به نظرم زیاد نظر مثبتی به d900 ندارید ..طرفدارای سامسونگ کسی نیست از d900 دفاع کنه ؟
به نظرم زیاد نظر مثبتی به d900 ندارید ..طرفدارای سامسونگ کسی نیست از d900 دفاع کنه ؟
d900 سامسونگ خیلی خوبه
3250 و n70 که البته قابلیت mass storage devise رو نداره
ولی پیشنهاد من w850 سونی میباشد
به نظر من با این پول گوشی گیرت نمیاد که از n90 که داشتی بهتر باشه بعد n90 باید گوشی مثل n73 بگیری وگرنه پشیمون میکنی
با احترام به نظر دوستان تو شرايط فعلي من به هيچ کدوم از دوستان دبليو 850 رو ديگه پيشنهاد نمي کنم
کمه کمش 400 تومنه ديگه(گارانتي سياتل)
تازه تقريبي گفتما..فکر کنم يه 10-20 تومني بيشتر باشه...اخه بايد ديد واسه چي 400 تومن مي خواهي پول بدي؟
صدا؟من واست کاري مي کنم صداي 810 دبليوت عين صداي دبليو 850 بشه با 15 تومن....بازم حرفي مي مونه؟
شايد بگيد اقا خوب دبليو 850 والکمنش ورزنش 2 هست...تازه پروفايل a2dp رو هم ساپروت مي کنه که 810 نمي کنه
اخه ورزن 2 يعني چي؟يعني چهار تا پسوند جديد رو ساپورت مي کنه...خوب الان اينقدر convertorهاي زيادي همه جا هست 3 سوت با کامپيوتر به پسوند دلخواهت تبديل مي کني مي ريزي تو گوشيت
پروفايلي هم که گفتم دوستان حتما مي دونن ديگه واسه هندفري بلوتوث کاربرد داره...خوب شايد خيلي از ماها تا اخر عمرمون هندزفري بلوتوث نگيريمو به کارمون نياد...پس واسمون فرقي داره بود يا نبودش؟؟
حالا شما بگيد ببينم 850 چيش از 810 سر تره؟؟!!!
اما حالا من يکي ميگم..ببينم شما مي تونيد برهان بيارد من رو قانع کنيد:
810 دوربينش بهترين 2 مگا پيکسلي هست...اتو فوکوس داره...اما دبليو 850 اتو فوکوس نداره....مي بينيد...تازه اينجا اين مورد 810 سرتر هم هست
خوب نهايتش اينه که بگيد 850 خوشگله...اره واقعا محشره..اما سوال:ايا اين خوشگلي مي صرفه بيشتر از 100 تومن واسش خرج کني؟(نسبت به 810 مي گما)
تازه 810 هم به گواه بسياري از دوستان واقعا زيباست
حالا يه پيشنهاد جديد تر واستون دارم
اگه واقعا از مواردي که گفتم احساس ناراحتي مي کني...خوب مي تونيد کمي صبر کنيد؟
دبليو 610 در راه...والکمن ورزن 2 و ساپورت پروفايل a2dp مطمعن هم باشيد واقعا از 850 ارزونتر مي شه
راستي در جواب اون دوستمونم بگم...حرف شما..متين..اما من شنيده بودم بزرگترين سهام داراش امريکايي هستن...از اون نظر گفتم
شاد باشید![]()
کاملا با شما موافقم- به نظر من ایول گل گفتی
اتفاقا من از طرفدارهای D900 هستم و به قول بروبچز زیر چشمی هواشو دارم
------------
واما یک سوال
مبلغو بردم بالا حالا
بین E900
D 900
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia 3250
کدومو پیشنهاد می دهید و اینکه 5500 music Xpress به ایران اومده و اگر اومده بدون گارانتی و با گارانتی قیمتش چنده ؟
Last edited by shavci; 03-05-2007 at 02:29.
بازم میگم، اول باید خواسته هات رو مشخص کنی.
ببین دوربین برات مهمتره یا سیمبین.
من باشم از نوکیا 3250 و از سامسونگ دی900 رو انتخاب می کردم و از بین اون دو تا یکی رو انتخاب می کردم (که حداقل واسه من کار خیلی سختیه)
منظور از mass storage devise چی هست و چه کارایی داره ؟
با تشکر از شهاب عزیز
- اول زیبایی و کمتر خز بودن ( شزمنده دوستان ضد خز)
- کیفیت ساخت بالا مثلا : نمی دونم این که می گن 3250 قسمت چرخانش بعد از یک مدت شل می شه یا D900 همین اتفات در حالت کشوییش می افته راسته یا شایعه است نمی دونم ولی بعد از یک مدت ضد حال نشه برام.
- بقیه امکاناتش هم در حد خوب با بالا باشه( دوربین عالی و یا پخش فوق العاده هم نمی خوام چون با این پول انتظار زیادی ندارم و مدل هایی هم که انتخاب کردم این ها بود حالا بازم اگر کسی بهم بگه که کدوم و البته برای چی ؟
Samsung900,E900
Nokia:5500,3250,E50 ( قیمت مدل های موزیک اکسپرسش خیلی فرق داره؟)
از همه متشکرم.
یعنی اینکه گوشی قابلیت تبدیل شدن به رم ریدر داشته باشه. یعنی وقتی وصل کردی به کامپیوتر مموری کارت رو بصورت یه درایو تو my computer نشون بده.
از نظر معیار اولت d900 بهتره
و در ضمن این شل شدن به اندازه ای نیست که اذیت کنه!
در ضمن تفاوت چندانی هم بین 3250 با نوع expressmusic نیست و صرفه با معمولیه
به نظر من که d900 گزینه خوبیه.
Last edited by amir2011; 04-05-2007 at 00:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)