تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 92 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستمون مرخصه سینا جان .
    رعال و رونالدو تو فینال سیخشون نزده ! ولی بارسا و مسی همچین سیخی زدن به منچستر که جاش هنوز که هنوزه میسوزه !
    اینکه بارسا و رئال تا این مدت خوب بودن شکی درش نیست اما بارستا رو مطمئنم که اگر بازیگرای حرفه ای تیمتون نباشن حرفی برای گفتن ندارید چرا باید هر جا حرف از دایو های تیم شما باشه ؟

مسی بازیکن خوبی هست اما شخصیت نداره اینو نه من بلکه خیلی از بزرگان هم گفتن اینم متوجه شو یوتایتدو با بارسلونا مقایسه نکن هیچوقت چون قابل قیاس نیستن.
    میدونم درست نیست منم از فیلم بازی تیمت تو همین چند بازی اخیرش و مایه تمرین تیم های دیگه برات بگم .

پ.ن مرخصی خواستی بگیری بیا پیش خودم.برات امضا میکنم.

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینکه بارسا و رئال تا این مدت خوب بودن شکی درش نیست اما بارستا رو مطمئنم که اگر بازیگرای حرفه ای تیمتون نباشن حرفی برای گفتن ندارید چرا باید هر جا حرف از دایو های تیم شما باشه ؟

مسی بازیکن خوبی هست اما شخصیت نداره اینو نه من بلکه خیلی از بزرگان هم گفتن اینم متوجه شو یوتایتدو با بارسلونا مقایسه نکن هیچوقت چون قابل قیاس نیستن.
    میدونم درست نیست منم از فیلم بازی تیمت تو همین چند بازی اخیرش و مایه تمرین تیم های دیگه برات بگم .

مسی شخصیت نداره؟!! لوووول نکنه مورینیو با شخصیته!؟

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مسی شخصیت نداره
    looooooool

اما بارستا رو مطمئنم که اگر بازیگرای حرفه ای تیمتون نباشن حرفی برای گفتن ندارید
    الان مثلا اگه ستاره های تیمتون نباشن, شما هم خیلی خوبید هم خیلی قدرتمند , ینی ب نظرت ی تیم فقط باید اسم داشته باشه نه بازیکن خوب ک حرفی برای گفتن داشته باشه ؟چ جالب ......!

شما خبید / شما همیشه تو اوج / شما خط شکن / شما شاخ شکن / شما فول آپشن / شما فوق ستاره

5. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انریکه: با یا بدون نیمار آماده ال کلاسیکو هستیم؛ برنابئو بهترین جا برای پیروزی بارسلونا است

به عنوان یک مربی ال کلاسیکو فرصت خوبی است تا لذت بسیاری را به هواداران هدیه کنم. این دیداری است که هواداران به یاد خواهند داشت، یک دیدار ویژه. با این وجود این دیدار نیز همانند سایر دیدارها خواهد بود، برای این دیدار آماده خواهیم شد، در حین بازی به بازی سازی خواهیم پرداخت و پیش از شروع دیدار به آنالیز حریف می پردازیم، از حریف به بهترین نحو ممکن شناخت داریم. تلاش خواهیم کرد تا احساسات بازیکنان را کنترل کنیم و در برنابئو بهترین فوتبال خود را به نمایش بگذاریم. باید به سبک خود ایمان داشته باشیم و از موقعیت های به دست آمده به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم. برای بارسا جایی بهتر از سانتیاگو برنابئو برای پیروزی وجود نخواهد داشت.

فکر می کنم اعتراضی که باشگاه انجام داده است کاملا درست است، ما از خود و بازیکنمان دفاع کرده ایم. این دفاع منطقی و درست است. با این وجود به عنوان مربی باید بگویم با یا بدون حضور نیمار آماده این دیدار هستیم. باشگاه برای رفع محرومیت نیمار همه آنچه که می تواند انجام بدهد را انجام خواهد داد، اعلام اینکه این محرومیت عادلانه است یا غیر عادلانه در حوزه اختیارات من نیست. رضایت من یا عدم رضایت من تاثیری در این حکم نخواهد داشت. بنابراین برای این دیدار چه با حضور نیمار و چه بدون حضور نیمار آمادگی کامل داریم.

مصاحبه کامل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی بازیکن خوبی هست اما شخصیت نداره اینو نه من بلکه خیلی از بزرگان هم گفتن

احتمالا بزرگان زیاد میان پیشتون مرخصی بگیرن (صحبتای جالبی بود)

9. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا و انتخاب جانشین آلوس پس از یک سال!

به ادعای نشریه اکیپ که در اسپورت بازتاب داشته، مسئولان بارسا 10 روز پیش با سرژ آئوریه، مدافع راست پاری سن ژرمن وارد گفتگو شده اند و نماینده باشگاه در این مذاکره نیز آریدو برائیدا، مدیر ورزشی بین الملل بارسا بود.

طبق ادعای این منبع، مذاکره طرفین کاملا مثبت بوده با این حال آئوریه درخواست کرده تا مشخص نشدن وضعیت مربی سال بعد بارسا، پاسخی به پیشنهاد این باشگاه ندهد. او از پاری سن ژرمن نیز پیشنهاد تمدید سه ساله قراردادش را دریافت کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

11. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

looooooool

الان مثلا اگه ستاره های تیمتون نباشن, شما هم خیلی خوبید هم خیلی قدرتمند , ینی ب نظرت ی تیم فقط باید اسم داشته باشه نه بازیکن خوب ک حرفی برای گفتن داشته باشه ؟چ جالب ......!

شما خبید / شما همیشه تو اوج / شما خط شکن / شما شاخ شکن / شما فول آپشن / شما فوق ستاره
    علی جان باید قبول کنی که ذخیره های ما خیلی بهتر از نیمکت نشینای شما بازی میکنن کاسیا،په په ،آسنسیو،ایسکو،موراتا،کواچ یچ،ناچو و ... واقعا همشون بازیکنای خوبی هستن و جای خالی ستاره ها حس نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترکیب ال کلاسیکو

تراشتگن
    آلبا - اومتیتی - پیکه - سرجی روبرتو
    اینیستا - بوسکتس - راکیتیچ
    آلکاسر - سوارز - مسی

اون سمت

Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Benzema, Ronaldo

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

فقط یه وحشی میتونه اینطور با بیرحمی با آرنج بزنه تو صورت یه انسان دیگه و فقط هم داورها و کمک داور های لالیگا از دیدنش عاجزن .
    کاسمیرو دو بار تا اینجا باید اخراج میشد .

.

16. 7 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اخراج راموس کاملا صحیح بود و بارسا نشون داد یه افسانه هست.

18. 5 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •