تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 80 اولاول ... 2161676869707172737475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرویس تلفن ثابت های وب مدتی است که به صورت sip account ارائه نمیشه وبه صورت VoLTE ارائه میشود.

سرویس VoLTE فقط روی شبکه های وب و همچنین دستگاه تلفن با برند hhb که به سفارش های وب تولید شده فعال است و امکان استفاده روی گوشی تلفن همراه را ندارد.
    واقعا متاسف هستم برای های وب که معلوم نیست خودشم داره چیکار میکنه کلا تو ایران اپراتورها عادت کردن لقمه رو بپیچونن و بعد تو دهن کاربر بزارن و همیشه به نفع خودشون کار میکنن اون از باند 42 ایرانسل و مبین نت اینم وضعیت آنتن دهی و پوشش کاملا دروغین های وب در نقشه های موجود در سایت خودش و سرعت واقعا افتضاح ( lte با طعم adsl ) اینم volte که رو گوشی جواب نمیده و رو هیچ مودم دیگه ای هم جواب نمیده و کاربر اجباری باید بره یه تلفن واره مودم آشغال رو بخره و پول حروم کنه . اخه تو که نمیتونی مثل ادم volte بدی خب نده ! رفته گشته گشته یه نوع volte از خودش دراورده فقط با تلفن واره مودم خودش کار کنه !

2. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرت تر از های وب ندیدم
    من هنوز نتونستم از سیم کارت استفاده کنم و بسته ای که رو سیم کارت خریده بودم، با صفر حجم مصرف، سوخت و دیگه هم تمدید نکرذم و چند بار پیامک آمد ولی دایورت کردم
    بعد چند روز از های وب زنگ زدن که دلیل داشته که شارژ نکردید و من کامل واسش توضیح دادم و گفتم که دیگه شارژ نمیکنم، بعد گفت به پشتیبانی گزارش میدم تا با شما تماس بگیرن و بعد قطع کرد، دو روز بعدش دیدم همون شماره زنگ زد به موبایل ولی برنداشتم و به خونه هم زنگ زد برنداشتم
    وقتی من دارم در 195 شکایت میکنم و پشتیبانی بی سواد های وب داره منو میپچونه و بعد چند روز شکایتم بسته میشه و دیگه زنگ نمیزنن که چی شد آخرش و بیخیال میشن، بعد تا من شارژ نمیکنم، یهو دلسوز و پیگیر میشن
    من همون تی دی استفاده میکنم و گفتم های وب بخرم بخاطر هزینه های کمش ولی چه میدونستم اینقد چرت و بی دروپیکره

4. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوبه من اشتباه نکردم و موقع ثبت نام سیمکارت که پشتیبانی فروش داشت مخم میزد که بسته یکساله بگیر بصرفه هست و عالی هس، همون بسته 10 گیگ گرفتم و گفتم اگه جواب داد، بسته حجم بالا بخرم

6. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تجربه من

ارتفاع بالای ساختمان 2 طبقه با مودم B2368 اپراتور های وب با سیم 4G روستایی حداکثر سرعت 21 میده البته نزدیک به آنتن های وب هستم .

سیم TDlte ایرانسل با فاصله حدود 15 تا 20 کیلومتر از دکل ایرانسل ، سرعت 28 تا 34

8. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

احسنت قربون آدم دانا من برم عرض بنده هم اینه این سیم کارتهایی که من و شما داریم اصلا mvno نیستن اینها سیم کارت روستایی هستن و هیچ قرارداد و تبصره و قانونی برا رومینگ ندارن به جز مواردی که گفتن برخی مناطق یا روستاها یا شهر اونم اونجا یه تفاهم نامه و قرارداد امضا شده و برا اون منطقه هست مثل مرز ایران و افغانستان اونم نه کل مرز . فقط دوستان ایرانسلی و همرا اولی میتونن رومینگ کنن رو شبکه های وب و دیگر هیچ و ما بزرگتر از وزیر و مدیرعامل دو اپراتور کس دیگه ای رو نداریم و وقتی اینها راحت پاسخ ما رو دادن در حالی که 195 مثل توپ مارو شوت میکرد به های وب و ایرانسل و ما مسخره و الاف اونها شده بودیم چه کاریه ملت بره دوباره شکایت کنه که چی بشه ؟ 3 سال بیشتر هست دفترداران و راهنمایی و رانندگی نمیتونن مشکل خودشون رو حل کنن و حکم دیوان عدالت اداری هم زیر پا میزارن و ما موندیم الان بریم دفترخانه یا نریم کلا سند ما کدوم میشه برگ سبز خودرو یا سند دفترخانه ! های وب خیلی مشکل داره و خیلی هم جا داره تا کامل مثل دیگر اپراتورها راه بی افته اینها بیان رومینگ رو ازاد کنن ما بریم رو ایرانسل و همراه اول این های وب بدبخت و ورشکسته میشه و اون ماهیت اینترنت روستایی و اون باند 20 که فقط در اختیار این های وب گذاشتن از بین میره . ممکنه زمانی اینو ازاد کنن در اینده بنا بر صلاح دید خودشون ولی قبلش حتما تا جایی که های وب توان و بودجه داره همه جا رو تحت پوشش خودش میبره و به پهنای باندش اضافه میکنه و بعدا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جناب قادری بحث کردن من و شما بی فایده اس !

میگین به عنوان اپراتور USO سیم میفروشه اوکی.
    دیگه بدتر !
    توجه شما رو به فصل 5 ماده 15 - تعهدات پيمانكار و اپراتور هاي USO در اجراي قراردادها در مصوبه جلسه شماره 156 مورخ 8/ /11 1391 جلب میکنم :
    6- رعايت تعهدات بين المللي، قانوني، مقرراتي و قراردادي در قراردادهاي اتصال متقابل و رومينگ با ساير اپراتورها.
    22- اپراتور USO موظف است خدمات USO محدوده فعاليت خود را بدون توقف به صورت مستمر و 24 ساعت در شبانه روز و هفت روز هفته در اختيار استفاده كنندگان قرار دهد مگر در موارد خاص كه دستور قطع سرويسهاي ارتباطي و فناوري اطلاعات را از سازمان يا مراجع ذيصلاح، دريافت كرده باشد .
    23- در صورت قطع بدون مجوز خدمات USO ،اپراتور USO باید بلافاصله كليه اقدامات لازم را جهت برقراري سرويسها و كاهش خسارتهاي احتمالي متقاضيان به عمل آورد.

تو مورد 22 زده 7/24 سرویس دهی باید داشته باشه، نه اینکه 2 ماه تمومه سایت مخابراتی تو منطقه قطع باشه
    تقریبا هر سال ( 98 -1400 ) 3 ماه تابستان قعطی کامل در سایت مخابراتی هست

اگر به نحوه درآمد زایی های وب از این سرویس دقت کنین های وب با فعال کردن رومینگ در مناطقی که هر دلیلی دکل قطعه دچار هیچ ضرر یا ورشکستگی نمیشه

سرویس تلفن ثابت های وب مدتی است که به صورت sip account ارائه نمیشه وبه صورت VoLTE ارائه میشود.

سرویس VoLTE فقط روی شبکه های وب و همچنین دستگاه تلفن با برند hhb که به سفارش های وب تولید شده فعال است و امکان استفاده روی گوشی تلفن همراه را ندارد.
    از خوبی های سرویس تون بعد از 7 سال انحصار بگین یکم لذت ببریم.

مورد اول رو خودم میگم قیمت پایین به علت یک طرفه بودن قراردادها !
    Last edited by galaxy0098919; 28-07-2021 at 13:21.

10. این کاربر از galaxy0098919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

تجربه من

ارتفاع بالای ساختمان 2 طبقه با مودم B2368 اپراتور های وب با سیم 4G روستایی حداکثر سرعت 21 میده البته نزدیک به آنتن های وب هستم .

سیم TDlte ایرانسل با فاصله حدود 15 تا 20 کیلومتر از دکل ایرانسل ، سرعت 28 تا 34

بی زحمت یه عکس از مودم ت میگیری ..

12. 2 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرت تر از های وب ندیدم
    من هنوز نتونستم از سیم کارت استفاده کنم و بسته ای که رو سیم کارت خریده بودم، با صفر حجم مصرف، سوخت و دیگه هم تمدید نکرذم و چند بار پیامک آمد ولی دایورت کردم
    بعد چند روز از های وب زنگ زدن که دلیل داشته که شارژ نکردید و من کامل واسش توضیح دادم و گفتم که دیگه شارژ نمیکنم، بعد گفت به پشتیبانی گزارش میدم تا با شما تماس بگیرن و بعد قطع کرد، دو روز بعدش دیدم همون شماره زنگ زد به موبایل ولی برنداشتم و به خونه هم زنگ زد برنداشتم
    وقتی من دارم در 195 شکایت میکنم و پشتیبانی بی سواد های وب داره منو میپچونه و بعد چند روز شکایتم بسته میشه و دیگه زنگ نمیزنن که چی شد آخرش و بیخیال میشن، بعد تا من شارژ نمیکنم، یهو دلسوز و پیگیر میشن
    من همون تی دی استفاده میکنم و گفتم های وب بخرم بخاطر هزینه های کمش ولی چه میدونستم اینقد چرت و بی دروپیکره
    بله دقیقا منم اینو میگم تا میتونین این های وب رو بایکوت کنین تا به خودشون بیان این شکلی خدمات دهی درست نیست و فقط قصدشون فروش سیم کارت و بسته هست و با کیفیت کار ندارن و پیگیر هم نمیشن ولی تمدید نمیکنی ولت نمیکنن . خیلی ها به خاطر همین برداشت اشتباه و اینکه دیدن فلانی مثلا رومینگ کرده رو ایرانسل میرن سراغ این سیم کارت با بسته های بلند مدت مقرون به صرفه و نقره داغ میشن . کلا سمت های وب نرید از وزیر گرفته تا زیرساخت و خود های وب و ایرانسل به هیچ وجه زیر بار افزایش کیفیت و سرعت و پوشش و برطرف کردن مشکلات این سیم کارت و یا برقراری رومینگ نمیرن و فعلا هم نخواهند رفت

14. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بی زحمت یه عکس از مودم ت میگیری ..
    خدمت شما

16. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

داداش از مودم ت راضی هستی ؟ کار با پنل کاربری و اینا ش اوکیه ؟
    این مودم ها وای فای داخلی دارند یا باس وصل کنی به یه اکسس پوینت ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

داداش از مودم ت راضی هستی ؟ کار با پنل کاربری و اینا ش اوکیه ؟
    این مودم ها وای فای داخلی دارند یا باس وصل کنی به یه اکسس پوینت ؟

این قسمت بیرونی و اصلی هست .

روتر وایفای هم داره که با همین ست هست .

و این هم تصویرش هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این باندها رو هم ساپورت میکنه

TDD LTE:B38/B40/B41/B42/B43

FDD LTE:B1/B3/B7/B8/B20

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •