این تعداد تماشاگرا منو کشته
ضلع شمالی و جنوبی ورزشگاه پر نبود یارو گفت 95 هزار تا تماشاگر اومده
با این حساب ورزشگاه ازادی 120 هزار تا گنجایش داره
در کل امارشون تو حلقم![]()
این تعداد تماشاگرا منو کشته
ضلع شمالی و جنوبی ورزشگاه پر نبود یارو گفت 95 هزار تا تماشاگر اومده
با این حساب ورزشگاه ازادی 120 هزار تا گنجایش داره
در کل امارشون تو حلقم![]()
بازی استقلال واقعا بی کیفیت بود،گل خسرو هم تماما از روی شانس بود و این تیرک بود که کمکش کرد،حقیقتش اینه که ایرانی ها تماما نتیجه گران،امیدوارم مدیرا تایید کنن
ما فقط برد میخواستیم که رسیدیم
فشار روی تیم خیلی زیاد بود
چون تنها نماینده ایران هست
تو تایلند بهتر بازی میکنیم
نیمه اول رو اصلا ندیدم تا از سرکار برگردم نیمه دوم شروع شده بود
نیمه دوم هم یکی از چندش آور ترین بازی های تاریخ باشگاه ! لیاقت 90 هزار نفر ندارید ....بوریرام هم مالی نبود ما افتضاح بودیم.....فقط خدارو شکر که بردیم
پس احتمالا من تنها کسی باشم که از نتیجه راضیم ...
قطعا دوستانی که فوتبال اسیا رو بی کیفیت می دونن ( که البته به درستی ) فوتبال اروپا رو دنبال می کنن ... بازی های حذفی و رفت و برگشت رو می دونن که قضیه اش چیه؟!! گل خورده در خانه و باقی قوانین مسخره این فوتبال مسخره !؟
به هر حال تبریک بابت نتیجه خوب ...
بازی البته بازی خوبی نبود و به نظرم نوع تاکتیک قلعه نویی و گل نخوردن که کاملا به جا بود در شکل گیری این نوع بازی تاثیر گذار بود .
تایلندی ها به جز فرستادن توپ های هوایی کاری از پیش نبردن که ارسال هم دقیقا چیزی بود که خواسته ما استقلالی ها بود .
به خواهش دیگه از جمیع جمع چه اینجا و چه در استادیوم و کوچه و خیابون ؛ کاش حداقل به خودمون دروغ نگیم ! مزدک و سایر دوستان از برون سوز و از بیرون به ظاهر شاد ، سوالی حیاتی در ذهن دارم منه خنگ :
انفیلدی ها از برد یونایتد در سی ال شاد می شن یا ناراحت ؟!
والله تجربه نشون دادن بعضی ها حتی طاقت دیدن یک بازی ملی رو ندارن که بدبختانه و از شانس بد ما یه مشت استقلالی درش زیر توپ می زنن .
توقع دیدن بازی استقلال با دیدی ملی نه تنها غیر قابل قبول بلکه به درستی بی جاست !
پس مزدک جان بی خیال این گوش ما شو که من خنگ تر از این حرفا هستم که متوجه تیکه های خوشگلت بشم . مردیم از بس خِسرو حیدر شنیدم از زبون این رفیق عربمون : دی
بحثهای فنی هم که ما بلد نیستیم زیاد ولی خواهشا دوستان بزارید بعد از اینکه نامحرما مهمونی رو ترک کردند لطفن !
پ ن : بازی برگشت قطعا امادگیمون بالاتره ... رفتن به نیمه نهایی دور اما نزدیکه .. گام به گام تا تکرار تاریخی برون سوز !
پيروزي حسابشده استقلال مقابل بوريرام
تيم فوتبال استقلال برابر بوريرام تايلند به پيروزي رسيد تا براي رسيدن به جمع چهار تيم آسيا به يک مساوي نياز داشته باشد.
در مرحله يک چهارم ليگ قهرمانان آسيا تيم استقلال از ساعت 20 و 15 دقيقه در ورزشگاه آزادي و در حضور 95 هزار و 300 نفر به مصاف تيم بوريرام تايلند رفت که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
عبدالرحمان عبدو داور قطري قضاوت به سوچاي نوتنوم، سوخا و سريساي از بوريرام کارت زرد نشان داد.
به گزارش فارس، خسرو حيدري در دقيقه 2 مسابقه دروازه بوريرام تايلند را روي يک سانتر ارسالي باز کرد تا هواداران استقلال براي ديدن گل آسيايي تيم محبوبشان خيلي انتظار نکشند.
همين گل سريع باعث شد آبيپوشان در اين ديدار تلاش کرده تا حساب شده بازي کنند و بيشتر بازي را کنترل کردند تا با يک پيروزي به تايلند بروند. البته برد يک بر صفر خيلي پيروزي اطمينان بخشي نيست با اين حال استقلال براي رسيدن به جمع چهار تيم آسيا 90 دقيقه ديگر بايد بازي کند. آبيپوشان با يک مساوي ميتواند به نيمه نهايي برسد.
فرهاد مجيدي در دقيقه 11 در محوطه جريمه صاحب موقعيت گلزني شد که ضربه او از بالاي دروازه بوريرام بيرون رفت.
استقلال از دقيقه 25 بازي کمي عقب کشيد و تيم تايلندي چند حمله بر روي دروازه انجام داد.
در دقيقه 53 به دليل پرتاب اشيا از سوي تماشاگران چند لحظهاي داور بازي را متوقف کرد.
استقلال در صورت پيروزي در دو ديدار رفت و برگشت در اين بازي در مرحله نيمه نهايي به مصاف برنده سئول کره جنوبي و الاهلي عربستان ميرود.
آبي پوشان در روز 27 شهريور در بانکوک ديدار برگشت را مقابل بوريرام انجام ميدهند.
ترکيب استقلال:
سيد مهدي رحمتي،پژمان منتظري، امير حسين صادقي،هاشم بيک زاده( از دقيقه 55فردين عابديني)،حنيف عمران زاده،جي لوييد ساموئل، جواد نکونام، سياوش اکبرپور( از دقيقه 88 محمد مهدي نظري)، خسرو حيدري،فرهاد مجيدي( از دقيقه 63 آرش برهاني) و محمد قاضي
سرمربي: امير قلعهنويي
ترکيب بوريرام:
سيوارک تدوسانگنون، پراتوم چاتانگ، چارلي يانيک، اوسمار باربا، تانساک سريساي( از دقيقه 68 آناوين جوجين)، سوچاو نوتنام،جيروات ماخاروم، چتيپات تانکلانگ، اديدساک کرايسون، سوري سوخا و بروکال
سرمربي: گوران دروليچ
{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
تبریک میگم بازی را بردیم و از همه مهمتر اینکه گل نخوردیم
100% استقلال در تایلند بهتر بازی میکنه همانطور که در مرحله قبل هم در امارات 4 تا زدیم اما در تهران مساوی کردیم
استقلال امروز ترسو نبود بلکه محتاط بازی کرد و مهمترین هدف همانطور که قلعه نویی هم گفته بود گل نخوردن بودش
مرکز زمین را عملا از دست داده بودیم و نبود آندو امروز حس میشد ، مطمئنا در بازی برگشت با حضورش ضعف ها در این منطقه جبران میشه
درسته توپ و میدان بیشتر دست اونا بود اما از نظر موقعیتی ، استقلال موقعیتهاش خطرناک تر بود
تعویض فرهاد زیاد جالب نبود و اگر قاضی بیرون می رفت شاید بهتر بود
فرهاد یه موقعیت خیلی خوبم از دست داد که واقعا اگر اون گل میشد دیگه خیالمون راحت بود
کلا خیلی بد بازی کردیم فک کنم تو کل بازی 2 تا موقعیت داشتیم به جز گل اینجوری خواسته باشیم بازی کنیم به مشکل میخوریم.
به نظرم تفکرات قلعه نوعی تو بازی محافظ کارانه بود و برا همین نتونستیم بازی خوبی بکنیم + که میخواستیم فقط نتیجه رو بگیریم.
ماشاالله afc هم آخر برنامه ریزی هست و بازی برگشت 28 روز دیگه باید برگزار بشه!!!از 11 هم تیم ملی با بازیکنان استقلال میره تا 21 و و فقط 7 روز وقت هست،بازیکنان 21 میان با کلی خستگی و حداقل باید 3 روز ریکاوری کنن 3 روز تمرین 1 روزم که فک کنم به هدر میره+پرواز طولانی به تایلند!
امشب می تونستیم بهتر بازی کنیم ولی نتیجه خوبی گرفتیم و فکر می کنم بازی نه چندان دلچسب هم بیشتر به خاطر این بود که به هیچ وجه گل نخوریم
توجه کنید که الان توی تایلند استقلال یه گل هم بزنه دیگه صعود کرده چون بوریرام باید سه گل بزنه تا صعود کنه که این یکمی بعیده ولی برعکس رو نگاه کنید اگه مثلا 2 بر 1 برده بودیم بوریرام راحت با یک گل صعود می کرد..
در کل منم از نتیجه راضیم و مطمئنم که صعود می کنیم
حالا نگرانی و نارضایتی دوستان همیشه ناراضی رو کاری ندارم ولی به بقیه دوستان توصیه می کنم که نگران نباشید و توی تایلند هم در نهایت نتیجه لازم رو می گیریم...
افتضاح به تمام معنا
با این همه تماشاگر دریغ از یک پاس موثر و سالم .
اونا شده بودن بارسلونا و ما هم یکی از تیم های ضعیف اسپانیا ...
4 تا پاس نمیتونستیم بدیم ... هر بازیکنی هر جایی دلش میخواست میرفت و بازی میکرد .....
یک لحظه فکر کردم ما میهمان هستیم و اونا میزبان .... از بس مسلط بازی میکردن ....
ترسو بودن هم حدی داره ... ما خیلی ترسو بودیم .... حقمون بود یک گل میخوردیم تا بازی مساوی میشد ، تا سزای ترسو بودن رو بدیم ....
البته زیاد مشکلی نیست .. بازی برگشت و بازی های سخت نیمه نهایی مونده .... اصلا شخصیت تیمی که تا اینجا اومده رو نداشتیم ....
شانس یکبار ، دوبار ...
خودمون رو گول میزنیم با این صحبت ها فقط .... وگرنه همه چیز گویای افتضاح بودنمون بود ....
90 دقیقه وقت گرانبها گرفته شد !! همین ./
Last edited by Eblis 2011; 21-08-2013 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)