پشت لپتاپ رو باز کنید باتری رو هم میشه جدا و تعویض کرد.
پشت لپتاپ رو باز کنید باتری رو هم میشه جدا و تعویض کرد.
سلام دوستان.بابا من خسته شدم انقدر صبر کردم.الان با گرافیک 4 و بدون صفحه لمسی با گارانتی حدود 4200 موجوده.به نظر شما بخرم؟حالا صفحش تاچ نباشه اشکالی داره؟صفحه بدون تاچش full hd هست یا نه؟تا کی صبر کنیم با صفحه لمسی وارد بشه؟اگه بدونم واقعا قراره بیاد خوب منتظر می مونم.ولی وقتی 3 ماه گذشته و نمیاد چیکار باید کرد؟به خدا من دیگه خسته شدم.تاحالا هم لپتاپ نخریدم.دوستان برادرانه کمک کنید بگید چیکار کنم؟بخرم یا نه؟حداقل 4 تومن پول بی زبونو دور نریزیم.ممنون
عزیز بخر بدون شک و بدون صفحه لمسی هم بخر من با صفحه لمسی کار کردم اشغاله خیلی تکون میخوره ادم اعصابش خورد میشه و مثل ایینه بازتاب نور داره ولی بدون لمسش اینطوری نیست مات و فول اپ دی هست بنظرم بخر
ولی یه سوال چه گارانتی ؟؟مال کجاست؟
آل دیجیتال آورده 4700000
سلام بچه ها...
تو شهر ما (شهرکرد) همین امروز سه شنبه 19 / 10 / 92 پرسیدم گف با گرافیک 4 / 4350000 با گرافیک 2 3800000
هم فروش نقد داره هم قسطی 6 ماهه...هر کی امکانشو داش که بیادبخره با این امکانات پ خ کنه شمارمو بهش بدم زنگ بزنه هماهنگ کنیم با هم...فقط یادم رف سوال کنم از صاب مغازه صفش تاچه یا نه ولییحتمل باشه![]()
به نظر من که ال دیجیتال خیلی قیمت این مدل رو فضایی کرده.از دوستان در تهران جایی رو سراغ دارید که بفروشن من دنبال این مدل هستم و حتما گرافیک 4 گیگ رو میخوام.رم 12 باشه بهتره اما اگه 8 هم بود مشکلی نداره.شماره محل فروش رو به من اطلا بدید لطفا.
یه سوالی از آقای وکیلی دارم.صفحه لپتاپ شما که براق هست خیلی بازتاب نور دارد؟من دیگه خسته شدم میخوام بخرم.خیلیا میگن. براق نگیر مات بگیر.من تو خونه میوام ازش استفاده کنم.میخواستم بدونم بقول دوستمون مثل آینه بازتاب نور دارد؟و کیفیت مات بهتره یا براق؟براق چشمو خسته میکنه؟من تاحالا صفحه براق ندیدم.مات دیدم.ولی احساس میکنم براق کیفیتش بهتره اما خودتو توش می بینی.این یکم اذیتم میکنه.دریک کلام لمسی یا غیر لمسی؟بسیار بسیار ممنون.
بچه ها من تحقیق کردم باتریای لیتیم پلیمری به غیر از وزن هیچ تفاوتی با لیتیم یون ندارند.
بعدم یه عیبی که به نظر من میرسه اینه که باتری این لبتاب به سادگی قابل دسترسی نیست در نتیجه نمیشه در صورت عدم نیاز اون رو از دستگاه جدا کرد به خصوص وقتی که دستگاه داغ میکنه هم برای باتری خطرناکه هم برای خود دستگاه چون حداقل باتری آسیب میبینه و در حالت بدبینانه با انفجار باتری ، لبتاب هوتوتوووو.
بچه ها من خودم میخوام بگیرم به نظر شما چه راه حلی برای این مشکل وجود داره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
عطر دل پذیر افت قیمت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دوست عزیز سعید خیلی با صرفه تر از الدیجیتال هستش.گرافیکش 4گیگ هست و صفحه لمسی داره که خیلی خوبه از طرفی صفحه رو زده براق که شاید برای بعضی دوستان جالب نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)