تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 293 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

ببینم تو اصلا طرفدار بارسلونا هستی خدایی ؟
    من هر موقع پستی ازت میبینم توش هیچ موقع جنبه طرفداری ندیدم
    البته جدای از بقیه پستهای ایشون ؛ با این حرفشون موافقم!

انصافا یه بازی مسی نبود با نتیجه خفیف بردیم و چه بسا بازی مساوی میشد.
    الان تیم سه تا(غیر از مسی) مهاجم اماده داره ولی اگه مسی نباشه قدرت اونها هم حسابی افت میکنه

2. 3 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینم تو اصلا طرفدار بارسلونا هستی خدایی ؟
    من هر موقع پستی ازت میبینم توش هیچ موقع جنبه طرفداری ندیدم
    من مشکل قلبی پیدا کردم به خاطر بارسا .......... تو میگی طرفدار بارسا هستی آیا

4. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

رادیو مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه فرانسوی حالا به سراغ پدرو رودریگس آمده اند
    سایت گل- روزنامه مارکا در گزارش خود به نقل از رادیو مارکا به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه پاری سن ژرمن پیشنهادی 40 میلیون یورویی را برای جذب پدرو رودریگس به دفتر باشگاه کاتالان ارائه کرده اند.
    این درحالی است که هنوز سه سال دیگر تا پایان قرارداد پدرو زمان باقی است ولی سران باشگاه فرانسوی بدین ترتیب تمایلشان را به گوش ستاره جوان و اسپانیایی تیم کاتالان رسانده اند.پدرو اخیرا راجع به آینده اش گفته:« من فقط به موفقیت با بارسلونا فکر می کنم ولی این افتخار بزرگی است که تیم های دیگری به من توجه دارند.»
    پدروی اسپانیایی که زاده تنریفه است در فصول اخیر در سطح خیلی بالایی برای بارسا توپ زده و به همین خاطر هم هست که تیم های بزرگ اروپایی به دنبال جذب او هستند. هنوز یک هفته دیگر تا پایان بازار نقل وانتقالات تابستانی باقی است و طبیعتا سران بارسلونا به این پیشنهاد پاسخ مثبت نخواهند داد.

6. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

ظاهرا پدرو گفته میخوام بمونم

با توجه به مبلغی که پیشنهاد دادن و اینکه پدرو ، پدروی سابق نیست به نظرم در صورتی که یه مدافع 6 دنگ بگیریم ، رفتنش بیشتر به نفع تیمه

8. 3 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در بازی یکشنبه شب تیمش مقابل مالاگا غایب بود

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در جریان بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکومادرید از ناحیه عضله ران پا دچار مصدومیت شد و زمین مسابقه راترک کرد. او در بازی دیشب تیمش مقابل مالاگا از هفته دوم رقابتهای لالیگا هم غیبت داشت و نتوانست تیمش را همراهی کند.
    ستاره آرژآنتینی حالا در صفحه اختصاصی اش در شبکه اجتماعی تنسن ویبو که درواقع نسخه چینی فیس بوک است ازاحساساتش نوشته:« دوست داشتم که در بازی با مالاگا حضور می یافتم ولی می خواهم به آمادگی 100% رسیده تا بتوانم بازی کنم و به تیمم کمک کنم.»
    خونمردگی در عضله ران پای مسی در بازی رفت سوپرکاپ همچنان او را از میادین ورزشی به دورنگاه داشته. هدف و خواسته مسی این است که برای بازی روز 4شنبه تیمش در دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا به اوج آمادگی برسد تا بتواند به تاتا مارتینو برای رسیدن به اولین جام قهرمانی اش با بارسلونا کمک کند.

مارتینو: نمی خواهم با آنچلوتی وارد جنگ لفظی شوم؛ روند بهبود مسی خوب پیش می رود

سایت گل- جراردو مارتینو سرمربی آرژآنتینی باشگاه بارسلونا درپایان بازی دیشب تیمش درورزشگاه لاروسالدا و برد 0-1 مقابل مالاگا به آنالیزعملکرد شاگردانش پرداخت.
    مارتینو درآنالیز این بازی گفت:« ما از بد به خوب پیش رفتیم. درنیمه اول خوب بودیم و به بازی عمق خوبی دادیم. البته کمی تحرک کم داشتیم. تا اواسط نیمه دوم کنترل بازی را در دست داشتیم ولی در25 دقیقه پایانی بازی نتوانستیم کنترل میدان را در اختیار داشته باشیم و در همان دقایق بود که مالاگا دو بخت خوب گلزنی خلق کرد و می توانست بازی را به تساوی بکشاند. ما کمی از نظر ثبات کم آوردیم و نتوانستیم بازی را 0-2 کنیم.»
    او درمورد شروع تیمش درلالیگا گفت:« تمام پروسه ای که تیم به آن نیاز دارد، حضور دراین بازیهاست. سال جدید برای ما شروع شده و در همین هفته اول 3 بازی برگزار کرده ایم. نتایج مثبتی هم گرفتیم، دربازی اول عالی بودیم و در دو بازی بعد لحظات خوبی داشتیم.با این نتایج قوی تر خواهیم شد و با پیروزی در این زمین های سخت قدرت خواهیم گرفت. بردهمیشه به تو قدرت می می دهد. راوایل فصل می توانی متوجه شوی که شانست برای موفقیت چقدر است.»
    تاتا درمورد گل آدریانو گفت:« دو بال تیم ما تابه اینجای فصل گل زده اند. مهاجمان که همیشه گل می زنند و گلزنی آدریانو نکته مثبتی درتیم ما بود.بایدبه دنبال اصول دیگری باشیم و یادبگیریم که وقتی بازی سخت و پیچیده می شود، باید بازی را بست و به حریف اجازه نفوذ نداد.»
    نیمکت نشینی مجدد نیمار،سوژه بعدی بود:«نیمار در مقایسه با دوبازی اخیر تیم تغییراتی کرده. نمی دانم که تا چه زمانی نیمکت نشینی اش ادامه خواهد یاف. او از نظر روانی آماده است و بررسی می کنیم که چه زمانی برای حضور او درترکیب اصلی تیم مناسب است. نکته خوب اینجاست که او نیم ساعت بازی کرد وهمیشه کارهای مثبتی برای تیم انجام می دهد. دربازی با اتلتیکو این نیمار بود که بازی را به تساوی کشاند ودراین بازی هم کارهای خوبی انجام داد.درآینده خواهیم دید که چه خواهشد و آرزو می کنیم که او درهمین شرایط خوب بماند.»
    او درمورد صحبت های اخیر آنچلوتی درکنفرانس خبری اش گفت:« من هرچه که گفته باشم، برای رویارویی شخصی با فرد خاصی این حرفها را نمی زنم و چنین قصدهایی ندارم. من نظرم را گفتم و عقب نشینی هم نمی کنم. دلیلی هم نمی بینم که بخواهم به موضوعی که در کنفرانس خبری ام دربارسلونا شروع کردم و پایانش دادم، ادامه دهم.»
    تاتا در توصیه به نیمار هم گفت:« ما خیلی با نیمار حرف می زنیم.نیمار الگوی بزرگی در تیم دارد که مسی نام دارد. تنها چیزی که او می خواهد بازی کردن است.» سرمربی بارسا درمورد عملکرد مالاگا گفت:« آنها در 20 دقیقه پایانی بازی با مهاجمان بیشتری کار می کردم. نمی دانم که مالاگا از الان تا پایان فصل چطور کار خواهد کرد ولی آنها کار را برای ما خیلی سخت کردند.»
    سرمربی آرژانتینی درمورد ادامه حضور مسی در بارسلونا وعدم همراهی کاروان بارسا درسفربه مالاگا گفت:«مسی در تجهیزات ورزشی بارسلونا تمریناتش را دنبال می کندوباید ببینیم که حالش چطور است. هنوز دوروز دیگر برای تصمیم گیری درمورد حضوریاعدم حضور او در بازی با اتلتیکو زمان داریم ولی ازنحوه بهبود او راضی هستیم.»
    و در نهایت درمورد انتقال احتمالی بیل به رئال مادرید گفت:« نه به من ارتباطی دارد و نه تصور می کنم که چه می شود.او می تواند خرید خوبی باشد. بیل بازیکن خوبی است.»

10. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

ظاهرا پدرو گفته میخوام بمونم

با توجه به مبلغی که پیشنهاد دادن و اینکه پدرو ، پدروی سابق نیست به نظرم در صورتی که یه مدافع 6 دنگ بگیریم ، رفتنش بیشتر به نفع تیمه
    اره من خودم طرفدارشم ولی مثل قبل نیست افت بسیاری داشته با توجه به بازی های دوستانه فکر کنم بهتر شده باشه بتونیم فصل بهتری ببینیم ازش

12. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نیمار آماده

آماده برای بازی. ستاره برزیلی بارسلونا با هلی كوپتر به محل كمپین نایك رفت. او احتمالا در دیدار مقابل اتلتیكو از ابتدا بازی خواهد كرد.

مسی خوب است. او برای بازی با اتلتیكو بازخواهد گشت.

نیمار و مسی

شروع زوج خط حمله

لئو دیروز تمرین كرد و نیمار آماده برای بازی است. این را مارتینو در مالاگا اعتراف كرد.

طرفداران منتظر برای دیدن زوج برزیلی - آرژانتینی خط حمله در بازی برگشت سوپركاپ

فصل اشتباهات؟ اوندیانو و متئو لاهوز، به بازی خطرناك روی نیمار توجهی نكردند.

14. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

البته جدای از بقیه پستهای ایشون ؛ با این حرفشون موافقم!

انصافا یه بازی مسی نبود با نتیجه خفیف بردیم و چه بسا بازی مساوی میشد.
    الان تیم سه تا(غیر از مسی) مهاجم اماده داره ولی اگه مسی نباشه قدرت اونها هم حسابی افت میکنه
    این حرف تکراری شده
    7-8 بازی اخر لالیگای فصل قبل در نظر بگیر مسی هم نبود همه رو 3-4 تا اختلاف میبردیم
    تازه فصل شروع شده بعدشم بارسا کم موقعیت گل مهم نداشت تو بازی سانچز حداقل دو تا گل میتونست بزنه که بد شانس بود یا نیمار هم میتونست دو تا گل بزنه بعضی مواقع هر چی میزنی میره تو گل بعضی مواقع هم نه بعدشم مالاگا کم تیمی نیست تو لالیگا همین پارسال تو لیگ قهرمانان داشت دورتموند نایب قهرمان حذف میکرد...
    مواقعی هم بوده که مسی هم تو ترکیب بوده ولی بارسا خوب بازی نکرده

من مشکل قلبی پیدا کردم به خاطر بارسا .......... تو میگی طرفدار بارسا هستی آیا

کلا همیشه مخالف دیدمت حتی بارسا هم 7-0 برد اومده بودی مخالفت ابراز میکردی

ورود جلال عزیز پس از مدت ها دوری به وطن گرامی میداریم

16. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چابی ارناندس: حالم از هرزمان دیگری بهتر است؛سرنوشت نیمار رقم زدن تفاوتهاست

سایت گل – چابی ارناندس ستاره باشگاه بارسلونا در گفتگو با بارسا تی وی به آنالیز اوضاع کنونی تیمش پرداخته و درموردنیمار، والدس، تاتا و شرایط فیزیکی خودش صحبت کرده است.
    دراینجا می توانید متن صحبت های چابی را مطالعه کنید:
    *شرایط فیزیکی: حالم بهتر از هر زمان دیگری است. انگیزه هایم مثل وقتی است که فوتبالم را شروع کرده بودم.من مصدومیت های مهمی را پشت سرگذاشته ام ولی امسال را خیلی خوب شروع کردم. توانستم اردوی پیش فصل خوبی داشته باشم و چه از نظر فیزیکی و چه از نظر روانی آماده فصل پیش رو هستم.
    *خوشبختی در بارسلونا:من دربارسلونا واقعا خوشبخت بودم و هستم و هنوز سه سال دیگر از قراردادم با بارسا باقی مانده. امیدوارم که همچنان درسطح خوبی کار را دنبال کنم و درتیم متوقعی مثل بارسا خوب کار کنم. هرفوتبالیستی آرزو دارد که درتیم باشگاهی اش مهم باشد واو را با این خصوصیت بشناسند.
    *بازی رفت سوپرکاپ: باید به ارزش گلی که نیمار به ثمر رساند طلع باشیم. اتلتیکو مادریدی یکی از تیم هایی است که از نظر تدافعی واقعا قدرتمند است و این ارزش زیادی دارد. اتلتیکویی ها این را ثابت کرده هاند، چون می توان دید که افتخارات زیادی کسب کرده اند
    *نیمار: نیمار جوان واقعا فروتنی است. او خیلی جوان است ولی نشان داده که هوش زیادی دارد. زمانی که تیمها در خط دفاعی شان راه را به روی ما می بندند، به این نیاز داریم که بازیکنانی در جناحین تعادل حریف را به هم بریزند و نیمار بازیکنی است که می تواند تفاوتها را رقم بزند.او به خوبی وارد محوطه جریمه حریف می شود و گل می زند و سرنوشتش این است که تفاوتها را در بارسا رقم بزند.
    *جدای تیتو وآمدن تاتا: جدایی از تیتو برای ما سخت بود ولی مارتینو یک لیدر ذاتی است و به خوبی تیم را می شناسد و دانش زیادی را به تیم منتقل می کند. صحبت کردن با او ساده است و او راحت ما را درک می کند

*والدس: او الگوی بزرگی در داخل رختکن تیم ما چه از نظر سطح فوتبالی و چه از نظر انسانی است. والدس همیشه به تیم وابسته است و یک برنده بزرگ است. نمی توان او را به خاطر هیچ چیزی سرزنش کرد. او تصمیم گرفته که بارسا را ترک کند وباید به او احترام گذاشت. امسال او تمام توانش را به کار خواهد گرفت، مثل همیشه...وقتی هم که از اینجا برود همه ما دلتنگش خواهیم شد. از نظر من والدس بهترین دروازه بان تاریخ بارسلوناست و باید از این یک سال حضور او در اینجا نهایت لذت را ببریم

====================

پدر نیمار: ممکن بود که نیمار دریک تصادف رانندگی بمیرد

سایت گل-روز دوشنبه در برزیل کتاب بیوگرافی نوشته شده در موردنیمار به بازار عرضه شد. این کتاب: «نیمار، گفتگوی بین پدرو پسر» نام دارد و ویراش آن توسط «اونیورسو دو لیوروس » انجام شده است
    دراین کتاب به مرور زندگی ورزشی و خانوادگی نیمار، ستاره ملی پوش کاناریا پرداخته شده و از روزهای ابتدای زندگی او تا حال و روز کنونی اش را در بر می گیرد.
    در مقدمه این کتاب می خوانیم:« در این کتاب می توان لحظات خوب و بد زندگی نیمار را مورد بررسی قرار داد.»
    یکی از نکات جالب توجه این کتاب، صحبت هایی است که پدر نیمار که یکی از هسته های مرکزی این کتاب بیوگرافی است در مورد فرزندش برزبان می آورد. توضیحات و خاطره های او جذاب و شنیدنی است. در یکی از این خاطرات پدر نیمار می گوید وقتی که نیمار جونیور 4 ماهه بود، آنها یک تصادف رانندگی شدید داشتند که او و همسرش نادینه فکر کردند که دراین تصادف فرزنندشان را از دست داده اند.
    نیمار دا سیلوا (پدرنیمار )دراین باره گفت:« احساس ناامیدی می کردم و دردغیرقابل تحملی داشتم. از خدا می خواستم که به جای فرزندم، مرا بکشد.ولی خوشبختانه پسرم جان سالم به دربرد. او از بچگی عاشق فوتبال بود؛ حتی قبل از آنکه بتواند راه برود.»
    سنین نوجوانی:نیمار وقتی 11 ساله بود، به صورت جدی زندگی اش را وقف «شاه ورزشها» نمود و در 15 ماه مارس سال 2009 اولین بازی اش را برای تیم اصلی سانتوس انجام داد و بعد از آن دیگر هرگز متوقف نشد.
    پدر نیمار باز هم درمورد دوران کودکی پسرش که مملو از فقر و تنگدستی بود صحبت کرده. از مهارت های بی نظیری که پسرش در سنین کودکی به نمایش می گذاشت و جامهایی که او کسب کرده و البته در بخش دیگری ازاین کتاب هم راجع به داوید لوکا، پسر 2 ساله نیمار صحبت می کند.
    بخش دیگری هم «ثانیه «نه» گفتن به تیمی اروپایی در سال 2010»نام دارد که به پاسخ منفی نیمار به پیشنهاد رئال در سال 2010 برمی گردد.

18. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امیدوارم بعد مسافرتی که بودم و برگشتم پاقدمم خوب باشه و فردا با یه بازی و نتیجه ی خوب بازی رو ببریم و اولین جام این فصلو بگیریم بریم برا بعدی...

توی لیگم تا اینجا با این که بازی ها رو ندیدم فکر کنم داریم خوب و با برنامه پیش میریم ...

خبر تمدید سرخیو تا 2018 هم برای باشگاه و هم برای ما خبر خوب و مسرت بخشیه...

و امیدوارم مسی هرچه زودتر از دست این مصدومیت ها به طور کامل خلاص بشه و بتونه بازی های خوب و بهترتر از گذشته رو به معرض نمایش بذاره ...

.....

Last edited by M E S S I; 27-08-2013 at 16:36.

20. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •