تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 223 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2224

نام تاپيک: Fedora

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل جدید خوردم.دیشب داشتم یه برنامه تو ویندوز نصب میکردم که با مشکل خوردم و خواستم که دوباره ویندوز نصب کنم واسه همین هم درایو ویندوز رو فرمت کردم (چون مشکلم کمبود جا بود خیلی شدید) و یه مشکل دیگه که اون هم باعث اشغال شدن جای زیاد شده بود.در نهایت بعد از فرمت کردن دیگه ویندوز نصب نمی شه.هر کار می کنم بی فایده است.فدورا رو روی درایو بعد از ویندوز نصب کردم و تقریبا نصف بیشتر ظرفیت هاردم واسه فدوراست..متاسفانه یا خوشبختانه هیچ تنظیماتی رو هم دستکاری نکردم.لطفا کمک کنید.ممنون

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 پارتیشن

دوستان من به یه مشکل جدید خوردم.دیشب داشتم یه برنامه تو ویندوز نصب میکردم که با مشکل خوردم و خواستم که دوباره ویندوز نصب کنم واسه همین هم درایو ویندوز رو فرمت کردم (چون مشکلم کمبود جا بود خیلی شدید) و یه مشکل دیگه که اون هم باعث اشغال شدن جای زیاد شده بود.در نهایت بعد از فرمت کردن دیگه ویندوز نصب نمی شه.هر کار می کنم بی فایده است.فدورا رو روی درایو بعد از ویندوز نصب کردم و تقریبا نصف بیشتر ظرفیت هاردم واسه فدوراست..متاسفانه یا خوشبختانه هیچ تنظیماتی رو هم دستکاری نکردم.لطفا کمک کنید.ممنون
    پارتیشن ویندوز رو از کجا فرمت کردی ؟ چه خطایی میده که نمی تونی نصبش کنی ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با یه cd bootable win98 بوت کردم و از command rpompt فرمت کردم.بعد از اون وقتی cd winxp رو می ذارم از روی cd بالا میاد و همون ابتدا که باید وارد صفحه آبی setup ویندوز بشه گیر می کنه و دیگه اصلا چیزی نمایش نمی ده(پیغام خطا هم نمی ده).ولی لینوکس کار می کنه و اصلا مشکلی هم ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

11 جواب علی

با یه cd bootable win98 بوت کردم و از command rpompt فرمت کردم.بعد از اون وقتی cd winxp رو می ذارم از روی cd بالا میاد و همون ابتدا که باید وارد صفحه آبی setup ویندوز بشه گیر می کنه و دیگه اصلا چیزی نمایش نمی ده(پیغام خطا هم نمی ده).ولی لینوکس کار می کنه و اصلا مشکلی هم ندارم.
    علی جان شما نباید ویندوز رو حذف می کردی . باید اون رو ریپیر میکردی . خوب حالا که میگی ویندوز با cd بالا میاد یعنی درایو ویندوزت کاملا فرمت نشده . یه بار دیگه سعی کن درایو ویندوزت رو فرمت کنی . از هیچ سویچی هم برای اجرای دستور فرمت استفاده نکن . سوییچ هایی مثل /q یا ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

علی جان شما نباید ویندوز رو حذف می کردی . باید اون رو ریپیر میکردی . خوب حالا که میگی ویندوز با cd بالا میاد یعنی درایو ویندوزت کاملا فرمت نشده . یه بار دیگه سعی کن درایو ویندوزت رو فرمت کنی . از هیچ سویچی هم برای اجرای دستور فرمت استفاده نکن . سوییچ هایی مثل /q یا ....
    فرمت کردم جواب نداد. وقتی cd winxp رو می ذارم اصلا وارد مراحل کنترل سخت افزار و نصب نمی شه(اون صفحه آبیه).
    این مشکل من با ریپیر کردن درست نمی شد.ماجرا اینه که داشتم delphi 2007 نصب میکردم که متاسفانه قسمتی تو دیالوگ نصبش نبود که در چه مسیری فایلها رو کپی کنه.در نتیجه همه رو تو همون درایو ویندوزم کپی کرد و چون جا کم آورد برنامه نصب قطع شد ولی فایلهایی که کپی شده بودند قسمت زیادیش تو فولدر های ویندوز بود(در هم). به خاطر همین از هر راهی که می شد اقدام کردم اما فضای خیلی زیادی هدر رفته بود.تصمیم گرفتم که ویندوز رو دوباره نصب کنم که درایو رو فرمت کردم و بعد هم دیگه نصب نشد.
    Last edited by ali zi zeperto; 16-02-2008 at 18:21.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خب ما که مشکلی از لینوکس نمی‌بینیم
    مشکل اصلی ویندوزه که داره بازی در میاره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

11

فرمت کردم جواب نداد. وقتی cd winxp رو می ذارم اصلا وارد مراحل کنترل سخت افزار و نصب نمی شه(اون صفحه آبیه).
    این مشکل من با ریپیر کردن درست نمی شد.ماجرا اینه که داشتم delphi 2007 نصب میکردم که متاسفانه قسمتی تو دیالوگ نصبش نبود که در چه مسیری فایلها رو کپی کنه.در نتیجه همه رو تو همون درایو ویندوزم کپی کرد و چون جا کم آورد برنامه نصب قطع شد ولی فایلهایی که کپی شده بودند قسمت زیادیش تو فولدر های ویندوز بود(در هم). به خاطر همین از هر راهی که می شد اقدام کردم اما فضای خیلی زیادی هدر رفته بود.تصمیم گرفتم که ویندوز رو دوباره نصب کنم که درایو رو فرمت کردم و بعد هم دیگه نصب نشد.
    این جور مواقع پیشنهاد می کنم یا سیستم رو Restore یا اگر ویندوز اونقدر به هم ریخته بود که بالا نمی اومد هنوز که ویندوز بالا نیومده دکمه F8 رو بزنی و از گزینه Safe mode استفاده کنی . یه راه دیگه : بزار ویندوز بالا بیاد بعد از همون جا Setup ویندوز رو باز کن و مراحل نصب رو از اونجا شروع کن . امیدوارم مشکلت حل شه . یه سری به انجمن ویندوزیا بزن شاید اونجا یه چیزایی دستگیرت شه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم
    من وقتی می خوام یه برنامه ای که به صورت یک پکیج rpm هست رو نصب کنم بعد از مدتی برنامه ارور می ده و می گه که مثلا فلان پکیج که این برنامه به اون احتیاج داره نصب نیست خوب حالا من چه کار باید بکنم باید برم تو اینترنت دنبال اون پکیج بگردم خوب حالا فرض کنیم من بسته های qt4 رو لازم دارم می رم تو اینترنت و این پکیج رو دانلود می کنم اما باز وقتی می خوام این پکیج رو نصب کنم باز می گه missing xxxx is needed by yyyyy همون آش و همون کاسه اگه بخوام این کار رو بکنم باید یه ماه بشینم فقط دانلود کنم ببینم خود فدورا نمی تونه خودش هرچی لازم داره از رو اینترنت نصب کنه؟؟ یا هیچ سی دی یا دی وی دی که این پکیج ها رو داشته باشه هست ؟ الان من می 2 روزه می خوام چند تا برنامه نصب کنم الاف این qt4 هستم می شه راهنمایی کنید من از فدورا 8 استفاده می کنم
    ممنون

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

اول سعی کنید برنامه ها رو از طریق yum نصب کنید. اگر برنامه موردنظر در yum نبود میتونید از طریق فایل rpm آن را نصب کنید. برای دانلود پیش نیاز ها تا اونجایی که من میدونم فدورا همانند اوبونتو یا پارسیکس برنامه ای نداره که به طور خودکار پیش نیاز ها رو دانلود و نصب کنه. ولی برای نصب پیش نیاز ها میتونی از طریق yum آنها را نصب کرده و مجددا فایل rpm را نصب کنید. برای دیدن نحوه تنظیم و نصب برنامه از طریق yum به لینک زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته برای yum رابط گرافیکی هم باید وجود داشته باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون آقا حسین اما وقتی میزنم yum install libqtcore4 ارور زیر میده یعنی این lib وجود نداره ؟ خوب پس باید چی کار کرد
    Setting up Install Process
    Parsing package install arguments
    No package libqtcore4 available.
    Nothing to do
    باز هم ممنون از راهنماییتون
    Last edited by khatat; 18-02-2008 at 14:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •