من با جمعه صبح موافقم ؛ چون قرار خیلی پر بار میشه اون طوری ؛ یه توپ هم میاریم یه دست والیبال میزنیم؛ در مورد پنچ شنبه ها هم واقعا برا من که سخته بتونم بیام
شیردل![]()
من با جمعه صبح موافقم ؛ چون قرار خیلی پر بار میشه اون طوری ؛ یه توپ هم میاریم یه دست والیبال میزنیم؛ در مورد پنچ شنبه ها هم واقعا برا من که سخته بتونم بیام
شیردل![]()
حالا ما یه حرفی زدیم ولی این سازمان منسا رو نمی دونم چیه
خوبی اش اینه که جعفر پور اصغر رو خوب شناختم اون هم از روی کلاهش![]()
سلام به همه ابرار و ابچاچ مشهدي چه خبر راستي از شما كسي رشته حسابداري نيست؟
حالا اگه حسابداري نداشتيم يعني ديگه بدرد نميخوريم؟![]()
تو هم بيا و لي مدنم كه الكيميگيمویم می یوم بچه ها![]()
من كه پنج شنبه عصر نمي تونم بيامخب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید
ميدونم كه ميلاد هم نمي تونه بياد
پس ميشه جمعه
اونم جمعه بعد زظهر كه مجيد هم بتونه بياد
سلام![]()
آقا یک خبر![]()
من برای جمعه برنامه ریختم![]()
کلا جمعه از صبح ساعت 5 تا ساعت 12 بیکارمو فقط بعد از ظهر سرم حسابی شلوغ میشه
آخه دامادی پسر دایمه
وباید مجلس رو بگردونیم![]()
![]()
ممنون که به فکر من بودی جعفر جان![]()
منم با جمعه صبح موافقم یک والیوال بزنیم تو گوشش توپ دیگه بترکنیم![]()
اگه مشکل توپ داشتین من دارم یک زنگ بزنین میارمش![]()
![]()
![]()
منم رسیدم مشهد
ورودم رو به خود تبریک میگم
بر خلاف همیشه که با همه زمانهایی که اعلام می کردین موافق بودم
ایندفعه با جمعه موافقم
آقا بهنام شما رو هم ببینیم خوشحال میشیم
نوید جون دلمون برای تو هم تنگ شده
موفق باشین
خدانگهدار
سلام دوستان..............چطورین........کا شکی 5شنبه جور میشد........ستعت 5.30 عالی بود..ولی منم تابع جمع هستم.........جمعه رو شرمنده همتون هستم..........دیگه 1 هفته به روز موعود مونده......جمعه هم سرم شلوغه................
راسی 5شنبه یه تبریک یلدا توپ میگم بهتون
اقا من با جمعه موافقم ساعت رو مشخص کنید ی 2 ساعتی ولیبال بزنیمفقط برای جا و تور برنامه ریزی کنید برنامه ش هم با امیر و مجید با هم اکی کنین یک کدوم توپ و یکی دیگه هم تور بیاره
فقط زودتربیاین که جا ها پر نشه در ضمن مراسم خداحاظی یکی از بهترین دوستام دوست که نه داداشم هم روز جمعه با شکوه باید برگزار می کنیم
شما رو هم تو غمم شریک میدونم
اصلا نمیتونم به اینکه میخواد یه چند ماهی ازم جدا شه فکر کنم دیشب که دیدمش وقتی موضوع رو گفت 1 لیتر گریه کردم
نمیگم کیه تا روز جمعه بفهمین اونایی هم که میدونن کیه نگن تا جمعه مشخص شه
![]()
شرمنده تماما برو بچ مشهد ؛ من حتی توپ پلاستیکی ندارم چه برسه به توپ والیبالآقا هر کس این مواردی که گفته شده را داره اعلام آمادگی کنه
شیردل![]()
سلام عليكم به همه مشهدي ها بابا ما رو هم ادم محاسبه كنين يكي جواب پست هاي ما رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)