیه برای سهمیه لیگ قهرمانان میجنگند"

کونته در مورد خرید سانچز"ما اصلا در کورس خریدش نبودیم مخصوصاً که باز تَکرار میکنم یکی از دلایلی که نتونستیم برای سانچز رقابت کنیم حقوق او بود. فکر میکنم همونطور که به خوبی میدونین وقتی به نقل و انتقالات میری و بهترین ها رو میخوای باید پول زیادی خرج کنی در غیر این صورت میتونی بری 20-30 میلیون پوند خرج کنی. اگه میخوای بهترین ها رو بخری باید پول خرج کنی و این واقعیت هست. بعضی وقت ها من از چنین سوال هایی متعجب میشم چون نمیفهمم که چرا بعضی وقت ها بعضی ها نمیخوان واقعیت رو ببینن، با واقعیت کنار بیاین! این نقل و انتقالات هست و این مباحث در آن طبیعیه. اگه من بخوام نیمار رو بخرم باید آماده باشم که به او حقوق 25 میلیون یورویی بدم اگه میخوام رونالدو بخرم یا الان سانچز شرایط به همین صورت هست شما باید آماده پرداخت چنین حقوق هایی باشین و این حقوق بستگی به هدفی که میخواهید بخرید داره. در حال حاضر همه چیز منفی نیست و این واقعیته و اگه بتونین پول خرج کنین بهترین ها رو میخرین در غیر این صورت باید بلند بشید و بجنگید. من باید صادق باشم اگه بازیکنی پول زیادی میگیره به این معنی هست که بهترینه. رونالدو 50 گل در هر فصل به ثمر میرسونه، مسی 50 گل در هر فصل به ثمر میرسونه و نیمار هم همینطور. همه بازیکن ها سطح کیفیت رو متوجه میشن و نمیگن که -صبر کنین او 30 میلیون یورو پول میگیره!- بله، چون او 50 گل به ثمر رسونده. اگه شما 10-15 گل به ثمر برسونی سطحت متوسط هست پس تمومش کنین، اما همین شرایط برای مربی ها هم هست اگه شما نتونی برنده باشی و هیچ وقت موفق به قهرمانی در لیگ نشی نمیتونی بگی که بهترینی. بهترین ها برندن، اگه برنده بودی میتونی درخواست کنی حقوقت زیاد باشه و اگه نه حق اینکه بخوای حقوقت رو افزایش بدن نداری! شرایط برای خرید سانچز همین بود و حالا یونایتد و سیتی در بالای جدول هستن. ما باید تلاش کنیم که چیز مهمی برای پایه ی باشگاه بسازیم و بعد موفقیت با کار کردن همراه میشه و نه با پول، فقط با کار ! مطمئناً یونایتد پولش رو داره که به سانچز پرداخت کنه ولی من در مورد تیم های دیگه نمیدونم اما تَکرار میکنم مهم ترین نکته این هست که نگران نباشید اگه به کاری که میکنید اعتماد دارین و صبر به خرج بدین شما میتونین کارتون رو بهبود ببخشین و سعی کنید که با این تیم های بزرگ بجنگید، فکر میکنم در حال انجام کار بزرگی هستیم و نیاز داریم که تیم و نفرات رو بهتر کنیم و پایه ای برای باشگاه بسازیم، فراموش نکنید که در چند سال اخیر ما بازیکن هایی که سنشون زیاد شده بود رو فروختیم کسانی که تاریخ باشگاه رو نوشته بودند. کلمه "گذر" را دوست ندارم اما باید بعضی وقت ها واقعیت رو دید"

پ . ن : خدايش دل ادم براي كونته ميسوزه گير چه ادمايي افتاده بدبخت !

4. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دقیقا همه حرفهای کونته درسته، چلسی دیگه تیم درجه یک اروپایی نیست، همین الانش هم سر خرید ژکو به خاطر سه چهار میلیون پوند، به توافق نرسیدن فعلا و فقط در حال چونه زدن برای تخفیف گرفتنن، ولی از اونور یونایتد بعد خرید سانچز، افتاده دنبال سری هافبک نیس، سیتی هم که میخواد ایمریک لاپورته رو 60 میلیون پوند بخره. واقعا فصل قبل کونته با دست خالی معجزه کرد، این فصل هم هیچ مربی دیگه ای نمیتونست با این بازیکنها تیم رو سوم جدول کنه و اختلاف امتیازش با یونایتد با اون همه خرید نجومی فقط سه امتیاز باشه، حیف که قدرشو نمیدونن.
    Last edited by Barry Allen; 24-01-2018 at 18:33.

6. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسي ري............. وسلام

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رودیگر 2 - چلسی 1

واقعا افسوس که این بازیکنان درجه چند که در حد لیگ ایرانم نیستند دارن تو چلسی فیکس بازی می کنند

موزس آلونسو رودیگر باکایوکو موراتا زاپاکوستا و ... هیچکدوم در حد چلسی نیستند موزس عرضه یه سانتر و رد کردن توپ را نداره و دائما با عقب کار میکنه

فقط امیدوارم هازارد خیلی زود چلسی را ترک کنه چون واقعا جاش کنار این بازیکنان بی کیفیت نیست

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رودیگر 2 - چلسی 1

واقعا افسوس که این بازیکنان درجه چند که در حد لیگ ایرانم نیستند دارن تو چلسی فیکس بازی می کنند

موزس آلونسو رودیگر باکایوکو موراتا زاپاکوستا و ... هیچکدوم در حد چلسی نیستند موزس عرضه یه سانتر و رد کردن توپ را نداره و دائما با عقب کار میکنه

فقط امیدوارم هازارد خیلی زود چلسی را ترک کنه چون واقعا جاش کنار این بازیکنان بی کیفیت نیست
    داداش دمت گرم من از پس همینارو گفتم زبونم مو در اورد.
    فقط کونته حیف شد.این تیم با این بازکنا دست هر مربی دیگه ای بود دهم هم نمیشد.
    کونته لیاقتش خیلی بیشتر از این بی شرفاست

12. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

واقعا کونته دیشب بعد مصدومیت ویلیان، کاری نمیتونست بکنه، بیچاره باید از بین بتشوایی داغون، بارکلی که هفت ماه مصدوم بوده و بازی نکرده و درینک واتر داغون تر یکی رو انتخاب کنه. موزس و آلونسو هم که فاجعه، اونوقت احمق ها میخوان برن یکی رو بگیرن که از آلونسو هم ضعیف تره !! دقیقا راه آرسنال سال 2006 به بعد رو در پیش گرفتن اینا، یعنی گدابازی تو خرید بازیکن. خاک بر سر تیمی که الگوش بشه آرسنال !!!! انشالله فصل بعد کونته بره psg، حقشه تیمی باشه که بتونه با گواردیولا و مورینیو و رئال و بارسا رقابت کنه، کاش کانته رو هم با خودش ببره، اون بیچاره هم داره اینجا هدر میره و جوونیش تلف میشه. چلسی هم میتونه فصل بعد از زوج فوق العاده باکایوکو-درینک واتر برای هافبکش استفاده کنه . گداها با رم هم سر ژکو به توافق نرسیدن، دست آرسنال رو از پشت تو خساست بستن اینا. ونگر و آرسنال بعد ده سال به اشتباهشون تو گدابازی پی بردن و الان یکم بهتر شدن و احتمال زیاد، اوبامیانگ هم بخرن اونوقت چلسی افتاده دنبال هر چی بازیکن که شیش هفت ماه مصدوم بوده چون قیمتش پایینه !!! انقدرم احمقن که نمیفهمن با مجموع همین پولی که صرف خرید درینک واتر و بارکلی کردن، میتونستن به هافبک درجه یک بخرن ولی فقط براشون این مهمه که بیشتر از 30-35 میلیون پوند خرج کسی نکنن. موراتا رو هم مجبور شدن 60 میلیون بدن چون دیگه نمیتونستن کاستا رو نگه دارن و مهاجم نداشتن و با همون قیمتی که کاستا رو فروختن، موراتا رو خریدن که به جیب مبارک آبرامویچ فشاری نیاد! امیدوارم که هازارد و کورتوا قراردادشون رو تمدید نکنن و اینا هم مجبور بشن تابستون با قیمت پایینی بفروشنشون تا حساب کار دستشون بیاد، دیگه کدوم بازیکن بزرگی حاضره بیاد چلسی طوری که اینا با اسطوره های تیم برخورد کردن، قانون مسخره ای که گذاشتن که به بازیکن بالای سی سال، قرارداد بیشتر از یکسال پیشنهاد نمیدن باعث شد اسطوره های تیم مثل جان تری، لمپارد و اشلی کول و دروگبا، بر خلاف میلشون از این تیم جدا بشن. فرق باشگاهی مثل یونایتد با چلسی در همین چیزهاست، یونایتد تا آخرین روز قدر اسطوره هاش مثل گیگز، گری نویل، ریو فردیناند، فن در سار و خیلی های دیگه رو میدونه و تو همون تیم از فوتبال خداحافظی کردن، اونوقت اینجا چون تری سنش بالا رفته بهش پیشنهاد تمدید قرارداد نمیدن، یادشون رفته همین جان تری سرش رو برای این تیم میداد مثل فینال جام اتحادیه هفت هشت سال پیش که با همین آرسنال بازی داشتیم و آبو دیابی اومد به جای توپ، سر جان تری رو شوت کرد که هنوز هم که یاد اون صحنه میفتم، باورم نمیشه تری جون سالم بدر برده. این برخوردی که اینا با تری و لمپارد و چک و بقیه کردن رو امثال هازارد میبینن و میگن برای چی اینجا بمونیم وقتی قراره چند سال دیگه با خفت و خواری بیرونمون کنن.
    Last edited by Barry Allen; 25-01-2018 at 13:54.

14. 6 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دقیقاً هدف وجودی بازیکنی مثل باتشوآیی چیه؟! این بشر به غیر از لودگی تو فیسبوک و اینستاگرام کار مفید دیگه ایی همه کرده؟ واقعاً چقدر بدبخت شدیم که از دروگبا آنلکا و کاستا به بازیکنای بی ت*می مثل موراتا و باتشوآیی رسیدیم.

من از کونته هم شاکیم! به یاد ندارم حتی زمان اون بنیتز ابله هم این جوری زنگ تفریح آرسنال شده باشیم. یه زمانی بازی چلسی آرسنال مساوی بود با برد از پیش مشخص شده ما! مخصوصا وقتی دروگبا تو زمین بود. الان قضیه برعکس شده.

16. 3 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقاً هدف وجودی بازیکنی مثل باتشوآیی چیه؟! این بشر به غیر از لودگی تو فیسبوک و اینستاگرام کار مفید دیگه ایی همه کرده؟ واقعاً چقدر بدبخت شدیم که از دروگبا آنلکا و کاستا به بازیکنای بی ت*می مثل موراتا و باتشوآیی رسیدیم.

من از کونته هم شاکیم! به یاد ندارم حتی زمان اون بنیتز ابله هم این جوری زنگ تفریح آرسنال شده باشیم. یه زمانی بازی چلسی آرسنال مساوی بود با برد از پیش مشخص شده ما! مخصوصا وقتی دروگبا تو زمین بود. الان قضیه برعکس شده.
    همون چلسی آماده ی فصل قبل رو هم تو فینال جام حذفی به زانو در آوردیم.. در حالیکه خیلی از کارشناس ها میگفتن آرسنال ضعیف ترین حریف ممکن برای چلسی تو فینال جام حذفیه اما بعدش معلوم شد که ونگر تیمش تو جام حذفی جقدر متفاوت کار میکنه ... میتونستیم راحت چهار یا پنج تا بزنیم. بعد از فینال جام حذفی هم مسعود اوزیل یه عکس از کارشناس های انگلیسی که میگفتن چلسی با اختلاف زیاد آرسنال رو میبره رو گذاشت تو اینستاگرامش و کلی هم سر و صدا کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مشکل کونته جلوی آرسنال اینه که زیادی آرسنال رو قوی فرض میکنه و همونجوری که جلوی سیتی، یونایتد و لیورپول و تاتنهام بازی میکنه، جلوی آرسنال هم زیادی محتاط میشه و اکثرا سه هافبک وسطه بازی میکنه که باعث میشه کار هجومی مختل بشه و بیشتر به فکر دفاع باشه تیم. دیشب ترکیب اولیه رو خوب چیده بود با دو هافبک وسط که متاسفانه ویلیان مصدوم شد و مجبور شد دوباره سیستمو 2-5-3 کنه، اگه ویلیان مصدوم نمیشد چلسی برنده میشد.

19. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •