اقا من خیلی دنبال یه سایت فارسی خوب و عالی برای پاکت پیسی گشتم و بلاخره پیدا کردم متخصصین پاکت پیسی اونجا
جم هستن.من که حال کردم شمام اگه دوست داشتین یه سری اونجا بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من خیلی دنبال یه سایت فارسی خوب و عالی برای پاکت پیسی گشتم و بلاخره پیدا کردم متخصصین پاکت پیسی اونجا
جم هستن.من که حال کردم شمام اگه دوست داشتین یه سری اونجا بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تاحالا ندیدم ولی اگه پاکت پیسی بجز آیمیت و کیوتک آمار شو میخوای فقط تجارت الکترونیک تو پایتخت میتونه داشته باشه .
جای دیگه ای پیدا نمیکنی.
400 تومن قیمت معمولیه
برای تست قسمتهای جانبی مثل دوربین ، بولوتوث ، مادون قرمز و ... رو تست کن
برای سینک شدن هم یه بار سی دی شو نصب کن ببین با کامپیوتر تبادل اطلاعات میکنه یا نه .
باطریشم باید حد اقل یک روز برات کار کنه
آی میت به علت داشتن عربی فابریک کمتر با فارسی مشکل پیدا میکنه هم تقویم فارسی داره هم چند مدل دیکشنری فارسی همراه با تایپ فارسی البته با نصب برنامه
تمام سری های آی میت دارای آفیس هستند.
سلام من ميتونم با i mate sp3 از طريق دستگاه بلوتوس كه به كامپيوتر وصل ميشه به اينترنت وصل بشم ؟
صداهای آی میت ها زیاد تعریفی نداره
تو اینها jasjar صداش استریو هست
کار با بلوتوث تمامی پاکت پیسی ها کمی سخته چون گوشیهای دیگه اونو به عنوان یه کامپیوتر میشناسن ازت یه کد برای ارتباط میخوان.
تو مایه های 500 تومن هم میتونی jam و کمی مدل بالا تر و بهتر Jamin بگیر .
نرم افزار های مخصوص به خودشو داره ولی نرم افزارهاش تنوع زیادی داری در مورد flash هم من خودم flash player برای اینترنت رو نصب کردم اما player برای فایل های swf رو نمیدونم داره یا نه من که ندیدم.
آی میت هم گارانتی درست و حسابی داره
شرکت فیتکو
که 70 تا 100 هزار تومن بسته به نوع گوشی گرون تر از بیرونه به خاطر گارانتیش
ولی من خودم هم هر دو باری که آیمیت خریدم بدون گارانتیشو خریدم چون اینا اگه درست باهاشون کار کنی به همین زودیا خراب نمیشن.
در مورد رنگش هم باید بگم کیفیت lcd آی میت ها خیلی خوبه من pda2k داشتم حالا هم jasjar دارم تا حالا چنین مشکلی رو که میگی رو ندیدم.
باسری smartphone آی میت کار نکردم ولی در مدل های pocket pc زمانی که با کامپیوتر sync میشی اگه کامپیوترت تواینترنت باشی میتونی ازش استفاده کنی
روش دیگه هم میتونی از دستگاه بلوتوث مودم استفاده کنی
روش سوم هم از مخابرات درخواست دیتا میدی (درخواستش مجانیه) بعد میتونی کارت ایترنت بخری و از طریق خط موبایلت به اینترنت وصل بشی.
از هم همون بلوتس كه به usbوصل مي كنيم وبه موبايل اهنگو برنامه ميزنيم ؟
وچطور بايد تنظيمش كرد؟
زمانی که به برنامه activesync که تو سی دی گوشیت هست متصل شدی اگه کامپیوترت تو اینترنت باشه اگه اینترنت اکسپلورر گوشیتو باز کنی وارد اینترنت میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)