تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 100 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 996

نام تاپيک: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلم‌ها

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم اگر فیلم رو Cd باشه .اون وقت چطور زیرنویس را روش لود کنم.
    این پست شامل حال شما هم میشه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

میشه بگی چطوری با jet audio زیر نویسو لود کنم؟؟هر کاری میکنم گزینه ایی به اسم subtitle پیدا نمیکنم
    نیازی به لود کردن زیرنویس نیست فقط کافیه اسم زیرنویس رو با اسم فیلم یکی کنید تا زیرنویس به طور خودکار لود بشه.
    در ضمن با Right Click روی فیلم در حال پخش و رفتن رو بخش Subtitle میشه تنظیمات میختلف رو اعمال کرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه برنامه مولتی مدیای توپ واسه کامپیوترم میخواستم.
    ببینید دوستان کامپیوتر من پنتیوم II با رم 256 هست.خیلی کامپیوتر خزیه.خودم تا حالا km و jet audio رو روش نصب کردم.توی این دو تا وقتی قیلمو که فرمتش divx هست رو میزاری.صدا از تصویر جلو میوفته و صدا و تصویر با هم جور نیست.بعدشم که برنامه divx رو نصب کردم بعد از یه مدتی از برنامه ایراد میگرفت و اصلا برنامه باز نمیشه.جدیدا یه برنامه پیدا کردم که خیلی خوب بود.اسمشم Div X SubTitle Displayer هست.داشتم باهاش فیلم میدیدم.وقتی فیلم رو برای بار چهارم باز کردم که ببینم از فیلم ایراد میگیره و بار نمیکنه.و اون فیلم هایی که قبلا ندیده بودم وقتی با این برنامه باز میکنم.چون بار اولشون هست باز میشه.
    ازتون خواهش میکنم.اگه میتوند یه پلیر واسه این سیستم من معرفی کنید یا بگید ایرادش چیه .اگه تونستم از ایرادش عکس میگیرم و براتون میفرستم.خواهش میکنم هر چه سریعتر کمک کنید.اگه بازم احتیاج به توضیح بود بگید

اینم عکس اروری که وقتی میخوام فیلم ببینم میگیره و بلافاصله که دکمه dont send رو میزم نرم افزار بسته میشه.حالا چی کار کنم؟

کد:
    کد:

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببینید دوستان کامپیوتر من پنتیوم II با رم 256 هست.خیلی کامپیوتر خزیه.خودم تا حالا km و jet audio رو روش نصب کردم.توی این دو تا وقتی قیلمو که فرمتش divx هست رو میزاری.صدا از تصویر جلو میوفته و صدا و تصویر با هم جور نیست.بعدشم که برنامه divx رو نصب کردم بعد از یه مدتی از برنامه ایراد میگرفت و اصلا برنامه باز نمیشه.جدیدا یه برنامه پیدا کردم که خیلی خوب بود.اسمشم Div X SubTitle Displayer هست.داشتم باهاش فیلم میدیدم.وقتی فیلم رو برای بار چهارم باز کردم که ببینم از فیلم ایراد میگیره و بار نمیکنه.و اون فیلم هایی که قبلا ندیده بودم وقتی با این برنامه باز میکنم.چون بار اولشون هست باز میشه.
    ازتون خواهش میکنم.اگه میتوند یه پلیر واسه این سیستم من معرفی کنید یا بگید ایرادش چیه .اگه تونستم از ایرادش عکس میگیرم و براتون میفرستم.خواهش میکنم هر چه سریعتر کمک کنید.اگه بازم احتیاج به توضیح بود بگید

اینم عکس اروری که وقتی میخوام فیلم ببینم میگیره و بلافاصله که دکمه dont send رو میزم نرم افزار بسته میشه.حالا چی کار کنم؟

کد:
    کد:

سلام
    دوست عزیز این سومین تاپیکی هست که این مطلب را در آن مطرح می کنید...

دوستان اگر اطلاعاتی داشته باشند..با یک بار گفتن مشکلتون کمک می کنند
    لازم به تکرار خواستتون نیست

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

کد:
    کد:

دوست عزیز درسته که این مشکل نباید تو این تایپیک مطرح میشد ولی به هر حال....
    برای اینکه تو باز کردن فیلم مشکل نداشته باشید برنامه K-Lite mega codec pack رو از سایت زیر بگیرید
    کد:
    این برنامه تمام کدکهای لازم برای پخش انواع فورمتها را رو کامپیوتر شما نصب می کنه.
    اگر دنبال یه پلیر قوی هستی Cyberlink PowerDVD رو امتحان کن.
    Last edited by s_a_m4000; 21-08-2007 at 23:59.

داره خودمونی میشه milad_888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا کسی از subtitle چیزی میدونه

من 10 تا subtitle (زیرنویس) فارسی دانلود کردم ولی همشون فونت هاش اجق وجقه نه فارسیه نه انگلیسی
    Çíä Ýíáã ÈÑ ÇÓÇÓ ÍæÇÏË æÇÞÚí ÓÇÎÊå ÔÏå اینطوریه

چه کار باید بکنم ؟؟؟
    لطفآ جواب بدید لازم دارم ممنونم

asalbanoo اینجا میتونید جوابم رو بدید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اینجا کسی از subtitle چیزی میدونه

من 10 تا subtitle (زیرنویس) فارسی دانلود کردم ولی همشون فونت هاش اجق وجقه نه فارسیه نه انگلیسی
    Çíä Ýíáã ÈÑ ÇÓÇÓ ÍæÇÏË æÇÞÚí ÓÇÎÊå ÔÏå اینطوریه

چه کار باید بکنم ؟؟؟
    لطفآ جواب بدید لازم دارم ممنونم

asalbanoo اینجا میتونید جوابم رو بدید؟
    اگه یه نیگاهی به پستهای قبلی می کردین جوابتون رو میدید.
    برای شما
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز درسته که این مشکل نباید تو این تایپیک مطرح میشد ولی به هر حال....
    برای اینکه تو باز کردن فیلم مشکل نداشته باشید برنامه K-Lite mega codec pack رو از سایت زیر بگیرید
    کد:
    این برنامه تمام کدکهای لازم برای پخش انواع فورمتها را رو کامپیوتر شما نصب می کنه.
    اگر دنبال یه پلیر قوی هستی Cyberlink PowerDVD رو امتحان کن.
    با power dvd میشه زیر نویس فارسی فیلم هم دید؟نه اینکه به فیلم چسبیده باشه.از اینا که دانلود میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با power dvd میشه زیر نویس فارسی فیلم هم دید؟نه اینکه به فیلم چسبیده باشه.از اینا که دانلود میشه
    بله میشه.البته اون K-Lite Mega Codec رو هم نصب کن.چون زیرنویس رو با استفاده از Direct vobsub لود میکنه که تو این هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.فلیپس مدل HTS3110 Home Theater Systems زیرنویس فارسی فیلمهای divx رو هشلفت نشون میده کسی میتونه راهنماییم کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •