سلام
جالبه پیس برای لیگ آسیا هم تبلیغ داده
تو بازی استقلال
![]()
سلام
جالبه پیس برای لیگ آسیا هم تبلیغ داده
تو بازی استقلال
![]()
( Messi Face in PES2014 ( closer look
Adam_Bhatti : Just to prove behind closed doors is different code on PES2014
my love
خوب در اوردن کینگ لئو رو فقط یه کم مو ها رو باید بلندتر کنن
هنوز دمو برای دانلود نیومده بیرون؟؟
دمو برای پی سی نمیاد
همزمان با عرضه بازی دمو میاد
وای خدائی این گرافیک امسال از ورژن نکست جن فیفا هم بالاتره خیلی شاخه یه کلیپ هستش چند صفحه قبل ببینید چقدر حرکت چشم و دهان و کلا صورت طبیعی کار شده .. چهرهای فردی بازیکتا .و استیل بازیشون هم که دیگه جای بحث نداره بخصوص حرکت لباسها عالیه بخصوص وقتی تکل میزنی کثیف میشه هنوز حیف از هوای بارونی کلیپی ندادن بیرون خدا میدونه چه جوی داشته باشه هوای بارونی و محیط زمین بازی ولی خدائی امسال یه سال شگفتی سازه واسه Pes 2014
Last edited by Konami_Pc; 21-08-2013 at 21:53.
من چی گفتم خب؟! گفتم وقتی ساخته شد میاد دیگه!!
راستی یه فیلم درست و حسابی باکیفیت از بازی دم دست نیست؟ ما که هرچی دیدیم یا فیلم بی کیفیت بوده یا فیلمهای دمویی بازی بوده!!
ویدیوهایی که از گیم پلی بازی گذاشتم بطور واضح گویای همه چیزه ! . حالا منظوره شما چیه و دنبال چی میگردی نمیدونم . !
خوب اینم هست اگه میخوای ...!
2 دقیقه و 20 ثانیه گیم پلی بازی . کیفیت HD . 720P .
دانلود (250 MB ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
الان خودت ميفهمي چي گفتي !؟ نياز نيست هر پستي ميبيني رو ريپلاي كني ؛ يه اشتباهي تو ترجمه داشتي ، تذكر دادم كه اشتباهه ، تموم شد رفت ... !من چی گفتم خب؟! گفتم وقتی ساخته شد میاد دیگه!!
واقعا موافقم
امسال بعد از سالها شاهد بازگشت قدرتمندانه پی اس هستیم
دلم میخواد هم آب و هوای بارونی رو ببینم و هم برفی
راستی یه موردی که خیلی جالب بود توی ویدئوها این بود که کنسول ها از لحاظ سخت افزاری تاکم میوردن و توی صحنه های شلوغ بسیار افت فریم داشتن. امسال فقط بازی کردنش با پی سی میچسبه که نهایت گرافیک رو ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)