سلام.
نه تاریخ خاصی مشخص نیست منتها شما برای هر کشوری که CSCبرابر با ایران داشته باشه بیاد رو میتونید نصب کنید.مثل امارات، عراق، مصر، مراکش و.....![]()
سلام.
نه تاریخ خاصی مشخص نیست منتها شما برای هر کشوری که CSCبرابر با ایران داشته باشه بیاد رو میتونید نصب کنید.مثل امارات، عراق، مصر، مراکش و.....![]()
قیمت امروز 1300
بهترین گزینه واسه خرید .. البته امکان پایینتر اومدن هم هست
اقا ما یه مشکلی با این نوتمون داریم میخواستم ببینم مال شماها ام اینجوریه یا نه! مال من هر از گاهی وقتی دارم باهاش کار میکنم هنگ میکنه و از برنامه ای که توشم میاره بیرون و ارور un suported رو میده. این عادیه؟؟؟!!؟؟![]()
آپدیت 4.3 که باساپورت فارسی و ایران باشه هنوز نیومده؟بنظرتئن کی میاذ؟اگه اومده منبع معتبری هست واسه خبرش؟چون از موبایل فروش پرسیذم گفت نیومده و یه ورژن اومده که مخصوص هلنده یا نمدونم دقیقا کدوم کشوره
و یجایی خوندم میشه اونو زد و با روت کردن فارسی رو اضافه کرد.که من میخام همون ورژن اصلی و نرمال باشه
سلام ببخشید من بین گلاکسی نوت 2 و گالاکسی مگا 5.8 دو دلم که کدومو بگیرم
میشه راهنماییم کنید البته میدونم که هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش نوت 2 بهتر از مگا هست بیشتر سر ورژن آندرویدشون دودلم چون ورژن اورژینال نوت2 اندروید 4.1 هست ولی ورژن مگا آندروید 4.2
من خودم یه اچ تی سی سنسیشن دارم آندروید اولیه اش 2.3 بود از وقتی اپدیتش کردم به آندروید 4 یکم سرعتش اومده پایین خلاصه تجربه بهم ثابت کرده اندروید اولیه ای که روی گوشی هست خیلی مهمه که
بالا باشه چون وقتی اپدیت میشه دیگه مثل اول کار نمیکنه ( البته تو گوشیهای سامسونگ شاید فرق کنه چون تا حالا سامسونگ نداشتم)
ممنون میشم اگه کسی تجربه داره بهم کمک کنه
سنسشن اخه بین اولین دو هسته ای نسبت به دوهسته ای بودنش بین رقبا سرعتش همونجوری هم تعریفی نداشت و با اپیت به 4 کند تر هم شده/ اون قضیه کلا جداست
بین این دو جریان اپدیت رو یک درصد هم تاصیر نده /و البته مگا با دوهسته ای 1.4 و نوت 2 با 4 پردازنده حتما نوت 2 سرعت بهتری خاه داشت حتا بعد از اپدیت/اگه فاصله قیمت هاشون مهم نیس حتما نوت 2 بگیر که چگالی پیکسل صفحش هم مناسبتره/و با باطری 3100 درمقابل مگا با باطری 2600 که فکر کنم همون باطری نوع نوت 1 باشه از لحاظ عمر باظری و موارد ریز و درشت دیگه نوت 2 ارجح تره
الان آخرین اپدیتی که برای نوت 2 اومده اندروید چنده ؟ مثلا اگه آخرین آپدیت 4.2 باشه
اگه من الان برم گوشی نوت 2 بخرم اندرویدش 4.2 هست یا 4.1 یعنی الان گوشیهای نوت 2 که تو بازار هست اندرویدشون چنده
آخرین اپدیتش 4.3 هست که هنوز به ایران نرسیده.خودتم بخوای خیلی راحت میتونی فلش کنی .هیچ چیزی هم پاک نمیشه و خیلی هم آسونه.
الان بخری 4.1.2 روشه
برای اینکه سامسونگ اومد 4.2 رو رد کرد که مستقیم بره به 4.3 و مشتری ها معطل نشن.
ولی دیگه این وسط یهو 4.4 اومد.
4.4 هم تقریبا 4-5 ماه دیگه میاد.
مگا هم اصلا با نوت قابل مقایسه نیست.
100% نوت بخر.
اگر هم خریدی و به منو فارسی نیاز نداری حتما رام فرانسه یا انگلیس رو بریز چون معمولا بهترین و سریع ترین آپدیت ها رو میگیرن.(کیبورد فارسی روی همه رام ها هست)
پشتیبانی سامسونگ رو هم اصلا با اچ تی سی مقایسه نکن.سامسونگ همیشه تو آپدیت ها از بقیه بهتره.
اگر هم بودجت به بالای 1500 میرسه حتما به LG G2 و نکسوس 5 فکر کن.
Last edited by d.b23; 06-12-2013 at 23:57.
الان گوشی نوت 2 با رام فرانسه یا انگلیس توی بازار هستش
میشه لطفا راهنماییم کنید یا لینک بهم بدید که چطور رام گوشی و عوض کنم من رفتم تو بازار بیشتر گوشیهای نوت 2 رام خاور میانه روش بود
اگه رامشو عوض کنم فقط منوهاش انگلیسی میشه یا تغییرات دیگه ای هم توش بوجود میاد
میشه بگید اگه گوشیو به رام اروپایی تغییر بدم کلا چه تغییراتی ایجاد میشه اس ام اس فارسی میشه بگیری و بفرستی یا باید برنامه کیبرد فارسی رو نصب کنم
Last edited by fantom176; 08-12-2013 at 20:46.
اصلا مهم نیست با چه رامی میخری.
فقط منو فارسی نداره.
دلیل اینکه میگم رام انگلیس یا فرانسه بریزی به خاطر اینکه سامسونگ برای هر کشور جداگانه آپدیت میده و معمولا این دوتا زود تر از بقیه میگیرن ( البته شانس هم هست گاهی اوقات امارات و هند هم زود میگیره)
SMS فارسی و وبسایت فارسی و همه چی راحت قابل خوندن هست. از اندروید 4 به بعد فارسی به طور رسمی پشتیبانی میشه.
برای کیبورد هم خود سامسونگ تو منو هاش فارسی کیبورد فارسی رو به صورت رسمی داره.
عوض کردن رام هم خیلی آسونه.
فقط فایل رام مورد نظرتو دانلود میکنی بعد گوشیتو وصل میکنی به کامپیوتر و با برنامه odin فلش میکنی.
فایل های رام معمولا 1 گیگ تا 1.5 حجم دارن.
اینم یه توضیح خیلی ساده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا سخت نگیر.
Last edited by d.b23; 08-12-2013 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)