تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 71 از 1547 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همین کارا رو کردین که نامحدود رو جمع کرد...

من تقریبا قید شبانه رو زدم...شاتل الان برای وب گردی هم مناسب نیست... 2 مگ یک ساله با 22 گیگ حجم میده حدود 160 تومن ... همون رو مخابرات با 60 گیگ حجم میده 160 ... تازه ترافیک 100 گیگ مخابرات در میاد 175 تومن اما برا شاتل حدود 210تومن هست...
    چه جالب من 2سالی که نامحدود مخابرات داشتم انقدر دانلود کردم که توی گوگل سرچ میکردم چیز های جالب برای دانلودیعنی به معنای واقعی دیگه چیزی برای دانلود نداشتم و نمیدونستم باید چی کنم آخه اون زمان چنین روزی رو پیش بینی میکردم میخواستم عقده خالی کنم
    الانم داره از حلقم درش میاره فقط ماهی 50تومن پول ترافیک میدم که وبگردیم رو جواب بده چون سرویس یک ماهه بالای 5گیگ نداره

2. 3 کاربر از hldvlpln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

نه دوست عزیز افتی نداره ..سرویس آرت دارم و 24ساعت سرعت ثابته.
    خب چرا میخوای شب دانلود کنی؟ روز و شب آرت که فرق نمیکنه.
    فرقی نمیکنه تا قبل از محدودیت
    اتفاقا دانلود زیادی ندارم که بگم بخاطر دانلود می خوام ART بگیرم فقط میخوام شب ها سرعت استفاده کم نشه ... بیشتر بازی میکنم و برای همین شب ها مجبورم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم برای بازی ...
    الان که گفتین ART خوبه بعد از پاپان این دوره حتما ART7 رو میگیرم امیدوارم خوب باشه برام ...

4. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

فکر میکنید ART7 سرعت دانلودش تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو تموم نکردم چقدر هست ؟ بعد از ۱۳۲ گیگ چقدر میشه ؟

6. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بین ۵ تا ۱۲ کیلوبایت
    من آرت ۳ رو گرفتم که بعد ۴ روز سرعتم از ۲۵۰ اومد رو ۸ کیلوبایت
    از اینترنت شرکت های خصوصی لذت ببرین
    سلام
    بعد از چه مقدار دانلود ،سرعتتون از ۲۵۰ شد ۸ ؟

8. این کاربر از mishkaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اتفاقا دانلود زیادی ندارم که بگم بخاطر دانلود می خوام ART بگیرم فقط میخوام شب ها سرعت استفاده کم نشه ... بیشتر بازی میکنم و برای همین شب ها مجبورم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم برای بازی ...
    الان که گفتین ART خوبه بعد از پاپان این دوره حتما ART7 رو میگیرم امیدوارم خوب باشه برام ...
    امیدوارم پینگش هم خوب باشه. برای ما که خارجیش همیشه دور و بر 250-300 میچرخه. آمار اونم بگیر از لب کارونیا

فکر میکنید ART7 سرعت دانلودش تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو تموم نکردم چقدر هست ؟ بعد از ۱۳۲ گیگ چقدر میشه ؟
    آرت۷ خیلی گرونه دیگه هر کسی نمیدونه رازاشو... به ماهم بگو که بعد جواب ملتو بدیم

10. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باسلام
    مشترک گرامی (******):
    خرسندیم به اطلاع برسانیم، از آن جایی که پاسخ گویی به نیازها و علاقه مندی های مشتریان در حوزه ی وب در قالب سبد کاملی از محصولات و خدمات و جلب رضایت هر چه بیشتر آنان، همواره یکی از مهم ترین اهداف شاتل بوده
    است، این شرکت، خدمات تکمیلی جدیدی را در وب سایت شاتل لند (سرزمین شاتل)، در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت قرار داده است.

در حقیقت، کاربران اینترنت پرسرعت می توانند نیازها و علاقه مندی های خود را در حوزه وب به صورت منسجم و گردآوری شده در وب سایت شاتل لند بیابند. اخبار روز ایران و جهان، دانلود سنتر شامل امکان دانلود صدها نرم افزار
    کاربردی، فایل های آموزشی در حوزه های مختلف، صدها فیلم و مستند، صدها بازی و سرگرمی و آپلود سنتر با ویژگی های منحصر به فرد، اخبار ورزشی و ... از جمله بخش های این وب سایت است. بخش های یاد شده فاز نخست این
    وب سایت است و به زودی بخش های جذاب دیگری بر اساس نیازها و نظرات کارساز کاربران به این وب سایت اضافه خواهد شد.

این خدمات که امکان استفاده از آن برای کلیه ی کاربران اینترنت کشور فراهم است، با شرایط و امتیازهای ویژه و اختصاصی در دسترس اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل خواهد بود. به عنوان مثال، کاربران شاتل از 150
    گیگا بایت فضای رایگان در آپلود سنتر سرزمین شاتل بهره مند خواهند بود که می توانند از آن برای آپلود فایل های خود با بیشترین سرعت ممکن و ترافیک ارسال رایگان بهره گیرند.

امکان استفاده از این وب سایت با شرایط ویژه، از هم اکنون در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در شهر تهران خواهد بود. گفتنی ست، افزون بر فضای یاد شده رایگان در آپلودسنتر، در یک اقدام تشویقی و ویژه به مناسبت راه
    اندازی این وب سایت، ترافیک مصرف شده سرویس اینترنت پرسرعت کاربران شاتل در شهر تهران در این وب سایت از تاریخ 20 آبان تا 4 آذر ماه 1393 رایگان خواهد بود. به این معنا که مصرف ترافیک این دسته از کاربران در این
    بازه ی زمانی در کلیه ی بخش های وب سایت شاتل لند همچون دانلود سنتر، بازی، اخبار و ... رایگان بوده و جزو مصرف ترافیک سرویس اینترنت ایشان محاسبه نخواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات این وب سایت می توانید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجعه فرمایید. امید است ارایه ی این خدمات بتواند رضایت مشتریان گرانقدر را بیش از پیش بیافزاید و پاسخ گوی نیازهای ایشان با سرعت و کیفیتی متفاوت در حوزه ی وب باشد.

با سپاس
    امور مشترکین گروه شرکت های شاتل

12. 2 کاربر از Mahanturbo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب شیر تو شیریه تو تاپیک هر شرکتی میری کاربرا ناراضین چند وقت پیش اوضاع نت خیلی خوب بود من یه مدت طولانی حتی یک مگ نامحدود داشتم با سرعت 130 راحت هر کاری میخواستم میکردم اصن حواسم نبود چه نعمتی دستمه کنجکاوم بدونم تو بقیه کشورها هم این مسخره بازی حجم و محدود و نامحدود و منصفانه و غیر منصفانه وجود داره یا این اداها فقط مال این خراب شدس

14. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجب شیر تو شیریه تو تاپیک هر شرکتی میری کاربرا ناراضین چند وقت پیش اوضاع نت خیلی خوب بود من یه مدت طولانی حتی یک مگ نامحدود داشتم با سرعت 130 راحت هر کاری میخواستم میکردم اصن حواسم نبود چه نعمتی دستمه کنجکاوم بدونم تو بقیه کشورها هم این مسخره بازی حجم و محدود و نامحدود و منصفانه و غیر منصفانه وجود داره یا این اداها فقط مال این خراب شدس
    منم پارس دارم و ناراضی ام دم مگ گرفتم ولی سرعتم 300 اومدم اینجا ببینم وضعیت شاتل چطوره ولی دیدم اینجا هم همه ناراضین.فقط مال این خراب شده است. بیخود نیست که میگن ویران .متوسط سرعت اینترنت امریکا 30 مگه

16. این کاربر از pars20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من داتک گرفتم؛ مشخصات خطم به شکل زیر:

منتها modulation خطم طبق تصویر رو G.992.5 و Annex A هستش و هر چی به داتک میگم بذار رو ADSL2+ و Annex M،میگه خط شما رو ADSL2+ عه؛
    به نطر خودم دارن می پیچونن منو؛ نظرتون چیه؟!

18. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من داتک گرفتم؛ مشخصات خطم به شکل زیر:

منتها modulation خطم طبق تصویر رو G.992.5 و Annex A هستش و هر چی به داتک میگم بذار رو ADSL2+ و Annex M،میگه خط شما رو ADSL2+ عه؛
    به نطر خودم دارن می پیچونن منو؛ نظرتون چیه؟!
    خودت باید دستی ست کنی رو ADSL2+ وگرنه دیفالت مودم یه مدل ارتباط برای خودش تنظیم میکنه

20. 2 کاربر از takdns بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •