شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟
شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟
اما کیروش گفته بود واسه آرژانتین سوپرایز داره و میگفت احتمالا تغییراتی در تاکتیک بزنه .شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟
ما بدون حمله سخته امتیاز بگیریم و خوشبینانه ترین حالت همون 1 امتیازه .
خوشبختانه جو ورزشگاه به نفع ما هست !
جو ورزشگاه که اصلا به نفع ما نیست چون آرژانتینی های زیادی بلیط این بازی را خریدند و مثل بازی با بوسنی مطمئنا تعدادشون بیشتره
فکر کنم در اونصورت برای اینکه دعوا نشه تیم آرژانتین رو حدف کنند که مسبب همه این مشکلات بوده.
واقعا چی میشه؟! احتمالا تنها چیزائی که باقی میمونه رتبه هر تیم در فیفا هست که ایران 41 و نیجریه 43 ، یا سابقه بازی های قبلی هر دو تیم با هم که نیجریه بهتره.![]()
ترکیب ایران دچار یک تغییر شده: حاج صفی از میانه خارج و بجاش هاشم بیگ زاده بازی خواهد کرد. معنیش اینه که تیم دفاعی تر و خشن تر بازی خواهد کرد اما نه متراکم بلکه کمی جلوتر خواهند اومد تا خطای محوطه جریمه و یا پشت جریمه نکنند. آرژانتین هم میخواد از ضربات ایستگاهی برای باز کردن دروازه و حذف لایه های متراکم خط دفاع استفاده کنه واسه همین تلاش خواهند کرد با تکیه بر تکنیک بالای فردی، خودشون رو از قلب دفاع به دروازه ایران نزدیکتر کنند و خطا و ضربه ایستگاهی بگیرند.
کیروش گفته که اما اینبار زیر توپ نخواهند زد و در ضد حمله ها با توجه به بازتر بودن نسبی کل تیم ایران، به سمت گل حریف و دفاع ضربه پذیر آرژانتین حرکت خواهند کرد. اینکار بر عهده دژاگه و گوچی خواهد بود.
فکر کنم تاکتیک خطرناکی هم برای ایران و هم برای آرژانتینه. خدا رحم کنه
در این جور مواقع بین دو تیم قرعه کشی انجام میشه
قرعه کشی؟؟
.
به نظر من خیلی نامردیه که یه قرعه بخواد زحمات چندین و چند ساله ی یه فوتبال یا مملکتو تعیین کنه...
ایران 43 و نیجریه 44
بازیکنان آرژانتین قبل از بازی با ایران. (( این عکسو مسی گذاشته تو پیجش ))
![]()
البته فکر کنم جو ورزشگاه به نفع ایران باشه ! سر بازی با نیجریه که انفدر صدای تشویق تماشاچی ها میومد اگر کسی نمی دونست جام جهانی فکر می کرد بازی تو آزادی داره برگزار میشه
دقیقا حس ورزشگاه آزادی رو می داد انقدر صدای تماشاچی ها بلند بود![]()
برزیلیها هم ایران رو تشویق میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)