تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 80 اولاول ... 2161676869707172737475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه vahidbaq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این دوتا کتابچه سرویس مدل 450 هست. دیدنش خالی از لطف نیست (البته اگر تاحالا ندیدینش). مثلا آنتن وایرلسش بالای صفحه نمایش هست (من که اینو نمیدونستم)
    مدل G0:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل G1:
    Last edited by vahidbaq; 29-11-2014 at 12:17.

2. 2 کاربر از vahidbaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من همچنان فرصت نکردم ویندوز 8.1 نصب کنم. دارم خورد خورد درایور هاشو میگیرم. دیروز دیدم توی آپدیت های optional ویندوز 7 یه درایوری از Advanced Micro Devices یا همون AMD خودمون رو گذاشته بود 62 مگ. من هم گفتم امتحانش کنم ببینم چیه. موقع نصبش هم چند بار صفحه خاموش و روشن شد و نصب شد. بعد از ری استارت دیدم دیگه کنترل پنل AMD باز نمیشه آپدیت رو بیخیال شدم و restore کردم. تا بعد برم درایور کاملشو بگیرم.
    حالا یه سوال: دیگه بازی کردن (اونم با گرافیک سنگین) از من گذشته! آیا ارزشش رو داره درایور جدید AMD رو بگیرم و نصب کنم یا با همینی که خود hp داده بسازم؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

من همچنان فرصت نکردم ویندوز 8.1 نصب کنم. دارم خورد خورد درایور هاشو میگیرم. دیروز دیدم توی آپدیت های optional ویندوز 7 یه درایوری از Advanced Micro Devices یا همون AMD خودمون رو گذاشته بود 62 مگ. من هم گفتم امتحانش کنم ببینم چیه. موقع نصبش هم چند بار صفحه خاموش و روشن شد و نصب شد. بعد از ری استارت دیدم دیگه کنترل پنل AMD باز نمیشه آپدیت رو بیخیال شدم و restore کردم. تا بعد برم درایور کاملشو بگیرم.
    حالا یه سوال: دیگه بازی کردن (اونم با گرافیک سنگین) از من گذشته! آیا ارزشش رو داره درایور جدید AMD رو بگیرم و نصب کنم یا با همینی که خود hp داده بسازم؟
    سلام
    اگر بازی نمیکنی که خوب ارزشی نداره چون موقع کارهای معمولی اصلا AMD خاموشه و همه کارها با گرافیک اینتل انجام میشه
    اما خوب گرافیک دوم همیشه برای بازی نیست ، نرم افرارهای زیادی هستن که میتونن با گرافیک AMD پرقدرت تر اجرا بشن - مثلا میتونه یه پلیر فیلم باشه ، نرم افزارهای ترسیم مثل اتوکد و یا سه بعدی ساز ها مثل 3dmax یا maya و یا برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ
    در ضمن برای گرافیک AMD از سایت اچ پی دانلود نکن از خود سایت AMD باید بگیری ورژن 14.9
    ( که البته برای ایران تحریم کردن) پس از سایت های دیگه میتونی دانلود کنی ( من خودم از سافتگذر دانلود میکنم هیمشه )
    البته ورژن 14.9 درایور AMD حجمش 280 مگابایته نه 62 مگابایت برای همین خراب شده

5. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

شما از کجا میدونی این برای لپ تاپ منه ؟
    اصلا من کی ام شما کی هستی ؟ اینجا کجاس ؟ شما ساکن کجایی ؟
    سلام بر شما.خوب بنده می توانم با استفاده از سریال نامبر ایشون که تازه لپ تاپشون رو خریدند در سایت اچ پی عضو و از خدمات گارانتی ایشون استفاده کنم.مثلا می تونم هر چه قدر خواستم در اچ پی چت ساپورت با کارشناس اچ پی رو در رو و به صورت زنده چت کنم.به همین سادگی!خدمات گارانتی اچ پی معمولا یک الی دو ساله هست که برای بنده دو ماه پیش به اتمام رسید .با تشکر از شما .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان اینم منوال (دفترچه راهنما) مدل 450:
    چندتا نکته توش جالب بود. یکی این که تاچ پد کلی قابلیت های متنوع داره که هیچ mouseی نداره! می تونید ازش استفاده کنید (در حد صفحه تاچ موبایل یا تبلت!).
    دوم این که گفته بود اگر می خواید از باطری استفاده نکنید و بذاریدش کنار (تو یخچال ) حداقل 50% شارژ داشته باشه، در حالی که فروشنده (...) می گفت بذار کامل خالی بشه!!
    تازه hp گفته بود هر از گاهی هم چک کنید اگر کمتر از 50% شده بود دوباره شارژ کنید. منطقی هم هست وقتی شما لپ تاپ نو می خرید باطریش هیچ وقت خالی نیست و همین حدود شارژ داره، اگه بد بود برای لپتاپی که ممکنه بعد از تولید ماه ها تو کارتن بمونه چنین کاری نمی کردن.
    یه نکته دیگه که برام سوال پیش اومد اینه که گفته بود اگر یک ماه یا بشتر از باطری استفاده نکردید، قبل از استفاده کالیبره اش کنید. کسی می دونه چجوریاس؟
    نکته سوم هم که توی کتابچه های مختلف مربوط به این مدل دیده میشه همونه که سایر دوستان توی صفحه های قبل اشاره کرده بودن که این مدل برای ویندوز 8 طراحی شده و خیلی از قابلیت هاش براساس ویندوز 8 هست.
    Last edited by vahidbaq; 03-12-2014 at 14:17.

8. این کاربر از vahidbaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی امید جان ممنون که جواب سوالم رو دادی. هنوز دکمه تشکر برای من فعال نشده. حالا شما که تو کار گیم هستی، این آپدیت های AMD خیلی تفاوت ایجاد کرده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

راستی امید جان ممنون که جواب سوالم رو دادی. هنوز دکمه تشکر برای من فعال نشده. حالا شما که تو کار گیم هستی، این آپدیت های AMD خیلی تفاوت ایجاد کرده؟
    آره برای بازی کردن باید حتما آپدیت کنی
    یادمه بازی ریوالز همش ارور میداد وسطش میپرید یبرون درایور جدید رو دانلود کردم درست شد
    همین الان هم هر بازی جدید و خفنی میاد درجا AMD و Nvidia برای این بازی ها درایورها رو آپدیت میکنن
    واسه بازی watch dogs هم همین اتفاق افتاد

11. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما و همه دوستان...از این ک این فرام رو گزاشتید واقعا مچکرم.
    من تازه این مدل رو گرفتم(core i5 4200m......ram6.....hard1T...)گرافیک هم ک مدل 8750هست...
    میخاستم بگم ک من چ ویندوزی نصب کنم بهتر جواب میده.ویندوز سون بیشتر کارمو راه میندازه.میخاستم ببینم نظر شما چی هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

من تازه این مدل رو گرفتم(core i5 4200m......ram6.....hard1T...)گرافیک هم ک مدل 8750هست...
    میخاستم بگم ک من چ ویندوزی نصب کنم بهتر جواب میده.ویندوز سون بیشتر کارمو راه میندازه.میخاستم ببینم نظر شما چی هست؟
    با سلام
    خوش اومدین ، لپ تاپ نو هم مبارک باشه
    من که روی لپ تاپم ویندوز 8.1 نصب کردم ، مشکلی هم تا حالا نداشتم ، و این رو نمیدونم که آیا ویندوز 7 روی این لپ تاپ مشکلی ایجاد میکنه یا نه
    اما خوب اونطور که تو سایت خود اچ پی هم نوشته و حتی کاتالوگ هایی که داخل جعبه لپ تاپ هست ویندوز پیشنهادی HP ویندوز 8.1 هست
    در مورد برنامه ها هم من تا حالا هر برنامه ای داشتم نصب کردم و همه چی اوکی هست

14. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

لپ تاپ نو مبارک باشه. انشاالله به خوشی استفاده کنی.
    +
    بنده هم پیشنهاد می کنم ویندوز 8.1 نصب کنید.
    تمام برنامه ها رو بدون مشکل اجرا می کنه و کاملا هماهنگه!

16. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •