مصاحبه دو روز پیش کنعانی خالی از لطف نیست! چون پست طولانی نشه فقط بعضی قسمتاشو میارم:
+ تکذیب کردن خبر پیوستنش بعد اینکه قرارداد بسته بود و افشارزاده هم اعلام کرد در نوع خودش جالب بود!
استقلالی ها برای من قابل احترام هستند اما...
کنعانی: همه فکر و ذکر من پرسپولیس است
مدافع پرحرف و حدیث این روزهای پرسپولیسی ها معتقد است علی رغم احترامی که برای استقلال قائل است انتخاب اول این بازیکن برای حضور در لیگ برتر پرسپولیس است.
به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین کنعانی که پس از گذراندن خدمت سربازی خود مجددا به جمع پرسپولیسی ها اضافه شده است در رابطه با گمانه زنی هایی که مبنی بر جدایی از سرخ پوشان مطرح می شود گفت:
در مکتب پرسپولیس بزرگ شدم
من صد در صد یک پرسپولیسی ام، بازیکنی هستم که در مکتب پرسپولیس رشد کردم، خوشحالم که پیراهن این تیم را برتن می کنم و امیدوارم اتفاقی در این میان من را از جایی که در آن بزرگ شدم دور نکند، از زمان حضور دنیزلی من از تیم جوانان به بزرگسالان پرسپولیس آمدم، زمانی که آقایان کریمی، مهدوی کیا و هاشمیان و بسیاری بزرگان دیگر در این تیم حضور داشتند، پس از رفتن به پرتغال برای گذراندن خدمت سربازی به ملوان رفتم و اکنون با افتخار بازهم به جایی برگشتم که متعلق به آنجا هستم.
استقلالی ها قابل احترام هستند اما همه فکر و ذکر من پرسپولیس است
نظر استقلالی ها برای من بسیار قابل احترام است، از همه آنها و آقای منصوریان ممنونم که به من لطف داشتند البته صحبتی با شخص بنده انجام نشد و گویا با مدیر برنامه هایم حرف زده شد و ایشان هم گفتند که من با پرسپولیس قرارداد دارم و اگر خواسته ای داشته باشند باید مستقیما با باشگاه صحبت کنند، این در حالیست که همه فکر و ذکر من پرسپولیس است و می خواهم در خدمت تیمم باشم.