تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 125 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
    2.سوال دیگه اینکه من میخوام برنامه رو به sd card انتقال بدم فقط خود برنامه میره و data ها نمیره. مثلا یه برنامه گرفتم حجمش 10 مگه ولی 500 مگ دیتا دانلود کرده حالا تو بخش app info که میبینم فقط نوشته totalش 10 مگه و دیتا چند کیلوبایت. چطور میشه دیتا رو هم منتقل کرد؟

ممنون

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سوال 2 شما رو اونایی که از برنامه های app to sd استفاده کردند بهتره جواب بدن
    1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
    گوشی یک حافظه ی داخلی داره که البته ممکنه زیاد نباشه و شما بهش میگید internal storage . ازش میشه برای نصب برنامه یا ذخیره ی فایل و... استفاده کرد
    کارت حافظه ی میکرو رو هم که خودتون میخرید و میذارید روی اون بقول شما sd card .
    البته یک فضای رم و رام هم وجود داره .
    رام فضایی هست که در اختیار شما نیست و فقط خود سیستم عامل روی اون سواره . رم هم مشابه کامپیوتر یک فضایی هست که برنامه های در حال اجرا و فایلهای سیستمی موقتاً ازش استفاده میکنند

3. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سوال 2 شما رو اونایی که از برنامه های app to sd استفاده کردند بهتره جواب بدن

گوشی یک حافظه ی داخلی داره که البته ممکنه زیاد نباشه و شما بهش میگید internal storage . ازش میشه برای نصب برنامه یا ذخیره ی فایل و... استفاده کرد
    کارت حافظه ی میکرو رو هم که خودتون میخرید و میذارید روی اون بقول شما sd card .
    البته یک فضای رم و رام هم وجود داره .
    رام فضایی هست که در اختیار شما نیست و فقط خود سیستم عامل روی اون سواره . رم هم مشابه کامپیوتر یک فضایی هست که برنامه های در حال اجرا و فایلهای سیستمی موقتاً ازش استفاده میکنند
    دوست عزیز فکر کنم دو نوع sd هست. یک نوعش ext sd که کارت مموری هست. ولی خودش گوشی هم انگار یه sd داره.میشه appها رو به sd فرستاد در حالی که من هیچ مموری رو گوشی نزاشتم به خاطر همین دچار controversy شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

............................
    Last edited by hajoo; 03-07-2013 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه چطور میشه از سامسونگ اپز دانلود کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من گوشیو روت کردم و از چروکسی + market eanbler استفاده کردم.
    Last edited by hajoo; 04-07-2013 at 09:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من با سایفون (فیل‌ت‌ر شکن و تغییردهنده آی‌پی) تونستم از Play Store دانلود کنم اما جالبیش اینجاست که سامسونگ اپز باز هم فهمید که ایران هستم و زدم This country is not supported! فکر کنم برای دانلود باید گوشیتون رو ریست کنید و قبل از اینکه اکانت سامسونگ بسازید از فیل‌ت‌ر شکن استفاده کنید تا آی‌پی مخفی شود! ولی وقتی Play Store هست با حدود 800 هزار اپلیکیشن کی میره سراغ سامسونگ اپز که تعداد اپ‌هاش یک هشتم پلی استور هم نمیشه؟! البته مارکت ایرانی Bazaar همه نرم افزارهای ضروری رو داره و همچنین یک مارکت ایرانی دیگه به اسم Myket وجود داره که سرورهاش خیلی بهتر از Bazaar هست ولی تعداد اپ هاش به بازار نمیرسه.

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

من با سایفون (فیل‌ت‌ر شکن و تغییردهنده آی‌پی) تونستم از Play Store دانلود کنم اما جالبیش اینجاست که سامسونگ اپز باز هم فهمید که ایران هستم و زدم This country is not supported! فکر کنم برای دانلود باید گوشیتون رو ریست کنید و قبل از اینکه اکانت سامسونگ بسازید از فیل‌ت‌ر شکن استفاده کنید تا آی‌پی مخفی شود! ولی وقتی Play Store هست با حدود 800 هزار اپلیکیشن کی میره سراغ سامسونگ اپز که تعداد اپ‌هاش یک هشتم پلی استور هم نمیشه؟! البته مارکت ایرانی Bazaar همه نرم افزارهای ضروری رو داره و همچنین یک مارکت ایرانی دیگه به اسم Myket وجود داره که سرورهاش خیلی بهتر از Bazaar هست ولی تعداد اپ هاش به بازار نمیرسه.
    همچنین مارکت های ایرانی دیگری چون پلازا.کندو و پلی استور ایرانی.
    که این آخری از همه بهتره
    در ضمن کی گفته myket نرم افزاراش از bazaar کمتره؟

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واسه همه باتریش خوب افتاده الا من رام هم ایران

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان متاسفانه این گوشی صفحش خیلی خفیف مشکل داره، هم گوشی من اینجوریه هم برا دوستم که حتی از جای دیگه ای خریده!
    یک عکس کاملا سفید باز کنید و نور رو هم زیر ۵۰% بزارید، میبینید که صفحه یکدست سفید نیست و بعضی قسمت های صفحه خیلی خفیف بصورت خطی نورش یکسان نیست، تو عکس خاکستری کامل هم مشخصه کلا تو پس زمینه های روشن و خاکستری میشه بهش پی برد.
    صفحات amoled با تمام خوبیاش این مشکلات خفیف رو هم داره.
    آپدیت: الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعدی حل بشه.
    Last edited by Tehranshahr; 05-07-2013 at 00:30.

12. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •