سلام من یک نسخه از این بازی رو بزحمت از تورنت دانلود کردم نسخه ali123 که بصورت فایل استیم هست و باید توسط sisinstall.exe آنپک بشه حالا مشکلم اینه که sisinstall روی سیستم من ارور sisinstall has stopped working میده مشکل چیه؟
سلام من یک نسخه از این بازی رو بزحمت از تورنت دانلود کردم نسخه ali123 که بصورت فایل استیم هست و باید توسط sisinstall.exe آنپک بشه حالا مشکلم اینه که sisinstall روی سیستم من ارور sisinstall has stopped working میده مشکل چیه؟
اقا تو رو خدا به دادم برسید بعد از یک ماه با هزار بدبختی دانلود کردم نسخه 60 گیگ
از فایل 3DMtoRELOADED استفاده کردم برای کرک بعد هر چی فایل GTAVLauncher v رو اجرا میکنم هیچ کاری انجام نمیده
همه کرک های 3dm هم امتحان کردم فایده نداشت
در ضمن اپدیت گرافیک amd رو هم نصب کردم کلا سیستم به مشکل خورد دیگه خاموش نمیشد مجبور شدم دوباره نسخه 13 رو نصب کردم
core i5 4200
amd 8750
6 gb
اقا کمک کنید چیکار کنم؟
والا من نمیدونم دقیقا باید چیکار کنی اما نا امید نشو منم مشکل تو رو داشتم....باهاش ور برو هر کاری که صفحه اول این پیج میگه رو انجام بده احتمال زیاد حله.....
آپدیت های بازی رو ریختی ؟
اونا رو هم امتحان کن شاید درست شه
سه تا آپدیت اول رو حتما بریز.
برا من ک درست شد .
بازی رو نصب کن.اپدیت یکو بریز.کرک 3dm استفاده کن.تاریخ سیستمو بیار 14 april 2015
اها فهمیدم مشکلت چیه...................مشکل تاریخ سیستمته.....بیارش همونی که گفته شده تو پست قبل......بعد از اینکه یه مقداری بازی کردی تاریختو درست کن حله.........
دوستان این ارور مال چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان
همه کارایی که گفتید انجام دادم درست شد
البته اینم بگم از اکانت Administrator بازی رو اجرا کردم
بازم ممنون از همتون کارتون حرف نداره
سلام
من نسخه ربلودد رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این ارور میده ممنون میشم یکی کمکم کنه
![]()
اقا من روی ایکس باکس حدود 25 درصد این بازیو رفتم حالا دارم روی pc بازی میکنم...یه جا گیر کردم همون اولای بازی مایکل میره پیش لستر دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.....یادم نیست روی ایکس باکس چجوری رد کردم...ششششتتتت......لطفا یکی کمکم کنه...بدجوری اعصابم داغونه...یه روزه سر همین مرحلم....اینم بگم وقتی میرم چنتا دستگاه خیاطی هستو به انگلیسی میگه برو لباساتو عوض کن.....دیگه نمیدونم باید چیکار کنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)