سلام
هلند کار آلمان رو ادامه داد و برزیل 10 تایی شد!
واقعا همه شرایط برای قهرمانی آلمان فراهمه.
به امید پیروزی پر گل تو بازی فردا و جشن قهرمانی.![]()
سلام
هلند کار آلمان رو ادامه داد و برزیل 10 تایی شد!
واقعا همه شرایط برای قهرمانی آلمان فراهمه.
به امید پیروزی پر گل تو بازی فردا و جشن قهرمانی.![]()
شانس اوردیم فینال جام جهانی قبل از شب های قدر برگزار میشه![]()
بازی فینال حساسه خدا کنه بازی نکشه پنالتی
المان باید تو نود دقیقه کار رو تمام کنه
شبکه سه هم گند زد از بس سانسور کرد
اه داد فردوسی پور هم در امد از دست طالبان
Lukas Podolski shared DFB-Team's photo.
4 hrs ·
Danke "de Knoll"
Thank you Hans!!
![]()
این عکس قشنگی بود که تو فیسبوک دیدم گفتم هدیه بدم به روح پر فتوح کاپیتان یکم بردیا و سایر آلمان دوستان![]()
واقعا " این گروه خشن " برازندشونه![]()
بنظر من از نظر کیفیت بازی ، برنامه داشتن و داشتن یک تیم هماهنگ و منسجم بدون شک آلمان بهترین تیم این جام بود .
تیمی که تک تک بازیکنانش در پست هاشون عالی بودن ((بگذریم که اوزیل مثل اوزیل سابق آماده نبود...))
نویر ، کروس و هوملز بنظر من بهترین های آلمان و بهترینهای این جام در پست های تخصصی خودشون بودن!
با اینکه هرگز طرفدار آلمان نبودم اما بعد از مرحله گروهی در هر بازی دوست داشتم آلمان ببره چون حقش برد بود!
امیدوارم امشب شاهد پیروزی آلمان و قهرمانیشون باشیم چون واقعا لیاقت بیشتری از آرژانتین برای تصاحب جام دارند![]()
بازی سختی در پیش هست، خیلی هم سخت! علاوه بر اینکه آرژانتین خط هجومی قدرتمندی داره و دفاعش هم برعکس پیش بینی ها خوب کار کرده، فینال هم قضیه ـش از همه بازی ها جدا هست و شرایط خاص خودش رو داره.
ولی به امید خدا قهرمان میشیم! قهرمان میشیم و بعد از اینکه موسسه گینس رو مجبور کردیم که فردای بازی با برزیل یه کتاب جدید در مورد رکوردهای فوتبال بنویسه، این بار هم همین کار رو می کنیم و طلسم های مزخرف و مسخره ای مثل "اروپایی ها نمیتونن توی آمریکای جنوبی جام بگیرن" رو میندازیم توی جوب!![]()
به امید برگزاری جشن قهرمانی توی همین تاپیک، 14 ساعت دیگه!![]()
از هوملز چه خبر؟
میرسه به بازی یا نه؟
اگه نرسه که کارمون زاره...![]()
عمرا با مرته ساکر بتونیم جلو اینهمه مهاجم دووم بیاریم.![]()
اینو فقط آلمانیا ببینن:
تکراری بید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)