تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 108 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
    حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
    هر چیزی که بشه رو ذغال درست کرد
    پیشنهادتون چیه؟
    هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.

البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.

مرسی.
    راستش خیلی وقته نرفتیم ولی بال مرغ حال می ده... فلافلم خوبه...البته یه چیزه گردی هست که اسمش الان یادم نیست به قصاب باشی بگو خودش می گیره اونم بر خلاف انتظارت می چسبه.

2. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تاپیک بحث های خاله زنکی و لوسه آقایون
    عجب میز گردی شده جـــــــــــــــــون

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاپیک بحث های خاله زنکی و لوسه آقایون
    عجب میز گردی شده جـــــــــــــــــون
    این سرجات بابا خاله زنکی چیه
    اصلا میدونی حرف خاله زنکی یعنی چی که میگی؟
    خوب میخواهد بره کوه کمر همین جوری که نمیشه بره غذا هم زنو مرد نمیشناسه هر دوباید بلد باشن بپزن هر دو هم نیاز دارن بهش خوب پرسید طرف جواب گرفت غذای تکراری نمیخواست طرف میخواست تجربه جدید داشته باشه والا ........[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji36]
    خوب ادم گشنش میشه غذا میخواهد یا باید چشمش به دست بقیه باشه هر چی درست کردن و .... بخوره حرفم نزنه یا هم باید خودش بلند شه درست کنه نوش جان کنه هر مشکلی هم داشت رفع کنه والا ادم بی دستو پا که نمیشه
    حتما باید حرف ها در مورد زن زن بازیو نمیدونم ماشین و موتور و نمیدونم اقتصاد و .... باشه تا مردونه بشه ؟
    من اخرش خل میشم به خودمون میرسیم و از پس خودمون بر میاییم بهمون میگن ااااااا چه خانوم خوبی کم کم باید شوهرت بدیم به خدومون نرسیم میگن اااهههه گمشو اون طرف بابا چلمه شل ول احمق

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این سرجات بابا خاله زنکی چیه
    اصلا میدونی حرف خاله زنکی یعنی چی که میگی؟
    خوب میخواهد بره کوه کمر همین جوری که نمیشه بره غذا هم زنو مرد نمیشناسه هر دوباید بلد باشن بپزن هر دو هم نیاز دارن بهش خوب پرسید طرف جواب گرفت غذای تکراری نمیخواست طرف میخواست تجربه جدید داشته باشه والا ........[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji36]
    خوب ادم گشنش میشه غذا میخواهد یا باید چشمش به دست بقیه باشه هر چی درست کردن و .... بخوره حرفم نزنه یا هم باید خودش بلند شه درست کنه نوش جان کنه هر مشکلی هم داشت رفع کنه والا ادم بی دستو پا که نمیشه
    حتما باید حرف ها در مورد زن زن بازیو نمیدونم ماشین و موتور و نمیدونم اقتصاد و .... باشه تا مردونه بشه ؟
    من اخرش خل میشم به خودمون میرسیم و از پس خودمون بر میاییم بهمون میگن ااااااا چه خانوم خوبی کم کم باید شوهرت بدیم به خدومون نرسیم میگن اااهههه گمشو اون طرف بابا چلمه شل ول احمق
    آی ام ساری
    Last edited by lifealley; 01-05-2015 at 08:59.

6. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

نباش اینقد شای

بپا کت به کت نشیم

8. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    یعنی من هیچ رفیقی تو این تاپیک نداشتم که من رو اد کنه؟ :|

--------------
    اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟
    من یکی همیشه دوست داشتم یه اسلحه بهم بدن بزنم پاهاشون رو قیچی کنم همشون رو....

الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! )) کسی ایده‌ای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!‌))

---------------------
    جدای از شوخی....و با علم به اینکه همه‌ی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!‌))

اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوست‌دخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...

یا مثلا کجاها بری باهاش؟( داخل شهر!)...

اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! )) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعه‌ای خرج نکنن؟؟؟
    اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!‌( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...

و خلاصه از این صحبتا...
    متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعه‌ای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! )) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟

کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئله‌ی مطرح شده هستش...
    اما این دیگه نامزد خودمه باید ازم راضی باشه و راضی بمونه...!

راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پس‌انداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! ‌)

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....

--------------
    اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟

الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! )) کسی ایده‌ای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!‌))

---------------------
    جدای از شوخی....و با علم به اینکه همه‌ی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!‌))

اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوست‌دخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...

اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! )) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعه‌ای خرج نکنن؟؟؟
    اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!‌( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...

و خلاصه از این صحبتا...
    متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعه‌ای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! )) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟

کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئله‌ی مطرح شده هستش...

راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پس‌انداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! ‌)

11. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام....

--------------

---------------------

و خلاصه از این صحبتا...

دوست عزیز توصیه خاصی ندارم جز اینکه مواظب مهریه باش! زندگی که با مهریه بالا باشه بردگیه و اذاب برای هر دو طرف. دیدم که میگم

الان جو گیر شدی ولی سعی کن همه چیزتو رو نکنی چون اینطور که معلومه آدم صادقی هستی و خانوم ها متاسفانه خیلی از صداقت و حقیقت خوششون نمیاد.

13. 3 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام....

--------------

---------------------

و خلاصه از این صحبتا...

به نظرم اول کارتون رو درست کنید همچن طور که خودتون گفتید درامدش مشخص نیست خوب این باعث سر در گمی هست همیشه و همین سوالی که پرسیدید رو داره البته نمیگم که شغلتون رو ول کنید منظورم اینه که کنارش دنبال یه کار دیگه هم باشید و .... که به مشکل نخورید یه جورایی حالت Ctrl+z پیدا کنه(دکمه غلط کردم) ببینید حداقل درامدتون چقدره و حداکثر چقدر و بعد تصمیم بگیرید روش من باشم یه چیزی حدود ۱۰۰-۱۵۰ تومان کمتر از حداقل میگیرم درامدم رو و بعد هم سعی کنید اروم تر باشید و زود و احساسی تصمیم نگیرید
    در مورد پول هم فکر کنم پرسیدن بهترین راه باشه ازش بپرسید موقع پیاده شدن چیزی کم نداری؟ همه چیز اوکیه یه خورده کشش بدید بعد بپرسید پول و اینا داری همراهت این جا یه حالت این که میخواهید هواشو داشته باشید پیش میادذخوب تو دانشگاه فکر نمیکنم بیشتر از ۱۵-۲۰ تومان به کار ادم بیاد فکر هم نکنم طرف بیشتر برای هوا نگه داشتن و .... ازتون انتظار داشته باشه چون تا اون موقع هنوز وظیفه شما نیست که بهش پول بدید و خرجیش رو تامین کنید به نظرم هر دو هفته یک بار و ... بد نباشه ولی خوب بستگی به خودت داره چقدر درامد داری و .....
    سوالت سخته به اون سن که به ازدواج و .... فکر کنم نرسیدم هنوز که بدونم برای نامزد و .... چی باید خرید ولی دوست دختر رو میشه مثلا میشه نظر خواهی کار کرد مثلا بگید من دوشنبه یه ۲-۳ ساعت وقت خالی دارم تو فکر این بودم اگر بشه با هم بریم بیرون و جایی چیزی بگردیم و بعد ببینید چجور جاهایی دوست داره بره و علاقه هاش چیه و ... بعد یه جایی رو انتخاب کنید میتونید هم یه جوری که میدونید امکان ناراحت شدنش کمه ازش بپرسید کجا بریم
    اول به نظرم زیر و بم علائقش رو بکشید با رو حیلات و اخلاق و .... اش بعد تصمیم بگیرید
    تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به نظرم شما هنوز طرفتون رو نمیشناسید و دارید تند میرید وقت بزارید و خصوصیاتش رو بشناسید
    مثلا من یه دختری هست که تو نخشم دارم همین کار رو میکنم مثلا من فکر نمیکردم که طرفم زود به کسی و چیزیو ..... وابسته بشه و حساس باشه ولی دیشب کشفیدم ولی خوب جا نخوردم چون احتمالش رو میدادم که این طوری باشه
    مثلا تا جایی که فهمیدم یه خورده نانازیه خودتون باید بشناسید طرف رو و بر اساس شناختتون جلو برید یه جورایی باید زیر و بمش رو بکشید
    در مورد بچه های دانشگاه هم اخه من نمیتونم نظر بدم بستگی به سبک زندگی و اعتقادات و ... خودتون داره
    فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

15. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بسیار عالی و ممنون....
    مهریه رو ما حرفی نزدیم ولی اونا ۱۱۴ تا گفتن حالا ما نظر مخالفی نداشتیم لااقل!
    نمی دونم شاید نسبت به چند سال پیش، الان ۱۱۴ تا سکه زیاده یا کم یا عادی...

البته متاسفانه مادرامون سر اینکه عاقد بیاد خونه و یا نه بحثشون شده و حالا اونا میگن عاقد رو بیاریم یا شما براش لباس بخرید!! مادرم میگه براش لباس میخرم ولی شما باید برا داماد کت و شلوار بخرید....
    اونا میگن خوب پس شما باید به دخترمون سرویس طلا بدید!
    مادرم میگه خوب پس من خونه رو میفروشم ۶۰ ملیونه سرتا پاش رو طلا میگیرم باقیش هم هدیه میدم به خودشون!!!!

خلاصه الان وضعیت اینجوریه!!!!

بعد اونا گفته بودن اگر اینجوریه ما به دکتر میگیم بگه ژن هاشون میخونه با هم که سر نگیره مادرم میگه فکر کردید! ما بهشون میگیم بگن ژن هاشون یکیه

خلاصه یه اوضاعی شده بیا و ببین.... کلا این بیرون رفتن و اینا همه از سرم پرید! )) الان نگرانی اینم که یه عاقد بیاد اینجا یا ما بریم اونجا ازدواجمون رو به هم نزنه! :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •