سلامنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من psxfin را دانلود کردم . اون مشکل را نداره ولی گرافیکش خیلی ضایعه . پلاگینی چیزی نداره که گرافیکش را خوب کنه ؟
سلامنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من psxfin را دانلود کردم . اون مشکل را نداره ولی گرافیکش خیلی ضایعه . پلاگینی چیزی نداره که گرافیکش را خوب کنه ؟
سلام دوست عزيز.psx پلاگين نميخوره كه!فقط يه بايوس مي خواد.شما با epsxe1.70 كار كن بهتره.فقط براي اجرا به zlib1.dll نياز داره كه مي توني راحت پيداش كني.من خودم از epsxe و psx استفاده مي كنم و ازشون راضي ام اما epsxe بهتره .از اينجا دانلود كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بگين كدوم قسمت؟!نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم
تو لینک پایینم اولیش 4shard .com تو قسمت pcsx2 9.5 390 PP 144 & GSDX 1.10 851جدیدترین پلاگینهای برو
سلام
من epsxe170 را از لینک شما دانلود کردم هیچ پلاگینی چیزی نداشت . گشتم همینو با پلاگیناش پیدا کردم فقط نمی دونم کدوم پلاگینا را بردارم که خوب کار کنه ؟ عکساشو گزاشتم فایل را هم با کمترین حجم گذاشتم خواستید دانلود کنید تنظیمات صحیحش را هم به ما بگید .
اینم لینک دانلود این ورژن با پلاگین هاش :
Last edited by aquaquest; 25-09-2008 at 22:18.
فقط پلاگین گرافیکتو بذار رو Pete's OpenGL2 Driver 2.9 البته اگه کارت گرافیکت GeForceه. بقیه تنظیمات خوبه.
ببخشيد من يادم رفت لينك پلاگين ها وبايوس ها رو بزارم.در هر حال كمكي چيزي پلاگيني خواستي در خدمتيم.
اینم ازن نسخه 148 سازنده گفته 5درصد سرعت تو بازی بهتر شده
سلام
من گرافیکم GeForce 6200 Le هست ولی با این پلاگین Pete's OpenGL2 Driver 2.9 مشکل دارم . وقتی از اون استفاده می کنم تو کراش تیم ریسینگ خودم یا حریفام که موشک می زنند بازی اسلوموشن میشه . تو مزرعه دار هم بعضی جاها گیر می کنه . با Pete's OpenGL Driver 1.77 هم همین مشکل را دارم .
ولی با Pet's DX6 D3D Driver 1.77 این مشکل کمتره . اسلومشون نمی ره فقط یکم تصویر پیکسلی میشه . ولی با این پلاگین گرافیک بازی پایینه . حالا به نظر شما چکار کنم که این مشکل رفع بشه ؟
سلام
پلاگین گرافیک خوب داری بزار . من هنوز مشکل گرافیک بازی را دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)