نوشته شده توسط boys_won
عزيز تو صفحه ستاپش اين مشخصات رو نوشته:
xilisoft 3GP video converter 3.1.20.0926b
اميدوارم بتوني پسشو پيدا كني.![]()
عزت مزيد
نوشته شده توسط boys_won
عزيز تو صفحه ستاپش اين مشخصات رو نوشته:
xilisoft 3GP video converter 3.1.20.0926b
اميدوارم بتوني پسشو پيدا كني.![]()
عزت مزيد
آقا كسي كرك اين برنامه رو داره؟؟؟ يا اگه ورژن بالاترش هست با كرك بده ممنون ميشمنوشته شده توسط arizona
Xilisoft 3GP Video Converter 3.1.9
اون پسوردی که من دادم ،مالimtoo 3gp video convetor 3.1.10
از بخش نرم افزار p30 world دانلود کردم.سریالی که گذاشته بودن کار نمیکرد،اینو خودم پیدا کردم.منظورم بخش نرم افزار فروم نیستا، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز سلام!
حتماً خبر «شركت ارتباطات سيار» درباره سريال گوشي و ثبت آن تا 20 آبان 85 را شنيدهايد.
لطفاً راهنمايي كنيد كه گوشيهاي اغلب ماها كه Imei داخل نرمافزار با پشت گوشي و روي جعبه تفاوت داره، چه كار بايد بكنيم؟ آيا بايد شماره روي جعبه را ببريم؟ آيا پول هم ميگيرند؟ و ... كلاً اگه اطلاعات مفيدي در اين باره داريد، براي استفاده ديگران بنويسيد.
ممنونم.
آقا ایمان من همچنان منتظرم که آخر هفته بشه و خبرت رو در مورد تست فریمور اعلام کنی!!!
آقا راست ميگه...ما 810 ايا اكثرا گوشيمون اين طوريه..با اين حساب نيازي به رفتن هست يا نه؟نوشته شده توسط Gharibeh85
خدايي يه خبري بگيرين
الان اخبار مي گفت ما با اينايي كه گوشيشون IMEIعوض شده س دسترسي داريم و در صورت دستور هر كاري بخوايم مي كنيم
سوالي كه مطرحه اينه:
با اين اوصاف چه كنيم رفقا؟
بابا از مخابرات هم که بپرسی مبهم جوابتو میدن. میگه بخشنامه توضیح نداده با این جور گوشی ها چی کار کنیم.
لطفا دوستان اگه کسی اطلاعات کاملی در این مورد داره، حتما بیاد توضیح بده.
اگه این جور گوشی ها رو درست می کنند که من برم یه دونشو (هر چند قاچاقی) بگیرم. تازه اگه گیرم بیاد !!!
فعلا که تصمیم گیری ها تو مملکت ساعتی شده.![]()
نوشته شده توسط barton2500
آخه مي خوان چه كار كنن يعني اين همه گوشي قاچاق رو از رده خارج ميكنن عمرا"
سلام و ممنون از راهنمايي همه شما كه باعث شديد من w810 رو بخرم.
خيلي گوشي خوبي است.فقط آيا راهي است كه بشه روي يادداشتها قفل گذاشت؟
به نظر شما قاب براي اين گوشي لازمه؟
راستي من اين گوشي رو ساعت 1 قيمت كردم 285 تا 295 ولي ساعت 3 شده بود 295 تا 305 !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)