تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 249 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلطان به پشت صحنه "متروپل" رفت

علی پروین بازیکن و مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و تیم پرسپولیس با مسعود کیمیایی و گروه سازنده فیلم سینمایی «متروپل» دیدار کرد.

با نزدیک شدن به آخرین روزهای فیلمبرداری پروژه، علی پروین ساعاتی را همراه با مسعود کیمیایی کارگردان و عوامل فیلم «متروپل» گذراند.

پروین و کیمیایی از سینما و فوتبال و تهران حرف‌های مشترک زیادی داشتند. سلطان جهان توپ در ساعاتی که پشت دوربین و همراه کیمیایی بود از سختی کار کارگردانی گفت و در پاسخ به پرسش کیمیایی که پرسید به نظرش کدام کار سخت‌تر است گفت: «معلوم است، کارگردانی سخت‌تر از مربیگری است. در زمین با دو تشر همه چیز به روال خود می‌افتد، اما اینجا حکایت دیگری است.»

پروین اگرچه در عرصه دیگری مشغول فعالیت است، اما با دوربین غریبه نیست. او پیش از این در فیلم «فوتبالیست‌ها» ساخته علی‌اکبر ثقفی بازی کرد و دختر او لادن پروین از شاگردان مدرسه آزاد فیلمسازی مسعود کیمیایی است.

«متروپل» یک ماه پیش در تهران کلید خورد و انتظار می‌رود تا پایان هفته اخیر کار فیلمبرداری آن به پایان برسد.

...............

......

انگاری تعطیلی لیگ بهم خورده و دربی رو توی هفته هشتم و در یه اتفاقی که کمتر میفته توی این تاریخ خاص باید شاهدش باشیم :

جمعه 15 شهریور 92
    * استقلال -
    پرسپولیس، ساعت 18:50، ورزشگاه آزادی تهران
    یک روز قبل از یه روز تاریخی و تکرار نشدنی !

2. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : مدیر برنامه‌های مهاجم ایرانی تیم فوتبال عجمان گفت: کار انتقال خلعتبری به پرسپولیس تمام شد. مدیر برنامه‌های محمدرضا خلعتبری در خصوص آخرین وضعیت حضور این بازیکن در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کار انتقال خلعتبری به پرسپولیس به اتمام رسید و این بازیکن پس از پرداخت پول رضایتنامه‌اش رسما سرخپوش می‌شود. طبق توافقات صورت گرفته در 40 روز مذاکره بین مسئولان باشگاه پرسپولیس و عجمان این انتقال انجام شد.

وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس پس از تلاش‌های محمد رویانیان توانست به تمام خواسته‌هایش در این انتقال دست یابد و هم از باشگاه اماراتی تخفیف بگیرد و هم پرداخت پول رضایتنامه اقساطی کند.

مدیر برنامه‌های خلعتبری در پاسخ به این سوال که این بازیکن چه زمانی در تمرین پرسپولیس حاضر خواهد شد، اظهار داشت: محمدرضا تهران است و پس از صادر شدن ITC در 2،3 روز آینده در تمرین پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.2،3 روز بعد را به این دلیل می گویم که هیچگونه شبهه و حرفی در این قضیه وجود نداشته باشد. کار انتقال قطعی خلعتبری به پرسپولیس پس از بازگشت رویانیان از کربلا صورت خواهد گرفت.
    ............
    انقدر شایعه دور و بره اومدنش بوده شخصا تا بازیش رو نبینم باور نمیکنم اومده...
    این هدایتی چی کارس؟؟؟
    Last edited by *IN*; 26-08-2013 at 16:02.

4. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض خلعتبری: مصدومیتم خوب شود در دربی بازی می‌کنم/ از هدایتی به خاطر کار بزرگش ممنونم

پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: از حسین هدایتی به خاطر کار بزرگی که انجام داد و زمینه حضور مرا در پرسپولیس فراهم کرد، تشکر می‌کنم.محمدرضا خلعتبری در واکنش به خبر حضور رسمی‌اش در پرسپولیس گفت: می‌دانم این انتقال قطعی شده اما تا زمانی‌که امضای نهایی صورت نگیرد نمی‌توان به صورت صددرصد در این مورد صحبت کرد. با این حال اگر اتفاق خاصی رخ ندهد حضورم در پرسپولیس قطعی است و فقط منتظر بازگشت آقای رویانیان از کربلا هستم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نقل و انتقال از نظر مالی به نفع او بوده یا خیر، اظهار داشت: قطعا از نظر مالی به نفع من نبوده اما بعضی اوقات انسان به خاطر کشورش خیلی کارها انجام می‌دهد و از خیلی چیزها می‌گذرد؛ من هم کار خاصی نکرده‌ام.

مهاجم تیم ملی درباره نقش حسین هدایتی در این انتقال عنوان کرد: واقعا از ایشان تشکر ویژه‌ای می‌کنم به خاطر اینکه کار بزرگی انجام دادند و زمینه این انتقال را فراهم کردند.

خلعتبری در پاسخ به این سوال که چه زمانی در تمرینات پرسپولیس شرکت خواهد کرد و آیا اینکه به دربی جمعه آینده خواهد رسید یا خیر گفت: اگر کار انتقالم نهایی شود تا 2،3 روز آینده در تمرین پرسپولیس حضور پیدا می‌کنم. در خصوص دربی هم باید بگویم فعلا مصدومیت کوچکی در ناحیه مچ پایم دارم و در کمپ تیم ملی در حال فیزیوتراپی هستم. اگر تا ابتدای هفته آینده تمریناتم را شروع کنم و از نظر بدنی شرایط خوبی داشته باشم با صلاح کادر فنی می‌توانم در دربی بازی کنم.

وی در واکنش به صحبت‌های محمد رویانیان مبنی بر اینکه امیدواریم اتومبیل خلعتبری را در درفشی‌فر ببینیم، تصریح کرد: انشاءالله که اینطور باشد. من یک پژو پارس دارم که با آن به تمرین می‌آیم.

مهاجم تیم ملی در پایان به حالت شوخی گفت: سال گذشته حرف‌هایی مبنی بر پیوستنم به پرسپولیس مطرح بود و من قبل از صحبت در مورد قراردادم، اتومبیلی خریدم تا دیگر حرف و حدیثی نباشد و نگویند پرسپولیس به من ماشین داده است!

6. 7 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

7

واقعا متاسفم برای کسایی که برای ضربه زدن به پرسپولیس حاظر هستند چوب تو آتیش دشمن بریزن و احتمالا فردا هم ادعای میهن پرستیشون کوچک فلک رو کر میکنه

توی بازار نقل انتقالات این جور بحثها(پیشنهاد دادن به بازیکنی که یک تیم دیگه میخواد بگیرتش) یک امر طبیعی هست و اگر تیم نتونه بازیکن رو جذب کنه حداقل جیب رقیب رو خالی کرده...ولی بحث خلعتبری کاملا متفاوته و صدها بار رویانیان مصاحبه کرده با این مضمون که بابا جذب خلعتبری برای پرسپولیس بیشتر برای ایران مفیده تا پرسپولیس ولی کو گوش شنوا؟!!! این افراد حاظر هستند به قیمت ضربه زدن به پرسپولیس ، جیب این عربها را پر کنن...نمیدونم چی میشه گفت در مورد این افراد جز تاسف...
    اگر از اول خلعتبری رو میخواستید چه دست بکار نشدید و یا اگر دست به کار شدید چرا عقب کشیدید؟اگر وقاعا تیمتون از لحاظ فنی مشکل داره چرا حالا که پرسپولیس تونسته نظر مساعد عجمان رو بدست بیاره و تخفیف بگیره یادتون افتاده؟؟!!!
    Last edited by aluminum; 26-08-2013 at 18:06.

8. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان در صورت تمایل توی این بحث شرکت کنید شاید من اشتباه میکنم بهتره این مشکل به جای عمیق شدن حل بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دلارهاي مورد نظر باشگاه‌پرسپوليس تهيه شد

مقدار زيادي از دلارهاي مدنظر باشگاه پرسپوليس براي پرداخت به عجمان امارات و دريافت رضايتنامه خلعتبري تهيه شد.

پس از تصميم‌گيري‌هاي مسئولان باشگاه پرسپوليس و پرداخت پول از سوي هدايتي با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس مقدار زيادي از ارز مورد نظر سرخپوشان تهيه شد و قرار است پس از هماهنگي‌هاي انجام شده فردا به حساب باشگاه عجمان امارات ريخته شود تا عجماني‌ها رضايتنامه خلعتبري را صادر کنند.

اين در شرايطي است که عجماني‌ها فعلا منتظر دريافت اين پول هستند و اعلام کرده‌اند که مشکلي بابت دادن رضايتنامه به خلعتبري ندارند.{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فردوسی پور سر جریان خلعتبری چه داغ کرده بود
    آره آقا وقتی تراکتور و سایر تیما مثل آب خوردن قانون رو دور میزنن چرا خلعتبری نزنه
    رعایت کردن قانون وقتی خوبه که همه رعایت کنن ولی اگه یه عده بدون داشتن مجازات دورش بزنن از اون به بعد با احترام رعایت کردن قانون حماقنه
    مثل بلایی که کاشانی سرمون آوردن

این جناب براتی هم آخرش مشخص کرد از کجا خط میگیره
    نصیرزاده آخی نگران شده بیچاره چیکار میشه کرد بالاخره علاقه قلبیه دیگه

آخ آخ یعنی وقتی عادل میاد با قیافه حق به جانب میگه با این پول میشد چنتا مدرسه زد عجیب خونم به جوش میاد
    مردک آپارتمان 80 متری شده بعضی جاها شده 1 میلیارد بعد تو میخوای با این پول چنتا مدرسه بسازی؟
    بعدم مگه از بیت المال داده آخه سوال بعدی برای هزارمین بار چرا در مورد سایر قراردادا در سایر تیما این حرفو نمیزنی
    جباری با علف خرس رفته سپاهان
    انصاریفرد که اسشتقلال پرسپولیس با خون دل خوردن سرش میجنگیدن چجوری اینقدر راحت رفت تراکتور
    باقی بازیکنا هم بماند

در مورد دونستن خلعتبری یهچیز میگم امیدوارم دوباره حذف نشه
    فقط یه سواله
    مگه کاپیتان تیم ملی این مملکت وقتی که همه جا مشخص شد اسم لیگ امارات عوض شده قصد نداشت بره به این لیگ؟ هاااااا؟
    عادل جان چرا اون موقع ساکت بودی؟
    البته امشب دیدیم که نوع برخورد عادل با نکونام چقدر متفاوت بود با نوع برخوردش با خلعتبری

خدا رو شکر علیرغم همه این جوش زدنا خلعتبری رسما گفت میام پرسپولیس و بهترین بازیامم میکنم
    ایشالا خدا هم کمکش کنه بخش از مشکلات تیم رو حل کنه

12. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خيليا براي اهتزاز اين پرچم و طنين نام ايران در جهان همين 2012 از جان مايه گذاشتن!الان كجان؟كي براشون كاري انجام داد؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خيليا براي اهتزاز اين پرچم و طنين نام ايران در جهان همين 2012 از جان مايه گذاشتن!الان كجان؟كي براشون كاري انجام داد؟
    این سوال الان چه ربطی به این تاپیک داشتنمیدونم هدایتی اومده به عنوان یک طرفدار پرسپولیس هزینه جذب خلعتبری تقبل کرده چرا دیگران این وسط کاسه داغتر از آش شدنخیلی هم جالبه فقط هم روی باشگاه پرسپولیس زوم میکنن که نمیدونم صدور کارت بازیش دور زدن قانونه بعد مسئولان تراکتور قرارداد کریم انصاری فرد بعد از اتمام موعد قرارداد ثبت میکنن و ازش (به صورت غیر قانونی)بازی هم میگیرن اون راحت ماست مالی میشه همچنین تیمهای دیگه که این مسایل براشون پیش اومده به راحتی روش سرپوش گذاشتن

15. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چه برنامه نودی بود امشب، نشون داد چقدر راحت میشه افکار عمومی را بازی داد و با احساسات هوادارا بازی کرد.
    برداشت شخصی من از اینکه رویانیان بحث توافق سپاهان و عجمان را پیش کشید و تیتر روزنامه پرسپولیس (روباه زرد ) برای این بود که یه جوی درست کنن و دست به دامان هدایتی بشن برای پول.
    علی دائی نبود که میگفت ظلم میشه در حق بقیه بازیکنا که از اول سر تمرین ها بودن و انصاری فرد نبوده ؟ حالا خلعتبری فرق داره ؟ حالا که مهاجم 6 دانگ نداره فهمیده یه من ماست چقدر کره داره ؟
    نقطه اوج برنامه اونجا بود که فردوسی پور و براتی ، اون شیرینی را انداختن بودن گوشه رینگ و مانور میدادن تا اون مسئول روابط عمومی اومد با هدایتی ، فردوسی پور و براتی را شستن و پهن کردن جلو آفتاب. فقط کاش فردوسی پور از خود هدایتی میپرسید که این همه پول را میشه مدرسه ساخت چرا دادی به فوتبال تا یه جواب برای همه ی این بحث هائی که این چندوقته شکل گرفته تو جامع فوتبال بده و دهن همه را ببنده. البته شاید چون جوابشو میدونست نپرسید تا خودشو ضایع نکنه.
    هدایتی با اون لحن آرومش : تماس گرفتن ما هم انجام وظیفه کردیم. 1.200.000.000 میلیون تومان عین خیالش هم نبود از گفتن این عدد چون مال خودش بود و اختیارشو داشت.

17. 7 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •