به نظر شما اتو فوكوس در دوربين مهمتره يا واكمن بودن؟نوشته شده توسط Mehdi_MaX
به نظر شما اتو فوكوس در دوربين مهمتره يا واكمن بودن؟نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مشكل جوي استيك k750رو نميشه حل كرد؟؟
معلومه که اتوفوکوس بودن بهتره ...
دوست من دقيقا مثل سوال شما براش يه تاپيك جدا زدن و اونجا هم نظر دادم ولي با اينحالنوشته شده توسط green_life
![]()
هر كسي يه نظري داره فرق يه گوشي كه اتوفوكوس داره و نداره اينقدري نيست كه بگي اختلافش 50 درصده و ميشه يه 10-15 درصد اختلاف براش قائل شد
موضوع اينكه از واكمن بيشتر از دوربين استفاده ميشه و بنده شخصا واكمن بودن رو به اتوفوكوس ترجيح ميدم بعدش دوربين رو البته اينم بگم كه فكر نكني با اتوفوكوس كار نكردم بيشترين كاري هم كه كردم با يه دوربين ديجيتال حرفه اي (Canon) كار كردم و تقريبا 7-8 هزار تا باهاش عكس انداختم و تقريبا انواع مختلف سوني اريكسون كه چه اتوفوكوس داشته چه نداشته يعني يه جورايي تجربه كار كردن باهاشون رو دارم (تعريف و اقراق نيست) پس اگه مثلا در جواب بعضي از دوستان كه ميگن شما بين كا 750 و دبليو 700 كدوم رو پيشنهاد ميكنين و در جواب ميگم كه پيشنهاد من دبليو 700 هست و بعضي از دوستان هم ميپرسن كه چرا دبليو 700 , علتش چيزايي هست كه بالا بهش اشاره كردم
ببخشيد زياد شد اصلا طرفداري از هيچ مدلي رو نميكنم و فقط بر اساس تجربه و اطلاعات اينارو ميگم تا شايد بدرد بقيه بخوره . ممنون![]()
از راهنمايي بقيه دوستان هم استفاده ميكنم![]()
مهدی جان فقط می شه نمونه های خود گوشی رو انتخاب کرد و آهنگ های دیگه در قسمت USE چيزی برای قرار دادنشون برای مسج الرت ندارن . اگه واقعا عملی یه کمکی بکن.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام نمي دونم جاي اين سوال اينجاست يا نه. ولي لطف كنين به من بگين كه بهترين گوشي كه تا 230 تومتا ( نه بيشتر ) مي تونم بخرم چيه؟
بچه ها من برا بابام j230 گرفتم . پدر مارو در آورده . همش هنگ ميكنه و بالا نمياد بعضي وقتها چيكار كنم؟ موقع خريد خودش فارسي داشت
به نظر من w710 بگير هم جديد اومده هم خوشگل هم هست.نوشته شده توسط sisiloo2024
![]()
قسمت اول سوالتنوشته شده توسط amin_k700
بله ميشه
قسمت دوم رو متوجه نشدم![]()
دبليو 700نوشته شده توسط sisiloo2024
مشخصات كامل = جستجو در همين انجمن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)