تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 141 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آيا ميشه چراغ آبي v3x بعنوان سرویس آنتن ست بشه؟رنگ چراغ رو میشه عوض کرد؟
    با کدوم برنامه؟ ممنون
    یه چیز هست به نام رینگ لایت و تو این مایه ها که باید از طریق seem اول فعالش کنی!! بعد من یه فایل بت میدم و کپی میکنی تو گوشیت!!!
    بهتره اگه اطلاعات بیشتر میخوای بری اینجا!! چون در v3i رنگ عوض نمیشه!!
    حالا برو اینجا و در مورد v3x بپرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امید وارم به دردت بخوره!!
    اگه بازم سوالی داری من در خدمتم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
    دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم!!! امید وارم اینجا بتونیم با هم اطلاعات خوبی رو کسب کنیم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من از لینکهایی که در این سایت گذاشته شده FrameWare گوشیم رو Update کردم اما متاسفانه دیگر Voice Dial کار نمی کنه تو رو خدا کمک کنی
    من شدیدا وابستگی به این امکان دارم
    به احتمال زیاد این فریم ور این قابلیت رو نداره!!!!الان چه قابلیتی داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهشن راهنمايي كنيد چطوري مي تونم v3x فارسي كنم چون هرچه فارسي هست بصورت مربع نشان ميده ؟
    باید هنگام فلش کردن پک فارسی رو هم نصب کنید!!!! برای اطلاعات در مورد فلش و بقیه چیز هی مثل پک های زبان!!
    به صفحه های قبلی مراجعه کن!!!
    موفق باشی!!!

در آغاز فعالیت sina200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با گوشی V3x نمیتونم Sms هایی با محتوای انیمیشن و شکلک بفرستم. در قسمت Insert فقط Picture هست که مخصوص MMS هست ولی شکلکهای گوشیهای دیگه مثل سونی-اریکسون رو به صورت جوجه نشون میده. چکار باید کرد؟

در آغاز فعالیت sheytoonake shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم!!! امید وارم اینجا بتونیم با هم اطلاعات خوبی رو کسب کنیم!!!
    ممنون از gsm عزیز .من پست های قبلی شما و دیگر دوستان رو خوندم و خیلی از مشکلاتم حل شد . اولش دو دل بودم که v3x خریدم ولی الان واقعا راضی هستم .

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من تازه عضو شدم ولی واقعا به دلیل داشتن چنین سایت خوبی بهتون تبریک میگم من یک گوشی v3x خریدم
    اما در قسمت sms نمیتونم شکلکی بفرستم در insert هم نداره گزینه ای و بعضی ها گفتند اگه ستاره بزنم تو قسمت تایپ نامه شکلکها میاره ولی باز هم چیزی نشون نداد خواهش میکنم راهنماییم کنید در ضمن در قسمت تقویت صدا نیز برایم پیغام میدهد با اینکه تمام مراحل را اجرا کردم منتظر راهنماییتون هستم ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با گوشی V3x نمیتونم Sms هایی با محتوای انیمیشن و شکلک بفرستم. در قسمت Insert فقط Picture هست که مخصوص MMS هست ولی شکلکهای گوشیهای دیگه مثل سونی-اریکسون رو به صورت جوجه نشون میده. چکار باید کرد؟
    سلام من تازه عضو شدم ولی واقعا به دلیل داشتن چنین سایت خوبی بهتون تبریک میگم من یک گوشی v3x خریدم
    اما در قسمت sms نمیتونم شکلکی بفرستم در insert هم نداره گزینه ای و بعضی ها گفتند اگه ستاره بزنم تو قسمت تایپ نامه شکلکها میاره ولی باز هم چیزی نشون نداد خواهش میکنم راهنماییم کنید در ضمن در قسمت تقویت صدا نیز برایم پیغام میدهد با اینکه تمام مراحل را اجرا کردم منتظر راهنماییتون هستم ممنون از شما
    ورودتون رو به اینجا تبریک میگم دوستان
    یک سری شکلک هست که تو هر سری از گوشی ها به یک شکل نشون داده میشه!!! مثل همون جوجه!!! یا سگ!! که در موتورولا هم نشون میده و هم میشه بفرستین!!!
    اما برای فرستادن عکس اس ام اس!!! این گوشی در ورژن های زیادی هم میگیرن و هم میفرستن!!!
    اما در بعضی ورژن ها فقط میگیرن!!!
    که این یک مزیت هست که قبض بالا براتون نیاد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از gsm عزیز .من پست های قبلی شما و دیگر دوستان رو خوندم و خیلی از مشکلاتم حل شد . اولش دو دل بودم که v3x خریدم ولی الان واقعا راضی هستم .
    خواهش میکنم دوست عزیز!!!موتورولا گوشی جذابی داره!!!! از این راضی تر هم میشی!!!

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام ممنون منم منظورم همون جوجه و یا سگ که از کجا باید بیارمشون من عکس نمیخوام بفرستم همون شکلک جوجه که خوشحالی میکنه و یا گریه و یا حالتهای دیگه منظورم عکس نیست ولی نمیدونم اون شکلکها را از کجا بیارم
    در حالیکه گوشی v3 توش پر از این شکلکهاست یعنی گوشی من که v3x ست این شکلک جوجه را نداره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید چون خیلی ناراحتم از این قضیه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •