شلوغ بودن BTS و عدم داشتن پهنای باند بر روی اون
شلوغ بودن BTS و عدم داشتن پهنای باند بر روی اون
ممنون از جوابتون
طرح 10 گیگ اولیم رو هنوز دارم ، حدود 200 مگ دانلود داشتم و سرعت رو تست میکردم که بعد از یک قطع و وصل مودم ، دیگه وضعیت به این ضعیفی شد.
سرعت تستم به نسبت خوب بود و یهو به فنا رفت و تا امروز هم همچنان داستان همینه.
این دو موردی رو که فرمودید رو رد میکنم.
// -------------------------------------------------------------------------------- //
اگه اشتباه نکنک این شما بودید که تقریبا یه 30 صفحه پیش ، گفته بودید که با طرح سه ساعته ایرانسل نزدیک به 46 گیگ دانلود داشتید ؟؟ اگه آره ، چطوری ؟؟ منطقتون نزدیک دکل مخابراتیه ؟؟ یا تقویت کننده دارید ؟؟
سپاس
اصلاح میکنم ، کاملا حق با شماست.
10 گیگ هدیه رو برام فعال نکردند.
شارژ اولیه خطم بوده که استفاده میشده و بعد از اینکه اون 1700 تومان اولیه به صفر رسیده ، دیگه هیچ پهنای باندی برام نمونده.
سپاس![]()
این آنتن تا چه اندازه روی 3372 تاثیر مثبت داره ؟؟
3G/4G Signal Booster antenna With TS-5 Connector[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید اگر جایی هستین که آنتن دهی در حد متوسط به بالا هست این آنتن به درد نمیخوره، مثلا اگر سیگنال -85 دارین با این آنتن میتوانید -83 بگیرید، اما اگر سیگنال نیلی بدی دارید این آنتن میتونه به شما کمک کنه، توجه کنید داخل منزل ممکنه خوب جواب نده باید کنار پنجره و رو به فضایی باز قرار بدین تا تاثیر بیشتری داشته باشه
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممنون
با سه خط آنتن ، با طرح یک ساعته ، به زحمت ، یک گیگ گرفتم ، به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
3 علت داره
1-شلوغی و ترافیک بالای مصرف پهنای باند که اگر سطح سیگنالیتون ضعیف باشه دیگه امیدی بهش نیست (هرکه بامش بیش برفش بیشتر) بستگی به منطقتون داره
اگه جزو اون مناطق شلوغید
2-بعضی وقتا همه چیز اوکی عالیه سیگنال و پوشش عالی ولی اینترنت خوبی به شبکه تزریق نشده از طرف اپراتور و به قول ما زیاد تحویل نمیگیرن او منطقه رو عدالت اجرا نمیشه
3-مشکلات فرکانسها آلودگی نویزی منطقه وآسیب دیدن تجهیزات فرستنده که در این مواقع زنگ بزنید به 700 و کارشناساشون میان مشکلو حل و در دست بررسی قرار میدن
خیلی ممنون از توضیحات ارزشمندتون![]()
با سلام دوستان
مودم ایرانسل LH92 3G, 4G,
امکان آنلاک کردن این مودم وجود داره یا نه؟
Last edited by hos_esf; 23-05-2016 at 19:42.
خیر. آنلاک نمی شود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)