سلام مجدد
دانلود فایل آپدیت کومودو، برای انجام آپدیت آفلاین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه آپدیت 15117
این فایل از حالا حداقل تا 15 روز قابل استفاده است، شایدم بیشتر.....
سلام مجدد
دانلود فایل آپدیت کومودو، برای انجام آپدیت آفلاین:
نسخه آپدیت 15117
این فایل از حالا حداقل تا 15 روز قابل استفاده است، شایدم بیشتر.....
ممنون
اولن خسته نباشید میگم خدمت همه دوستای عزیزی که تو فارسی کردن کمودو نقش داشتن
دومن این سه فایلی که من دادم تو عکس ینی خود کمودو اون یکی رو درست میکنه ؟
و برای انتقال آپدیت آفلاین هر سه مور لازمه ؟
میدونم که حجیم ترتینش آپدیت اصلی و اون کمترین آپدتی پایه اما اون وسطیه چیه و چرا ؟
دوستان سلام من یه مشکل با این کومودو انتیرنت سیکوریتی 6.0.264710.2708 دارم که برنامه CLT اجرا میکنم تمام گزینه ها پروتکت هستش اما وقتی روی فایل راست کلیک میکنم و گزینه سندباکس رو میزتم این گزینه ها رو نشون میده حالا من باید چیکار کنم.. کومودو هم روی پرواکنیو هستش. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable Injection: SetThreadContext Vulnerable Injection: Services Vulnerable Injection: KnownDlls Vulnerable Injection: APC dll injection Vulnerable Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable Impersonation: ExplorerAsParent Vulnerable Impersonation: BITS Vulnerable Hijacking: Userinit Vulnerable Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable Hijacking: StartupPrograms Vulnerable Hijacking: AppinitDlls Vulnerable
از تنظیمات پیشرفته - مسدود کننده رفتار, درجه سندباکس رو بر روی محدودیت زیاد قرار بدین
سلام
برای بکاپ گرفتن از آپدیت آنتی ویروس فقط از یک فایل کپی بگیرید، همون فایلی که شمارهء بالاتری داره، , و فایل bases.cav هم نیازی نیست.
سلام
اگر فکر میکنید سایتی امن هست و اشتباه مسدود شده،
این پیغام کومودو هست، برای ورود به سایت مورد نظر میتونید روی Disregard کلیک کنید:
بعد وارد مرحله بعد میشوید تا زمان دسترسی به اون سایت را مشخص کنید( مثلا 5 دقیقه /20 دقیقه /نیم ساعت /یک ساعت) مدت را انتخاب کنید، و با ادامه Continue وارد سایت می شوید
![]()
با این آی دی تازه وارد شدم
راستی دیگه نیازی نیست که base.cav رو هم به دستابیسش اضافه کنیم و فقط اون یکی فایل کافیه؟
در مورد اینکه من کمودو دارم ندارم استفاده کردم نکردم تازه واردم نیستم هرچی شما می فرمایید صحیح است تا قال قضیه کنده بشه. شما فرض کنید که اینجوریه. من نزدیک شاید 3 سال یا یه ذره بیشتره که کمودو رو انتخاب کردم. البته رو سیستم های مهمم کاسپراسکای نصب دارم. اگه دوس داشتید بدونید آی دی من چیه و چند ستاره دارم میتونید بفرمایید تا پیغام خصوصی بزنم. درثانی این مسائل مهم نیست. مهم سوال من بود و مهم تر از اون جوابی که شما فرمودید!
متشکرم ازتون.
تو این ورژن جدیدتری که یکی دوروزه پیش ریلیز شد من ریلیز نوتشو مطالعه کردم چندتا باگ رو سالو کردن و کارایی قسمت های عدیدشو بهبود بخشیدن. انگار مشکل IDM هم حل شده است. من مستقیم از سایت کمودو دانلود می کنمش. رو ورژنی که من دارم پک فارسی موجود نیس و تم های دیگه ای هم نصب نداره! حالا پک فارسی به کنار تم های دیگه رو چه جوری میشه ایمپورت کرد؟
سلام
حاشیه نمیرم.....
فایل bases.cav را فعلا فراموش کنید.... مربوط به نسخه قبلی بود. الان کنارش یک فایل آپدیت هست که توضیح دادیم شامل چی میشه....تعاریف ویروسها و سیگناتورهای گندزدایی. همون فایل را کپی بگیرید.
در مورد تم ها من چیزی ندیدم.
یادمه در مورد آپدیت نزدیک نیم ساعت از طریق گیک بادی با اکسپرت های کمودو چت کردم دیدم جواب سر بالا میدن و جواب درست و حسابی نمی دن. پرسیدم موضوع چیه این چطور ساپورتیه که میدین! یارو به اسم پیتر جواب داد باید لایزنس قانونی بخری برو تو صفحه فلان بخر بعد. هی هم آدرس ایمیل از من میخواست. بعد اینکه زدم تو برجکش از طریق اینکه شما آمریکاییها فقط مدعی حقوق بشر هستید و خودتون رو شریف و با فرهنگ جلوه میدید آیا اینه فرهنگتون که در آخر سر اومد طریقه کپی base.cav رو شرح داد. گفتم اینکه بدرد نمیخوره و قدیمیه و آخر سر باز جواب نداد
سلام
ببخشید , تو نسخه قبلی , سرویسهایی که به اینترنت وصل بود رو تو صفحه نشون می داد , ولی این یکی نشون نمی ده , چطوری باید بفهمم که الان چه برنامه هایی به اینترنت وصله و داره از اون استفاده می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)