مدل گرافيكتونو نگفتيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدل گرافيكتونو نگفتيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی با گرافیک 8750 امتحان کرده بازیو ببینیم چطوره؟! و روی چه رزولوشنی میشه بازیش کرد...گرافیک من یه چیزی بین سیستم حداقل و سیستم پیشنهادی بازیه...
ضمنا از کدوم سایت دانلود کنیم بازیو؟!
اونی که سافت 98 گذاشته خوبه!؟
اگه رم لبتابو از 6 به 8 ارتقا بدم خیلی تاثیر داره!؟
ازکجا دانلود کنیم که توی کرک و بقیه موارد مشکلی نداشته باشه؟
پچ هاش رو ازکجا دان کنیم؟
لعنت به ea با این بازی و سرور اشغال که گند زده به اعصاب ما
انلاین مسخره بازی شده هر درپیتی میاد رئال برمیداره گازشو میگیره میره دروازبان ها احمق ترین گلرایی که میشه تصور کرد توپ کامل میگیره از دستش ول میشه میره تو گل
از گیم پلی مسخرش بگذریم این سروراش هم اشغال تر از خود بازی . انلاین تا حالا 10 بازی جلو بودم از طرف یهو دیسی میشه بردم میزنه به اسم طرف اینترنت هم هیچ مشکلی نداره تازه اگرم مشکل داشت تو فیفا14 جلو بودیم دیسی میشدیم باخت حساب نمیکرد
حیف پولی که دادیم فقط اعصابمون خرد کرده
حالا من مشکل دی سی شدن ندارم ولی ea احمق ورمیداره حریف منو از چین و آفریقای جنوبی میندازه که لگ میگیرم..
من حاضرم کل بازی لگ باشه ولی الکی دیسی نشم ببازم . مثلا امروز یه بازی بود تا دقیقه 88 با طرف 2-2 بودم بازیش هم ردیف بود دقیقه 89 گل سوم زدم استارت زدم یه دفاع اضافه کنم به ترکیب تا استارت زدم یه پیغام تو این مایه ها نشون داد Problem In Loading Informartion .... و از بازی خارج شد دیدم 3-0 باختم یعنی میخواستم دسته رو خرد کنمدیروز هم چند بار بین دو نیمه از بازی خارج شد 3-0 کرد
دوستای عزیزی که CD-Key رو خریدین این مشکلاتی که دارین به EA ربطی نداره به اینترنت خودتون مربوط میشه ...
و باید قبل از خریدتون به این ریسک توجه میکردین که Here is Iran و مشکلات اینترنتی از قبلها بوده، هست و خواهد بود و انگار درست بشو هم نیست ...
یه موقع برداشت Political نکنین ... حقیقت رو گفتم ...
جناب تو فروم های خارجی هم این مشکل زیاد گفتن و اکثر تاپیک های تو فروم ea مربوط به این مسئله هست
بعد یه سال انلاین بازی کردن میدونم چه وقت مشکل از نت ماست یا مشکل از سرور بازی
به مرور زمان با ارایه پچ ها بهتر و بهتر میشه وضعیت بازی وسرور ها
خواستی بفروشی من خریدارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)