دوستان منم تبریک میگم... هم برد پرگلمون رو و هم تولد اسطوره باشگاه رو...
+
خداییش بیایم سریع به واسطه یه تساوی یا باخت ناامید نشیم... ما طرفدار تیمی هستیم که امید به پیروزی و قهرمانی رو تو فوتبال تعریف کرده.

Ryan Giggs vs Bayer: 53 passes, 91% pass accuracy, 3 key passes & 1 assist
در بازی شب گذشته مقابل لورکوزن،شاگردان سامی هوپیا هیچ حرفی برای گفتن مقابل کلاس بازی مرد ولزی یونایتد نداشتند، گیگز که در آستانه 40 سالگی است آنقدر خوب بود که هم تیمیهایش نیز شگفت زده شدند.
رونی درباره اش چنین گفت:" من دیگر کلمه ای برای توصیفش نمیابم"
"درواقع مدافع میانی لورکوزن در طول بازی از خودش میپرسید که او چگونه در این سن هنوز هم بازی میکند، من خودم در آن سن قطعا بازی نخواهم کرد ، خونسردیش هنگام به گردش درآوردن توپ مثال زدنی است."
در پی نمایش خوبش در بازی گذشته رونی ادامه داد:" همیشه کار تیمی بوده و اینکه بتوانی در این راه به تیمت کمک کنی خیلی عالی است."
"یک نمایش خارج از خانه بی نظیر بود."
منبع: FaceBook
.
.
.
مویس: بهترین نمایش فصلمان بود؛ گیگز شگفت انگیز است |
 |
طرفداری - دیوید مویس پس از برتری مقدترانه منچستر یونایتد مقابل بایر لورکوزن به تمجید از بازیکنان خود پرداخت.
به گزارش Sky Sports، شیاطین سرخ شب گذشته با کسب پرگلترین پیروزی خارج از خانه خود در لیگ قهرمانان جواز صعود به دور یک هشتم نهایی این رقابتها را بدست آوردند.
در این دیدار آنتونیو والنسیا، جانی اوانز، کریس اسمالینگ، نانی و اسپاهیچ مدافع حریف برای منچستر یونایتد گلزنی کردند تا شاگردان مویس با کسب 11 امتیاز از پنج بازی راهی مرحله بعد لیگ قهرمانان شوند.
مویس پس از این برتری در مصاحبه با اسکای اظهار داشت: ”این عملکرد چیزی است که دوست دارم هرزگاهی شاهد آن باشم. نشانههایی از پیشرفت در ما دیده شد و روزهایی بود که میتوانستیم سه یا چهار گل به ثمر برسانیم و خدا را شکر امشب به آن رسیدیم.“
از سرمربی اسکاتلندی پرسیده شد آیا برتری 5-0 مقابل بایر لورکوزن بهترین نمایش فصل یونایتد بوده است: ”باید بگویم بله! طبیعتا به ثمر رساندن پنج گل، کاری که موفق به انجامش نشده بودیم، و ارائه بازیای شگفت انگیز در خارج از خانه استثنایی است.“
”امیدوارم بتوانم برطبق استانداردهای گذشته ادامه دهم و امشب این را نشان داد. حداقل توقع، صعود به دور بعد بود؛ همانند نمایشی خوب در لیگ و دگر جامها.“
”فکر میکنم امشب رونی چهار پاس گل داد. او عالی بود و شینجی نیز فوق العاده.“
در مورد رایان گیگز: ”مردم سن و سال او را زیر سوال میبرند اما، نمیتوانند از او به عنوان یک بازیکن انتقاد کنند. وی شگفت انگیز است و بدون خستگی کار خود را به نحوه احسنت انجام داد. رایان یک فوتبالیست تمام و کمال است.“
لینک به منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|