تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 229 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر من جای شما بودم حتما روی W850 سرمایه گزاری می کردم حداقل در mp3player و البته قدرت پخش از بقیه بیشتر از چند سروگردن بالاتره . ولی خوب تا جایی که می دونم باز هم از سیستم عامل تحت جاوا استفاده می کنه که این یعنی قابلیت برنامه ریزی زیادی نداره در ضمن قیافشم بد نیست و اما n70 me که با رنگ سیاهش نظر همه رو جلب می کنه ولی یک مشکل که من این جا از بروبچ کشف کردم هنگ کردن اونه ولی خوب قدرت فیلم برداریشو دیدم خیلی خوبه و اما D900 که ظاهرا صدای آنچنانی نداره و اصلا یا به سختی میشه روش نرم افزار ریخت و حالشو برد ...
    - بنابراین اگر پخش موسیقی عالی میخوای با ظاهر کشویی = W850
    - اگر برنامه های فراوان لازم داری در کنار پخش موسیقی قابل اعتماد و البته آفیس و PDF برو سراغ N70me
    - و اگر ضد ضربه و ضد آب و ضد گرد و غبار و پخش خوب و کلا Sport می پسندی 5500Me که قابلیت های جالبی هم داره و البته Symbian
    - و ظاهر شیک و کشویی و لاغری سامسونگ رو می پسندی با خروجی Tv , باز خوانی فایل آفیس و ... منتها با باتری دو روزه ( یعنی شارژش نهایت دو روز ) و دوربین 3.1 خوب D900 گزینه برتریه

--- البته تا بقیه اساتید چی پیشنهاد بدن( کوچک همه هم هستیم)
    به نظرم زیاد نظر مثبتی به d900 ندارید ..طرفدارای سامسونگ کسی نیست از d900 دفاع کنه ؟

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

درود

لطفا 1 گوشی با این مشخصات معرفی کنید :

MP3-player با کیفیت عالی البته تو هدفون -
    دوربین 2 مگا
    قابلیت اتصال بدون نصب درایور به کامپیوتر - نمیدونم به این چی میگن ولی رو گوشی نوکیا دیدم اسمش mas store بود .
    حافظه خوب - یعنی حجم بالا
    خوشگل باشه دیگه محشر میشه
    قیمتی در حدود 350 تومن .
    d900 سامسونگ خیلی خوبه
    3250 و n70 که البته قابلیت mass storage devise رو نداره
    ولی پیشنهاد من w850 سونی میباشد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز و خردمند.
    گوشی تا 270 هزار تومان چی پیشنهاد می دهید ( این سامسونگ دی 900 - یا ای 900 چطوره که بد جور چشمو گرفته؟)
    - زیبایی تاکید می کنم اول زیبایی
    - حالا حالا ها خز نشه ( شرمنده از دوستان ضد خز )
    - کیفیت ساخت بالا
    - چینی نباشد = سونی اریکسون نباشد
    - دوربین خوب به بالا 2 مگا پیکسل حداقل با فیلم برداری خوب
    - کیفیت صدا هم هنگام صحبت و هم از نظر اسپیکر خوب باشه
    - سرعت گوشی خوب باشه
    - مموری هم بخوره

--- راستش من قبلا ان 90 داشتم و برای همین نمی خوام چیزی باشه که از فروش گوشی قبلیم پشیمان بشم ممنون از راهنماییتون
    --- لطفا قیمت این ای 900 و دی 900 را بگید با گارانتی و بدون گارانتی و اینکه نسبت به قیمت کدومشون به صلاحه؟
    به نظر من با این پول گوشی گیرت نمیاد که از n90 که داشتی بهتر باشه بعد n90 باید گوشی مثل n73 بگیری وگرنه پشیمون میکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

با احترام به نظر دوستان تو شرايط فعلي من به هيچ کدوم از دوستان دبليو 850 رو ديگه پيشنهاد نمي کنم
    کمه کمش 400 تومنه ديگه(گارانتي سياتل)
    تازه تقريبي گفتما..فکر کنم يه 10-20 تومني بيشتر باشه...اخه بايد ديد واسه چي 400 تومن مي خواهي پول بدي؟
    صدا؟من واست کاري مي کنم صداي 810 دبليوت عين صداي دبليو 850 بشه با 15 تومن....بازم حرفي مي مونه؟
    شايد بگيد اقا خوب دبليو 850 والکمنش ورزنش 2 هست...تازه پروفايل a2dp رو هم ساپروت مي کنه که 810 نمي کنه
    اخه ورزن 2 يعني چي؟يعني چهار تا پسوند جديد رو ساپورت مي کنه...خوب الان اينقدر convertorهاي زيادي همه جا هست 3 سوت با کامپيوتر به پسوند دلخواهت تبديل مي کني مي ريزي تو گوشيت
    پروفايلي هم که گفتم دوستان حتما مي دونن ديگه واسه هندفري بلوتوث کاربرد داره...خوب شايد خيلي از ماها تا اخر عمرمون هندزفري بلوتوث نگيريمو به کارمون نياد...پس واسمون فرقي داره بود يا نبودش؟؟

حالا شما بگيد ببينم 850 چيش از 810 سر تره؟؟!!!
    اما حالا من يکي ميگم..ببينم شما مي تونيد برهان بيارد من رو قانع کنيد:
    810 دوربينش بهترين 2 مگا پيکسلي هست...اتو فوکوس داره...اما دبليو 850 اتو فوکوس نداره....مي بينيد...تازه اينجا اين مورد 810 سرتر هم هست
    خوب نهايتش اينه که بگيد 850 خوشگله...اره واقعا محشره..اما سوال:ايا اين خوشگلي مي صرفه بيشتر از 100 تومن واسش خرج کني؟(نسبت به 810 مي گما)
    تازه 810 هم به گواه بسياري از دوستان واقعا زيباست
    حالا يه پيشنهاد جديد تر واستون دارم
    اگه واقعا از مواردي که گفتم احساس ناراحتي مي کني...خوب مي تونيد کمي صبر کنيد؟
    دبليو 610 در راه...والکمن ورزن 2 و ساپورت پروفايل a2dp مطمعن هم باشيد واقعا از 850 ارزونتر مي شه
    راستي در جواب اون دوستمونم بگم...حرف شما..متين..اما من شنيده بودم بزرگترين سهام داراش امريکايي هستن...از اون نظر گفتم

شاد باشید

داره خودمونی میشه shavci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با احترام به نظر دوستان تو شرايط فعلي من به هيچ کدوم از دوستان دبليو 850 رو ديگه پيشنهاد نمي کنم
    کمه کمش 400 تومنه ديگه(گارانتي سياتل)
    تازه تقريبي گفتما..فکر کنم يه 10-20 تومني بيشتر باشه...اخه بايد ديد واسه چي 400 تومن مي خواهي پول بدي؟
    صدا؟من واست کاري مي کنم صداي 810 دبليوت عين صداي دبليو 850 بشه با 15 تومن....بازم حرفي مي مونه؟
    شايد بگيد اقا خوب دبليو 850 والکمنش ورزنش 2 هست...تازه پروفايل a2dp رو هم ساپروت مي کنه که 810 نمي کنه
    اخه ورزن 2 يعني چي؟يعني چهار تا پسوند جديد رو ساپورت مي کنه...خوب الان اينقدر convertorهاي زيادي همه جا هست 3 سوت با کامپيوتر به پسوند دلخواهت تبديل مي کني مي ريزي تو گوشيت
    پروفايلي هم که گفتم دوستان حتما مي دونن ديگه واسه هندفري بلوتوث کاربرد داره...خوب شايد خيلي از ماها تا اخر عمرمون هندزفري بلوتوث نگيريمو به کارمون نياد...پس واسمون فرقي داره بود يا نبودش؟؟

حالا شما بگيد ببينم 850 چيش از 810 سر تره؟؟!!!
    اما حالا من يکي ميگم..ببينم شما مي تونيد برهان بيارد من رو قانع کنيد:
    810 دوربينش بهترين 2 مگا پيکسلي هست...اتو فوکوس داره...اما دبليو 850 اتو فوکوس نداره....مي بينيد...تازه اينجا اين مورد 810 سرتر هم هست
    خوب نهايتش اينه که بگيد 850 خوشگله...اره واقعا محشره..اما سوال:ايا اين خوشگلي مي صرفه بيشتر از 100 تومن واسش خرج کني؟(نسبت به 810 مي گما)
    تازه 810 هم به گواه بسياري از دوستان واقعا زيباست
    حالا يه پيشنهاد جديد تر واستون دارم
    اگه واقعا از مواردي که گفتم احساس ناراحتي مي کني...خوب مي تونيد کمي صبر کنيد؟
    دبليو 610 در راه...والکمن ورزن 2 و ساپورت پروفايل a2dp مطمعن هم باشيد واقعا از 850 ارزونتر مي شه
    راستي در جواب اون دوستمونم بگم...حرف شما..متين..اما من شنيده بودم بزرگترين سهام داراش امريکايي هستن...از اون نظر گفتم

شاد باشید
    کاملا با شما موافقم- به نظر من ایول گل گفتی

به نظرم زیاد نظر مثبتی به d900 ندارید ..طرفدارای سامسونگ کسی نیست از d900 دفاع کنه ؟
    اتفاقا من از طرفدارهای D900 هستم و به قول بروبچز زیر چشمی هواشو دارم
    ------------
    واما یک سوال
    مبلغو بردم بالا حالا

بین E900
    D 900
    Nokia E50
    Nokia 5500
    Nokia 3250
    کدومو پیشنهاد می دهید و اینکه 5500 music Xpress به ایران اومده و اگر اومده بدون گارانتی و با گارانتی قیمتش چنده ؟
    Last edited by shavci; 03-05-2007 at 02:29.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

واما یک سوال
    مبلغو بردم بالا حالا

بین E900
    D 900
    Nokia E50
    Nokia 5500
    Nokia 3250
    کدومو پیشنهاد می دهید؟
    بازم میگم، اول باید خواسته هات رو مشخص کنی.

ببین دوربین برات مهمتره یا سیمبین.

من باشم از نوکیا 3250 و از سامسونگ دی900 رو انتخاب می کردم و از بین اون دو تا یکی رو انتخاب می کردم (که حداقل واسه من کار خیلی سختیه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

d900 سامسونگ خیلی خوبه
    3250 و n70 که البته قابلیت mass storage devise رو نداره
    ولی پیشنهاد من w850 سونی میباشد
    منظور از mass storage devise چی هست و چه کارایی داره ؟

داره خودمونی میشه shavci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازم میگم، اول باید خواسته هات رو مشخص کنی.

ببین دوربین برات مهمتره یا سیمبین.

من باشم از نوکیا 3250 و از سامسونگ دی900 رو انتخاب می کردم و از بین اون دو تا یکی رو انتخاب می کردم (که حداقل واسه من کار خیلی سختیه)
    با تشکر از شهاب عزیز
    - اول زیبایی و کمتر خز بودن ( شزمنده دوستان ضد خز)
    - کیفیت ساخت بالا مثلا : نمی دونم این که می گن 3250 قسمت چرخانش بعد از یک مدت شل می شه یا D900 همین اتفات در حالت کشوییش می افته راسته یا شایعه است نمی دونم ولی بعد از یک مدت ضد حال نشه برام.
    - بقیه امکاناتش هم در حد خوب با بالا باشه( دوربین عالی و یا پخش فوق العاده هم نمی خوام چون با این پول انتظار زیادی ندارم و مدل هایی هم که انتخاب کردم این ها بود حالا بازم اگر کسی بهم بگه که کدوم و البته برای چی ؟
    Samsung900,E900
    Nokia:5500,3250,E50 ( قیمت مدل های موزیک اکسپرسش خیلی فرق داره؟)

از همه متشکرم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منظور از mass storage devise چی هست و چه کارایی داره ؟
    یعنی اینکه گوشی قابلیت تبدیل شدن به رم ریدر داشته باشه. یعنی وقتی وصل کردی به کامپیوتر مموری کارت رو بصورت یه درایو تو my computer نشون بده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از شهاب عزیز
    - اول زیبایی و کمتر خز بودن ( شزمنده دوستان ضد خز)
    - کیفیت ساخت بالا مثلا : نمی دونم این که می گن 3250 قسمت چرخانش بعد از یک مدت شل می شه یا D900 همین اتفات در حالت کشوییش می افته راسته یا شایعه است نمی دونم ولی بعد از یک مدت ضد حال نشه برام.
    - بقیه امکاناتش هم در حد خوب با بالا باشه( دوربین عالی و یا پخش فوق العاده هم نمی خوام چون با این پول انتظار زیادی ندارم و مدل هایی هم که انتخاب کردم این ها بود حالا بازم اگر کسی بهم بگه که کدوم و البته برای چی ؟
    Samsung900,E900
    Nokia:5500,3250,E50 ( قیمت مدل های موزیک اکسپرسش خیلی فرق داره؟)

از همه متشکرم.
    از نظر معیار اولت d900 بهتره
    و در ضمن این شل شدن به اندازه ای نیست که اذیت کنه!
    در ضمن تفاوت چندانی هم بین 3250 با نوع expressmusic نیست و صرفه با معمولیه
    به نظر من که d900 گزینه خوبیه.
    Last edited by amir2011; 04-05-2007 at 00:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •