تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 103 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نمونه کیفیت فیلم برداری این گوشی را میخوام N9005 بهتر فیلم میگیره یا N9000 ?

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمونه کیفیت فیلم برداری این گوشی را میخوام N9005 بهتر فیلم میگیره یا N9000 ?
    کیفیت دوربین خیلی تفاوتی نداره ..اما n9005 قابلیت فیلم برداری 4k داره که n900 نداره
    در یوتوب سرچ کنید مقایسه هاشون وجود داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی گشتم چیزی در مورد مصرف زیاد باتری توی مدل ان ۹۰۰ پیدا نکردم.
    چون من گوشیم شب که میزارم کنار صبح بر میدارم میبینم ۱۰تا ۱۵ در صد باتری مصرف شده یعنی با این اوصاف یک و نیم روز تا دو روز بدون هیچگونه استفاده باتریش تموم میشه.
    آخه من هر کار کردم و با هر نرم افزاری امتحان کردم نتونستم بفهمم مشکل از کدوم نرم افزار یا از چه جای دیگه ای هست.
    در ضمن رام من mk 2 هست و میدونم که مصرف توی این رام بالا هست اما فکر نکنم اینقد باید بالا باشه.
    دوستان من جز این مشکل هیچ مشکل دیگه ای با هیچ کجای گوشی ندارم.ودر ضمن باتری هم ساخت ویتنام و اصل هست.
    دوستان لطف کنن کمک کنند و یک روش خوب توصیه کنند تا بفهمم مشکل از کجاست..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی گشتم چیزی در مورد مصرف زیاد باتری توی مدل ان ۹۰۰ پیدا نکردم.
    چون من گوشیم شب که میزارم کنار صبح بر میدارم میبینم ۱۰تا ۱۵ در صد باتری مصرف شده یعنی با این اوصاف یک و نیم روز تا دو روز بدون هیچگونه استفاده باتریش تموم میشه.
    آخه من هر کار کردم و با هر نرم افزاری امتحان کردم نتونستم بفهمم مشکل از کدوم نرم افزار یا از چه جای دیگه ای هست.
    در ضمن رام من mk 2 هست و میدونم که مصرف توی این رام بالا هست اما فکر نکنم اینقد باید بالا باشه.
    دوستان من جز این مشکل هیچ مشکل دیگه ای با هیچ کجای گوشی ندارم.ودر ضمن باتری هم ساخت ویتنام و اصل هست.
    منم دقیقاً همین مشکل رو دارم. ولی میخوام به همین زودیا باتریم رو 100 بکنم و بعدش یکسره فیلم HD پخش کنم و با استاندارد هایی که توو اینترنت در مورد زمان باتریش هست مقایسه کنم و نتایج رو ببینم. شما هم اینکارو بکنی همه چی دستت میاد.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بنده HTC-HD2 خریدم 4 سال پیش
    از همون روزهای اول باتریش خودبه خود خالی میشد .
    حتی وقتی روی حالت هواپیما بود ( قطع کاملِ آنتن ) و همه ی برنامه ها و بلوتوث و وای فای هم خاموش بود باز هم باتری ظرف پنج شش ساعت خالی میشه .
    بالاخره معلوم شد دکمه اش مشکل داره و یک اتصالی دائمی تو مدارهاش وجود داره که برق باتری رو میکشه .
    چون گارانتی داشت تعویضش کردند .
    یکی از تکنسینها میگفت دستِ خیس بلایِ جانِ این گوشیها هست .
    کافیه یک قطره ی کوچیک آب بره زیر دکمه و برسه به یکی از مدارها تا خرابش کنه .
    برای همینه که الان گوشیهای ضد آب داره زیاد میشه
    توی تلوزیون نشون داد یکی از انواع این گوشیها با ماده ای که آب ازش گریزان هست با فناوریِ نانو تمام قطعات و مدارهای گوشی پوشیده شده و حتی زیر آب هم روشن میشه و مشکلی براش پیش نمیاد .

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    بنده HTC-HD2 خریدم 4 سال پیش
    از همون روزهای اول باتریش خودبه خود خالی میشد .
    حتی وقتی روی حالت هواپیما بود ( قطع کاملِ آنتن ) و همه ی برنامه ها و بلوتوث و وای فای هم خاموش بود باز هم باتری ظرف پنج شش ساعت خالی میشه .
    بالاخره معلوم شد دکمه اش مشکل داره و یک اتصالی دائمی تو مدارهاش وجود داره که برق باتری رو میکشه .
    چون گارانتی داشت تعویضش کردند .
    یکی از تکنسینها میگفت دستِ خیس بلایِ جانِ این گوشیها هست .
    کافیه یک قطره ی کوچیک آب بره زیر دکمه و برسه به یکی از مدارها تا خرابش کنه .
    برای همینه که الان گوشیهای ضد آب داره زیاد میشه
    توی تلوزیون نشون داد یکی از انواع این گوشیها با ماده ای که آب ازش گریزان هست با فناوریِ نانو تمام قطعات و مدارهای گوشی پوشیده شده و حتی زیر آب هم روشن میشه و مشکلی براش پیش نمیاد .
    سلام .
    ولی من تقریبا دو هفته هست که این گوشی رو گرفتم و نه با دست خیس کار کردم و نه به آب رسیده تا الان.
    من بایک نرم افزار که نشون میده گوشی آیا میره توی حالت استند بای یانه امتحان کردم و با کمال تعجب بعد از این که گوشی بعد از چند مدت خاموش هست میرم سراغ این نرم افزار میبینم که گوشی بیشترین حالتی که سی پی یو داشته کار میکرده در حالت ۲۵۰ mh بوده و حالت deepsleep یا همون استندبای رو خاموش نشون میده.
    و این یعنی در تمام مدتی که گوشی صفحه اش خاموشه در واقع روی حالت کمترین مقدار سی پی یو داره فعالیت میکنه و این یعنی یک نرم افزار داره از گوشی کار میکشه و متاسفانه من در تشخیص همین نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که هست عاجزم.
    دوستان هر کدومتون راه حلی واسه این کار بلده بهم بگه که من دارم کم کم ناراحت میشم از دست این گوشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اگه به نتیجه رسیدی مارو هم خبر کن شاید واسه ما هم جواب بده.
    البته من که بی صبرانه منتظراین کیت کت هستم تا بلکه بیاد و نگذاره این ابر گوشی با این همه سرعت و امکانات
    و با این باتری با چنین مشکلی دست و پنجه نرم کنه.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .
    ولی من تقریبا دو هفته هست که این گوشی رو گرفتم و نه با دست خیس کار کردم و نه به آب رسیده تا الان.
    من بایک نرم افزار که نشون میده گوشی آیا میره توی حالت استند بای یانه امتحان کردم و با کمال تعجب بعد از این که گوشی بعد از چند مدت خاموش هست میرم سراغ این نرم افزار میبینم که گوشی بیشترین حالتی که سی پی یو داشته کار میکرده در حالت ۲۵۰ mh بوده و حالت deepsleep یا همون استندبای رو خاموش نشون میده.
    و این یعنی در تمام مدتی که گوشی صفحه اش خاموشه در واقع روی حالت کمترین مقدار سی پی یو داره فعالیت میکنه و این یعنی یک نرم افزار داره از گوشی کار میکشه و متاسفانه من در تشخیص همین نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که هست عاجزم.
    دوستان هر کدومتون راه حلی واسه این کار بلده بهم بگه که من دارم کم کم ناراحت میشم از دست این گوشی.

دوست من رام جدید نصب کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه
    4.4.2 خیلی در باتری بهتر عمل میکنه

البته من که بی صبرانه منتظراین کیت کت هستم تا بلکه بیاد و نگذاره این ابر گوشی با این همه سرعت و امکانات
    کیت کت که خیلی وقته اومده ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم دقیقاً همین مشکل رو دارم. ولی میخوام به همین زودیا باتریم رو 100 بکنم و بعدش یکسره فیلم HD پخش کنم و با استاندارد هایی که توو اینترنت در مورد زمان باتریش هست مقایسه کنم و نتایج رو ببینم. شما هم اینکارو بکنی همه چی دستت میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست من رام جدید نصب کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه
    4.4.2 خیلی در باتری بهتر عمل میکنه

کیت کت که خیلی وقته اومده ....
    داداش جون من میخام رسمیش بیاد و دوست ندارم رام بندازم روی گوشی.
    من که واقعا تعجب میکنم چون از گوشی استفاده کنم یک روز و استفاده هم نکنم یک و نیم روز هم دووم نمیاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •