دوستان، این حالت conversation mode شما هم با هر بار روشن و خاموش کردن لپ تاپ غیرفعال میشود؟
یعنی هر بار که لپ تاپ را روشن میکنید، یک بار دیگر conversation mode را فعال میکنید؟ یا اینکه حالت قبلی خودش را حفظ میکند؟
دوستان، این حالت conversation mode شما هم با هر بار روشن و خاموش کردن لپ تاپ غیرفعال میشود؟
یعنی هر بار که لپ تاپ را روشن میکنید، یک بار دیگر conversation mode را فعال میکنید؟ یا اینکه حالت قبلی خودش را حفظ میکند؟
Last edited by amir_t6262; 04-04-2014 at 18:08.
دوست عزیز، با نصب مجدد درایورها، مشکلت حل شد؟
این مشکل شما حل شد؟فک کنم زیادی حساسیت پیدا کردین.
این صداها باید طبیعی باشند خب دستگاه خاموش که نیس داره کار میکنه.
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟
متشکرم دوست عزیز. راستش با ویندوز 7 و 8 کار نکردم خوب بلد نیستم![]()
آره ، با خاموش روشن کردن لپ تاپ دوباره باید conversation mode رو فعال کنید
خسته نباشید خدمت دوستان اگه امکان داشته باشه یه عکس از تب health نرم افزار hdtune برای هارد غیر هیبریدی قرار بدید.
با تشکر
ضمنا کسی جواب ما رو نداد که
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟
الان دیگه حساسیت ندارماوایل خیلی حساس بودم
یه بار گوشمو گذاشتم رو لپ تاپ رفیقم که سی پی یوش ای وی بریج بود اون هم همچین صداهایی میداد فکر کنم z510 چون سی پی یوشس هاسوله صداش اینطوری طبیعی باشه!در کل الان دیگه حساس نیستم![]()
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و hp probo0k 450شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آقا من یه مشکل پیدا کردم
وقتی بازی می کنم وسط بازی ارور میده که میموری کمه! با اینکه من 8 گیگ رم دارم
کسی میدونه باید کجا بریم تنظیماتشو درست کنیم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)