اگه یه بازی تو دنیا باشه که بشه اسم بازی روش گذاشت همین جی تی ای هست باقی الکین شما نگاه کن به همین cod یا nfs و...... هر چی میام جلوتر مزخرقتر میشن بازی اونی نیست که هر سال یه نسخه بده بیرون بازی به جی تی ای میگن
اگه یه بازی تو دنیا باشه که بشه اسم بازی روش گذاشت همین جی تی ای هست باقی الکین شما نگاه کن به همین cod یا nfs و...... هر چی میام جلوتر مزخرقتر میشن بازی اونی نیست که هر سال یه نسخه بده بیرون بازی به جی تی ای میگن
بازم این بحث متا شروع شد باور کن رشوه دادن به چنتا منتقد هیچکاری نداره همونطور که با رشوه دادن کل دنیا الان داره اداره،در ضمن اگه عشق و حالی هم توش بود ماله کنسولی ها بود pc باز ها که همه کوفتشون شد یعنی اومد یه بازی port کنه rid
بله! میانگین امتیاز IV از نزدیک به 50 نقد 50 هم نمیشه ولی راک استار رشوه داده متاش شده 98
اصلا متا و نقد هم کاری نداریم!این همه گیمر در سطح جهان بازی رو خریدن لذت بردن و نمره کامل به بازی دادن چی؟ اونا هم رشوه گرفتن یا از بازی چیزی سرشون نمیشه؟
25 میلیون نسخه فروش ِ IV ، تایید میکنه اینو.
اگه صد تا gta vنسخه اصل بهم بدن با یه مافیای کرکی عوضش نمیکنم.این رو هم بگم خیلی شرکت تو ساختن بازی از راک استار حرفه ای ترن مثلا همین یوبی سافت اگه به هر کدوم از بازیاش نگاه کنی میفهمی چند نسخه داره در ضمن 5سال هم بین بازیا نیس حد اکثر 2سال بین بازیاش باشه سالی10تا15بازی اراعه میده که راک خیلی کم یکی هم به زور میده.
اصلا شما بیاین مکس پین 3که 9سال ساختش طول کشید رو باcall of juarez gunslingerمقایسه کنید میفهمید که یوبی خیلی حرفه ای تره اگه بخواد اینفد زمان بذاره بازی hdمیشه.(منظورم این نبود که مکس پین بده تازه یکی از بازی های مورد علاقه منه ولی فاصله ساختش رو فکر کنید)
کی این رقمای25میلیون رو داده همش چرته.
شما که از این بازی خوشت نمیاد اینجا چیکار می کنی ؟![]()
واقعا توی بازی های اوپن ورد راک استار با این بازی GTA واقعا حرف اول رو میزنه
تنها بازی که واقعا رقیب سرسختی برای این بازی هست فقط و فقط بازی مافیاست که توان رقابت با این بازی رو داره گرچه سطح آزادی در GTA بسیار بیشتر از مافیاست اما در عوض مافیا داستانی بسیار زیبا - گرافیک بهتر (بخاطر وسعت کمتر) و هوش مصنوعی بهتر (به دلیل آزادی عمل کمتر) نسبت به ابر بازی GTA داره
ببین دوست من مثال شما مثل اینه که من برم فروم PES و بگم فیفا بهتره یا بر عکس! به این حرکت میگن ترول که خوب همه هم میدونیم ترول یعنی چی!
استاندارد کیفیت یک شرکت و بازی هاش تعداد بازی هایی که پخش میکنه نیست بلکه کیفیت خود بازی و میانگین موفقیت اون عنوانه.
برای مثال شما یوبی سافت رو مثال زدی که اتفاقا در مورد چندتا از از بزرگترین عناوین صنعت دچاره اشتباه شده و با پخش هرساله این عناوین رو به سمت نابودی کشونده. در 5 سال اخیر 5 تا Assassin`s Creed اومده ولی هیچ کدوم شاید به موفقیت نسخه Brotherhood نرسید و نسخه 3 بازی که کم و بیش یک شکست بود و حالا جوری شده که فن های ببازی زیاد از عرضه 4 خوشحال نیستن!
یا همون Call of Juarez که اون هم هیچوقت از یک بازی معمولی بالاتر نرفت و حتی وقتی Red Dead Redemption موفق شد زمان بازی رو به حال آوارد.(البته الان برگشته به زمان کابوی ها) در مورد Prince هم که حرفی نیست ! کلا این عنوان میشه گفت نابود شده!
شما درباره مکس پین و 9 سال زمان ساختش صحبت میکنین ولی یادمون نره که کمپانی Take Two که به مراتب تیم مجهز تر با افراد بیشتر و سرمایه بیشتری از راک استار هم داره 12 سال طول کشید تا مافیای 2 رو عرضه کنه. بازی کهخوب بود ولی خیلی از انتظارات رو بر آورده نکرد و اون چاشنی مزخرف Playboy هم به نظر من از ارزش های بازی کمتر کرد. داستان تکراری یک قهرمان جنگ که حالا وقتی به آمریکا بر میگرده وارد دسته مافیا میشه!(دقیقا مثل مایکل کرلئونه با این تفاوت که پدر مایکل دون کورلئونه خودش رییس یک خانواده مافیا بود) دیگه جذابیت نداره و همونطور هم که دیدیم DLC های بازی هم زیاد موفق نبود.حتی نوع آوری خاصی هم برای سبک بازی های Open World نداشت(هر چند که مقایسه آزادی گیمر و همچنین توجه به جزییات توسط تیم سازنده بین GTA و مافیا اشتباهه و GTA چندین سر و گردن از مافیا بالاتره)
رفم 25 میلیون رو من و سایر گیمر ها یا حتی سایت های صنعت گیم عنوان نمیکنیم بلکه ارگان های معروف فروش ( که فروش همه چیز چه بازی چه نرم افزار فیلم .......) رو بررسی میکنند عنوان میکنند و در اختیار شرکت سازنده میزارن.
بعد بازی فیلم نیست که HD باشه![]()
به نظر من این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)