تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 103 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

Spirited Away
    Princess Mononoke
    Nausicaä of the Valley of the Wind

فعلاً این 3 تا رو ببین ، بعدش بقیه کارای استودیو رو ببین ...
    2 تای اولی رو دیده بودم اون ها رو هم خیلی دوست دارم.
    میشه بیشتر معرفی کنی؟
    منظورت کدوم استدیو؟کجاست؟

2. 2 کاربر از WoLFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

2 تای اولی رو دیده بودم اون ها رو هم خیلی دوست دارم.
    میشه بیشتر معرفی کنی؟
    منظورت کدوم استدیو؟کجاست؟
    منظورم استودیو Ghibli هست ، که کل فیلم هاشون اینه:

Castle in the Sky
    Grave of the Fireflies
    My Neighbor Totoro
    Kiki's Delivery Service
    Only Yesterday
    Porco Rosso
    Pom Poko
    Whisper of the Heart
    Princess Mononoke
    My Neighbors the Yamadas
    Spirited Away
    The Cat Returns
    Howl's Moving Castle
    Tales from Earthsea
    Ponyo
    Arrietty
    From Up on Poppy Hill
    The Wind Rises
    +
    این دوتا زمانی که هنوز استودیو درست نشده بوده درست شدن ، از کارای استاد هستن:
    The Castle of Cagliostro
    Nausicaä of the Valley of the Wind

یه نگاه به این پیج بنداز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.

اول اینکه استودیوی GHIBLI دیگه فعالیت نداره؟؟؟

بعد سوال دیگه این که این استودیو غیر از انیمه های سینمایی ، سریال هم ساخته ؟؟؟

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

اول اینکه استودیوی GHIBLI دیگه فعالیت نداره؟؟؟

بعد سوال دیگه این که این استودیو غیر از انیمه های سینمایی ، سریال هم ساخته ؟؟؟
    سلام.
    تا جایی که من خبر دارم آخرین فیلمشون (When Marnie Was There) ماه قبل ریلیز شد (به کارگردانی Hiromasa Yonebayashi) و پاییز هم اولین کار سریالیشون (انیمه) رو قراره پخش کنن ...
    کارگردان سری قراره پسر استاد ، Gorō Miyazaki باشه و داستان از روی کتاب Ronia the Robber's Daughter ساخته بشه ...
    البته قراره با همکاری استودیو Polygon Pictures این انیمه ساخته بشه ...
    حالا دوستان دیگه اگه بیشتر اطلاعات دارن لطف کنن بگن ...
    Last edited by masoud93; 23-08-2014 at 02:22.

8. 5 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    تا جایی که من خبر دارم آخرین فیلمشون (When Marnie Was There) ماه قبل ریلیز شد (به کارگردانی Hiromasa Yonebayashi) و پاییز هم اولین کار سریالیشون (انیمه) رو قراره پخش کنن ...
    کارگردان سری قراره پسر استاد ، Gorō Miyazaki باشه و داستان از روی کتاب Ronia the Robber's Daughter ساخته بشه ...
    البته قراره با همکاری استودیو Polygon Pictures این انیمه ساخته بشه ...
    حالا دوستان دیگه اگه بیشتر اطلاعات دارن لطف کنن بگن ...
    بسیار عالی.
    اگر از این سریال اطلاعات جدیدی بدست آوردین ممنون میشم اطلاع بدین. فکر میکنم سریال بسیار دیدنی باید باشه

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زندگی که با ادم چه کارها نمی کند

درود

آخه ایشون گفتن "One Piece هم معرفی نکنید " .
    البته چون ایشون اصرار داشتن گین تاما رو هم معرفی کردم [انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده] . وگرنه بنظرمن مخاطب باید با همون انیمه هایی کوتاهی که معرفی کردم آبندی بشه بعد بره سراغ انیمه های بلند علی الخصوص این دو .
    چون فصل اول گین تاما به گذشته و سرآمد شخصیت ها میپردازه و سوژه های نچندان خفن اپیزودهاش و همینطور دو آرکـ اولیه وان پیس با اون گرافیکـِ نچندان خوبش .. هرلحظه احتمال دراپ شدنشون میره بالـا

البته از طرفی هم که نیگاه میکنم یادِ یه حکایتی از طرفِ حکیمِ عاقل اندیشی میفتم که فرمود : " کلا گینتاما رو وقتی توی انیمه و ژاپن غرق شدی برو سراغش" .
    ضمنِ اینکه حرفِ ایشون رو تایید میکنم ... اولویت بنظرم همون انیمه های کوتاه بعدش حالـا ببینیم خدا چی میخواد !

دقیقا یکی از انیمه هایی که خودشون هم متذکر شدن و من یادم رفت درموردش توضیح بدم همین Fairy Tail هست . انیمه مبارزات و اکشن قابل قبولی داره و همچنین طنازی و دیوونه بازی شخصیت ها هم نباید نادیده گرفته بشه . اما اگه یکم سطح انتظارتون رو از انیمه پایین بیارین مطمئنا انیمه خوبی انتظار شما رو میکشه و لذت کافی رو میبرین .

و اما Sword Art Online ...
    جودان جانای آنیکی ! آخه این چی داره که بچه مردم میخوای قالب کنی ؟ برو No Game No Life رو ببین ... بشین با دیوار استغفار کن !
    جدا از شوخی خوشحال میشم بیای بگی چی داره که اینقد طرفدار Sword Art Onlineــی بلکه ماهم این انیمه نصفه کارِ رو نشستیم تموم کردیم !

من تا 16-17 دیدم ... تا 13-14 که من خودم میگم آرکـ اول (!!) خیلی خوب بود اما بعدش شد رومانس و احساسی و ... ! :|

من No Game No Life رو تازه دیدمش انصافآ یکی از خوبای فصل پیش بود نمیگم بدون نقص بود توش مسخره بازی کم نداشت ولی در کل کار خوبی بود و البته انتظار دارم ادامش هم تایید بشه چون داستان جالبی داره و باید دید خواهر و برادر چطور میخوان به خواستشون برسن .

در واقع داستان ، مدینه فاضله یه یک اوتاکو ی گیمر هست بهترین دنیایی که یک اوتاکو ی گیمر تصور میکنه

داستان بدون اسپویل ... از این قرارِ که این داداش و خواهر تو این دنیا گیمر های خفن هستن که هیچکس نمیتونه شکستشون بده و اوتاکوی خفنی هستن و از نظر هوشی باهوش ترین انسان هان ، ضد اجتماع ، بدون تحصیل ، به اختصار NEET . مثلا این قدر خوفن که هر کدوم 2 تا کارکتر هم زمان کنترل میکنن بعد راوی میگه دنیای ما چقدر بده و اصلا حال نمیده خدای یک دنیایی میاد اینارو میبره دنیای خودش ، دنیایی که 10 تا قانون داره و همه چیز با بازی مشخص میشه حالـا اینجاس که این دو شخصیت میرن تا خدای این دنیا رو شکست بدن

و من الله توفیق /
    ای بابا چیزای به این خوبی رو چطور نمی بینی

من هرچی توضیح بدم شک دارم بتونیم سر این موضوع به نتیجه برسیم چون من از محیط دیگری که با این ژانر ارتباط نزدیک داره ارتباط زیادی داشتم و دلیل استقبال و دلایلش رو می تونم درک کنم و همچنین مباحثی که درش رخ می ده رو کم و بیش در این گونه مباحث می دیدم برای همین این انیمه نشون دهنده خیلی چیزها برای من است.

+
    البته سلیقه با سلیقه فرق می کنه.... نمی شه برای همه نسخه یکی پیچید

+

من No Game No Life رو چک نکردم ( به همان موردی که اشاره کردی - این یکی میره تو اولویت دوم سوم باسه من ) - گرچه یک تست می زنم ببینم داستانش چطوری هست ( این فصل به اندازه کافی پر پیمون هست )
    +
    دنیای اوتاکای گیمر من فرق داره

با اولین نقد مشترک تیم بررسی انیمه Subenar پی سی ورلد
    در خدمتتون هستیم
    Welcome to N.H.K

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعاً انیمه فوق‌العاده است... سیستم روایت داستان و اتفاقاتی که تو طول داستان پیش میاد عالی از آب در اومده.
    انیمه اقتباس از روی یک رمان به همین نام هست و یکی از دلایل عالی بودن کار همین داستان استخون دار و آدم‌حسابی کتابه که تقریباً به همون شکل به انیمه هم منتقل شده... کتاب سال 2002 منتشر شده و ترجمه انگلیسیش هم میتونید تو نت پیدا کنید... انیمه هم سال 2006 پخش شده.

کارهای زیادی به این قضیه Neetبازی و افراد جامعه گریز پرداختن ولی به نظرم کمتر عنوانی تو سطح Welcome to NHK تونسته اصل قضیه رو نشون بده...مخصوصاً وقتی خود مخاطب یک دوره‌ای به همین شیوه زندگی کرده باشه متوجه میشه که چقدر روایت و اتفاقاتی که برای Satou میفته واقعی و قابل لمسه...

وقتی یک دوره‌ای تو خونه میشینی و ارتباطی با فضای بیرون نداری قشنگ همون حس و حال Satou بهت دست میده... آدمهای بیرون از خونه برات حکم هیولا رو پیدا میکنن... دوست داری تمام عمرت و تو همون اتاق خودت بگذرونی... تو خیال خودت فانتزی‌های مختلفی از روابطی که نداری با آدمهای خیالی میسازی و خودتو در سطح المپیک بالا میبری و فکر میکنی هر جا بری همه باید برات خم و راست بشن و شروع به بَه‌بَه و چَه‌چَه در رابطه با استعداد فوق‌العاده‌ات تو زمینه‌های مختلف کنن!

ولی وقتی میری بیرون میبینی که اصلاً اینجوری نیست و کار از قطع بودن آب هم گذشته... آدم‌های بیرون اندازه خیار هم برای تو ارزش قائل نیستن و اصلاً نمیبیننت و بود و نبود تو برای یک مشت آدمی که اصلاً نمیشناسنت مهم نیست!
    همه اینها باعث میشه دوباره بری تو اتاقت و وضعیت از قبل هم بدتر بشه.

Welcome to NHK به بهترین شکل ممکن این مسئله رو نشون میده که زندگی واقعی فیلم هندی نیست که یکدفعه آدم تغییر کنه و همه چی گُل و بلبل بشه... وقتی تا گردن تو گِلی به جای اینکه تلاش کنی از این لجن بیای بیرون، بیشتر دست و پا میزنی تا عمیق تر غرق بشی و دوست نداری که کسی هم کمکت کنه... وقتی هم تلاش میکنی از این وضعیت بیای بیرون و یه چیزهایی رو تغییر بدی یک دل‌مشغولی جدید پیدا میکنی و خودتو اون تو خفه میکنی...! درست مثل قضیه MMO بازی کردن Satou بعد از اون اتفاق‌های جزیره.

تنها راه بیرون اومدن از این وضعیت هم اینه که به ته خط برسی ببینی که دیگه چیزه زیادی برات نمونده... اونوقت از روی بیچارگی مجبور میشی که وضعیت رو عوض کنی و کم‌کم به اجتماع برگردی... البته نه یک روزه بلکه با بدبختی کامل و کلی سختی... چون بنظرم ترک خونه‌نشینی و Neetبازی یکی از سخت‌ترین کارهای ممکنه... برای اینکه باید کلاً شخصیت خودتو عوض کنی، کاری که تو هر مرام و مسلکی که بگی از اون Skillهای High Level‍ه و دست یافتن بهش کاری بس غیر ممکن!

انیمه تو اکثر زمینه‌ها خیلی خوب کار شده و یک بالانس خیلی خوبی بین همه قسمتهای انیمه وجود داره و همین مسئله باعث شده که انیمه یک جورایی یک پکیج فوق‌العاده و کم عیب و نقص از آب در اومده باشه.

بغیر از داستان عالی و روایت عالی‌تر و پایان فوق‌العاده، انیمه تو زمینه‌های دیگه هم عالی کار میکنه... دوبله کار خیلی خوب از آب در اومده... تمام شخصیت‌ها دوبله خوبی دارن و Yamazaki دیگه بهترینشونه! کلاً این Sakaguchi Daisuke تو صداگذاری شخصیت‌های این تریپی بی‌نظیره. تو گینتاما هم با این بشر کیف میکردم !

کمدی انیمه هم با اینکه کمدی تلخی هست ولی واقعاً بعضی جاها خیلی خنده‌دار میشه و اگه با شخصیت اصلی همزادپنداری نکنید (که امیدوارم هیچ وقت نکنید) مسلماً دیدن این اتفاقات کُلی براتون خنده‌داره.

سایر شخصیت‌های انیمه هم عالی از آب در اومدن... یعنی هر 5 تا شخصیت مهم داستان، خیلی خیلی خوب بهشون پرداخت شده.
    مخصوصاً Yamazaki که حرفها و رفتارهاش فوق‌العاده است.

دیالوگهای انیمه هم که دیگه نیازی به توضیح نداره و یکی از یکی بهترن.

در کل دیدن این انیمه خیلی لذت بخشه فقط هر وقت باهاش حال کردید برید سراغش و از روی زور و برای اینکه دیده باشینش سراغش نرید...
    ضمناً دیدن این انیمه برای گیمر و انیمه باز جماعت هم یک لطف خاصی داره... دلیل اصلیش هم اینه که اصولاً این ها یک مقدار کمی خصوصیات و پتانسیل تبدیل شدن به یک Neet و هیکیکوموری رو دارن، برای همین راحت‌تر از باقی اقشار با انیمه ارتباط برقرار میکنن.

البته این حرفایی که زدم باعث نمیشه که همه با این انیمه حال کنن و ممکنه که به نظر خیلی‌ها اصلاً جالب نباشه و با سلیقشون جور در نیاد... ولی در کل شخصاً پیشنهاد میکنم کسایی که هنوز ندیدنش، بزارنش تو لیستشون تا یک روزی برن سراغش
    حتی اگه انیمه با سلیقتون هم جور نباشه، با توجه به پرداخت خیلی خوبه داستانش... مطمئن باشید که ارزش یکبار دیدن رو داره.

شاید مثلاً همون 4سال پیش که انیمه بین شدم، این انیمه رو نگاه میکردم، درجا ولش میکردم و یا شاید هیچ احساسی بهش نداشتم، کی میدونه .

Arash4484
    با امتیاز بالا یکی از بهترین انیمه های تک فصلی و نیز بزرگسال، که دیده ام...

در 24 قسمت یک زندگی کامل با داستانی پرکشش روایت میشه و هر چه انیمه جلوتر میره داستان قرُصتر میشه، از زندگی یک نیت تا MLM تا ترول تا خدای شر تا تئوری توطئه تا عشقهای مجازی تا خودکشی تا بی عملی تا وسواس و هزار موضوع مطرح میشه و جالبه هیچ کدوم باسمه ای و آویزون داستان نیستند...و از طرفی نگاه داستان به بخشی از این موضوعات فوق العاده بدیعه برای مثال در زمینه تئوری توطئه با سبک نویی برخورد میکنه.

این انیمه در عین حال کاملن یک کتاب راهنماست برای رهایی هیکیکوموری ها.(و روی این نقش تاکید میکنه)
    حتا دردسرهایی که جلوی راهشون سبز میشه و راه های فرار ازش خیلی دقیق بررسی میشه...از پرخوری، از دخانیات، از گیر افراد سودجو افتادن(دو قسمت بطور کامل به موضوع شرکتهای هرمی و سه چهار قسمت به موضوع درآمدزایی از بازی آنلاین میپردازه)

قسمتهای اول داستان کشدار روایت میشه چون بیننده باید کشداری این زندگی رو درک کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها یک بحران هستند در جوامع چه توسعه یافته چه در حال توسعه...حوصله اتون نمیاد متن لینک شده رو بخونید؟ در یک کلام بطور خلاصه بخایم بگیم، نیت جوونیه که معلوم نیست چه غلطی میکنهD: نه در حال تحصیله، نه در حال آموزش، نه در حال کار، نه ممر درآمدی از خودش داره، نه ورزش میکنه، نه هیپیه ، نه حتا معتاده ! نیت هیچی نیست...بیخودی ول میگرده D: اما هزار ادا در میاره که من نیت نیستم.

...
    از نکات جالب این داستان اینکه دختران انیمه چندان انیمه ای نیستند! درسته یک دختر همه چی تموم، مهربون و ناز و چشم درشت و ایول که همه چیش رو به پای قهرمان مذکر داستان ریخته به سبک مالوف انیمه ها یهو سبز میشه، همونطور که همه انیمه بازها میدونن این دختر میتونه از پنجره روبرویی آمده باشه ، از آسمون و دنیای اجنه آمده باشه، ناگهان همکلاسی شده باشه و...؛ در این جا هم این فرشته یـــهو سبز میشه...اما...داستان انیمه ای پیش نمیره...(اسپویلِD: )

راه حل در حین داستان خیلی ژاپنی و واقع گرایانه ارائه میشه، در نقطه اوج هیکیکوموری با لگد از این زندگی لوکس باید پرت بشه بیرون...هر نوع کمک بلاعوض مالی و عاطفی فقط فرد خانه نشین شده رو در دنیای خودش بیشتر غرق میکنه، البته این راه حل تایید میشه ولی در مورد قهرمان داستان ما علاوه بر این، موضوع جور دیگه ای هم پیش میره که باید خودتون ببینید... ; )

اینم یک دیالوگ از این انیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Subenar TV

اینو واجب شد حتما بگیرم نگاه کنم - گذاشتم بعد از تموم شدن یکی از کلاسیک ها ببینم.

+

سفارشی شما

بچه های نقد

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

طی یک هفته گذشته یک حمله ddos اساسی به مرجع های مطرح انیمه خورده بود و مدت زیادی همشون از دسترس خارج شدن که فعلا رفع شده ولی باعث شد روش های جانشین هم مجددا روی بورس بیاد تا موقع رخ دادن مجدد شدید نشه.....حالا باید دید چه می شود.

14. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

دوستان میخوام یه انیمه جدید شروع کنم ولی نمیدونم برم سراغ کدوم. معمولا سرچ زدن تو نت هم باعث اسپویل میشه

تا الان حدودا ناروتو و وان پیس به جز 2-3 قسمت اخرشون دیدم . دث نوت هم که کلا 37 قسمت بود تموم کردم

تو اینا وان پیس نظرمو بیشتر جلب کرده

ترجیحا یه انیمه کوتاه باحال معرفی کنید. ممنون

16. این کاربر از barcaboy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان میخوام یه انیمه جدید شروع کنم ولی نمیدونم برم سراغ کدوم. معمولا سرچ زدن تو نت هم باعث اسپویل میشه

تا الان حدودا ناروتو و وان پیس به جز 2-3 قسمت اخرشون دیدم . دث نوت هم که کلا 37 قسمت بود تموم کردم

تو اینا وان پیس نظرمو بیشتر جلب کرده

ترجیحا یه انیمه کوتاه باحال معرفی کنید. ممنون
    FullMetal Alchemist BrotherHood
    64 قسمت

Steins;Gate
    24 قسمت

Psycho-Pass
    22 قسمت

Code Geass
    2 سیزن ، رو هم 50 قسمت

Fate Zero
    2 سیزن ، رو هم 25 قسمت

Hellsing Ultimate
    10 قسمت

Hunter X Hunter 2011
    148 قسمت (تعداد قسمتش بالاست ، ولی حتماً ببینش)

JoJo's Bizarre Adventure
    2 سیزن ، سیزن 1 26 و سیزن 2 احتمالاً 26 قسمت

Kaiji
    2 سیزن ، رو هم 52 قسمت

Samurai Champloo
    25 قسمت

Hajime no Ippo
    3 سیزن ، رو هم 126 قسمت

18. 4 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوباره حمله ها شروع شده و کلا چند تا از مرجع ها به رحمت خدا رفتن.
    هنوز هم معلوم نیست کار کیه

عجب وضعی هست

20. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •