مزدا 2 صفر کیلومتر قیمتش بین 68 تا 74 میلیون تومان نوسان داره
شرکت هم ثبت نام نداره
تو این رنج مزدا 3 تیپ 3 مدل 88 میشه پیدا کرد
مزدا 2 صفر کیلومتر قیمتش بین 68 تا 74 میلیون تومان نوسان داره
شرکت هم ثبت نام نداره
تو این رنج مزدا 3 تیپ 3 مدل 88 میشه پیدا کرد
با سلام خدمت شما و دوستان عزيز
دوستان زحمت پاسخهاي بي عيب و نقص رو کشيدن اضافه کنم براي خريد ماشين خارجي در اين شرايط و هر شرايطي مواردي رو در نظر داشته باشيد که ضرر احتمالي کمتر بشه
اول دنبال مدل پايين هيچ ماشيني نباشيد، 2006 يعني بيش از 6 سال کارکرده تا حالا
دوم دنبال دنده دستي نباشيد ماشين دنده اتوماتيک خيلي خيلي بهتره و مشتري خور تره
سوم به دليل پايين تر بودن قيمت تيپ هاي نيم فول يا LOW OPTION اونها رو نخريد مدل رو بياريد پايين ماشين رو عوض کنيد اما هر چي خريديد فول ترين تيپ رو بخريد قبلش تحقيق کنيد که فول ترين تيپ چه امکاناتي داره، معمولا شرکتي ها فول ترين تيپ هستند
چهارم دنبال ماشينهاي عمومي تر باشيد، مثل مزدا 3، مگان، سوناتا، آزرا ماشيني مثل پژو 407 و يا سيتروئن C5 عليرغم داشتن يک تريلي امکانات اگه تو بازار دقت کنيد قيمت کمتري دارند تا مثلا سوناتا يا آزرا
پنجم ماشينهايي بخريد که مشتري بعدي هم از شما راحت بخره يعني، مثلا فکر کنيد سراتو کوپ خوراک جووناس و يه آدم جا افتاده اين ماشينو نميخره، بيشتر خريدارها هم با اين مبالغ الان ديگه جووني رو پشت سر گذاشتن
ششم به عنوان بهترين انتخاب دنبال سوناتا باشي بهتره همه جور سليقه اي رو پوشش ميده ، آزرا که ديگه نگو
به ترتيب ( حالا کمي پس و پيش ) بهترين انتخاب هاي دست دوم بدون توجه به قيمت ايناس
آزرا 2011
آزرا 2009
سوناتا 2010
سوناتا 2008
سوناتا2006
مزدا 3 جديد 89 يا 90
سراتو 2000 مدل 2010 يا 2011
مزدا 3 قديمي 88 يا 89
سراتو 1600 مدل 2012
I30 2010 يا 2011
جنسیس کوپه مدل قدیمی ها نه این جدیداایه تمیزشو حدودا چند میشه گیر اورد ؟
![]()
خود قدیمیاش هم مدلای مختلف با آپشنای مختلف داره.
مدل 2010 یا 2011 ترتمیز رو میتونید بین 120 تا 140 گیر بیارید.
قديمي مگه 2011 هم دارهنداره ها
اولين مدلها 2008 بودن که تر و تميز بدون رنگ حدود قيمتش 90 تومنه،
2009 97
2010 102
البته اينا حدود قيمته ها بازار حساب کتاب نداره
دوست من اشتباه متوجه شدی
منظور مهران از قدیمی ها منظور همون جنسیس کوپه مدل پایین تر بوده یعنی مدل 2010
شما فکر کردین هیوندای کوپه رو گفته.
بچه ها سوناتا 2009 بی رنگ خیلی تمیز با 60 هزار تا کارکرد ...قیمت 94 که البته تا حدود 88 میشه کمش کرد میارزه؟
فقط یه چیزی...طرف گفت که دو ایربگ هست...اما سانروف داره...بعد من که یه کم تحقیق کردم فهمیدم که فول نیست...حالا میخوام بدونم مدل های 2 ایربگ دیگه چه امکاناتی دارن؟
کروز و صندلی برقی دارن ؟
خرید این ماشین به صرفه تره تا مثلا ازرای 2007 با کاپوت رنگ شده و کابین نه چندان تمیز...یا مثلا کمری های 2007 ؟ خودم فک کنم چون این ماشین 2009 هست و تمیزتر خریدش به صرفه تر باشه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
سلام دوست گرامی
در مرحله اول شما سعی کنید همیشه اگر هزینه اضافی هم میدیدن خودروی تمام فول بخرید تا از هر نظر خاطر جمع باشید
چون بعدشم اگر خواستی بفروشی خیلی بهتر فروش میره.
در مرحله بعد از خرید آزرا تصادفی و رنگ شده خودداری کن چون اصلا ارزشش رو نداره با این قیمت ها دیگه ماشین تصادفی هم بخری.
کمری GLX مدل 2007 هم اگر تمیز و سالمش رو پیدا کنی خیلی عالیه
اگر هم تماسل به خرید سوناتا دارین بگرد تا فولش رو پیدا کنی.
مرسی.
ازرا رو که بیخیال شدیم...
کمری رو هم خیلی دنبالش هستیم و پیدا میکنیم اما مشکل اینه که اصلا تمیز نیستن...! یا رنگ دار هستن یا داخلش تمیز نیست و کارکرد بالا دارن و...
این سوناتا هم بیرونش هم داخلش فوق العاده تمیزه...مدلش هم دو سال بالاتره بالاخره ...حالا امروز میخوام ببینم دقیقا چیا داره و چیا نداره تا یه تصمیمی بگیریم...مشکل اینه که چیزی که میخوای پیدا نمیشه![]()
درست میگی
به هر حال بیشتر وقت بزار تا بتونی یه ماشین مناسب و دلخواه پیدا کنی
این سوناتا که میگی شرایط خوبی داره حالا بازم بررسیش کن ببین چی داره چی نداره.
کمری رو هم پیگیر باش پیدا میشه جای نگرانی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)