دوستام من رو مادر بورد گیگا قبلا نرم افزاری بود برای اوور الان روی سیستم جدیدم چیزی ندارم.میشه بگید اگه بخوامCPU رو اوور کنم با چه نرم افزاری کنم..............
بعدش مگه CPUمن رو فرکانس 2.66 نیست.. ویستا هم همینو نشون میده اما..این عکس. ببینبد چرا زده2000 ....
بعدش هم کیس منیه فن جلو..دو فن روی در یه فن وسط کیس و یه فن انتها داره...میشه بگید روی چه فرکانسی تنظیم کنم که مشکل برایCPU حتی از نظر گرما پیش نیاد و اینکه فن خودش جوابگو هست؟؟؟؟
افزایش فرکانس باعث نمره بالاتری دادن در ویستا میشه؟؟؟
یه نرم افزارم بدین که دمای CPU رو نشون بده
سلام دوست من بهترین نرم افزار برای اوورکلاکی بی درد سر این برنامه است..set fsb
( ICS9LPRS916BGLF (ASUS P5K
که باید از اینجا دانلود کنین..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این که اون کد که
بالا گذاشتم باید در قسمت clock generator روی این کد ICS9LPRS916BGLF بگذارید بعد تیک ultra را گذاشته و get fsb را بزنید. بعد
تایید کلاک هم روی set fsb بزنین...تا به طور خودکار بهترین مقدار رو برای شما بدون ولتاژ اوور کنه البته این نرم
افزار برای اوور های سنگین هم استفاده می شود که بایید از داخل بایوس ولتاژ ها و دیگر مقادیر را اعمال کرد و
اینجا داخل ویندوز مقدار clock را بالا برد.
cpu-z هم از آخرین ورژن استفاده کنین 1.45 این لینک دانلود
کد:
برای دما هم از core temp استفاده کنین از همه بهتره.
کد:
بعد این که در مورد کم نشون دادن مقدار فرکانس cpu شما باید بگم که چون تنظیمات اولیه به گونه ای است که در
حالت بیکاری خودش خو به خود ضریب multipiler را روی 6 می گذارد که در حالت لود خودش به 8 میرسه که می شود همون 2660 که مصرف کمتر بشه مشکلی نیست
میتوانین غیر فعالش هم بکنین..
بله فرکانس بالاتری رم و cpu و گرافیک در ویستا امتیاز بالاتری می دهد.