نه متسفانه اون موقع که بانه بودم هیچ کدوم ازین مدل ها نبود
اگه۴کی برات مهم نیست برو سراغ او ال ای دی
اما من جای ما باشم و با این بودجه اول نظرم روی سونی ۹۰۰۰ هستش وسایلشم کامله بعد فلیپس
چه نکات منفی از سونی؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
نه متسفانه اون موقع که بانه بودم هیچ کدوم ازین مدل ها نبود
اگه۴کی برات مهم نیست برو سراغ او ال ای دی
اما من جای ما باشم و با این بودجه اول نظرم روی سونی ۹۰۰۰ هستش وسایلشم کامله بعد فلیپس
چه نکات منفی از سونی؟
خرابی سونی ها رو میگم
میگن بعد یکسال معمولا خراب میشن
اینا حرفو داستانه
اتفاقا محصولات سونی کیفیتشون خیلیم خوبه
شما از جای مطمیین و با تست کامل خرید کنید مشکلی پیش نمیاد
خیلی به ندرت پیش میاد تلویزیون های سونی به تعمیر نیاز پیدا کنند و ... . تقریبا حدود 1 در یک میلیون هست
همین انجمن رو جستجو کنید تعداد تاپیک هایی که برای خرابی و رفع مشکل تلویزیون های سامسونگ و ال جی زدن رو با تعدا تاپیک هایی که برای سونی زدن مقایسه کنید . حتی در انجمن های دیگه هم همینطوره .
من نظرم رو گزینه 1 هست. واقعا در مورد کیفیت OLED باید بیشتر بخوونید. یک دنیای دیگه ای هست. افسوس 4k رو هم نخورید. طی براوردی که کردن هنوز fullHD جا نیافتاده بین مردم و یه چیزی حدود 5 سال نیازه تا 4k مرسوم بشه که من میگم تکنولوژی های بهتری میاد بجاش.
فقط موردی که میمونه اینه که دوستان یکم بد میگن در مورد ال جی و خرابیش. صحت این اخبار از کجاس. اون دوره قدیم بود که کیفیت ساخت پایین بوده. الان واقعا کیفیت ساخت تلویزیون در دست کره ای ها هست. بازم منبع موثقی در مورد خرابی ها دارین ممنون میشم بگین.
به نظرم Sony 55x9000b گزینه بهتری هست . امتیاز های بسیار خوبی هم گرفته .
بهتره مستند صحبت کنید.
امتیاز سونی اصلا قابل مقایسه با گزینه یک نیست.
میتونید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و بررسی دقیق مدل های تی وی رو ببنید.
بهترین گزینه برای زیر 2 هزار دلار گزینه یک هست.
دوسا غزیز بابت این حرفا که خرابیاشو اینا زیاده بیشتر حرفه و همچنین نسبت به فروشه الان الجی یکی از غول های تولید دیسپلی هستش به خصوص oled که با قیمت مناسب ارزه میکنه
هر وسیله الکترونیکی امکانه خرابیش هست باید از جای مطمیین و جنس سالم خریداری کرد که به مشکل نخوره
با این قیمت میشه بهترین LED رو خرید .
X9000b طراحی بهتری داره و از همه مهمتر نیاز به خرید سینمای خانگی نخواهید داشت . و رزولیشن 4k که در اینده افسوس ان را نخواهد خورد که چرا Full HD خریدید .
این فکر خرابی های سامسونگ و ال جی مونتاژی رو در کشور کردید ؟ مخصوصا ضربه خوردن پنل OLED و نیاز به تعویض پنل ؟
از لحاظ ارزش خرید مسلما تلویزیون ال جی به دلیل قیمت ارزانتر آن و پنل OLED ، ارزش خرید بالاتری دارد .
Last edited by jjadm; 11-05-2016 at 12:12.
خوب مونتاژ داخل يك مزيتي كه داره حتي براي پنل هم گارانتي داره
اما وقتي صحبت بدون گارانتي داريم فقط بايد روي كيفيت خود تلويزيون فكر كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)