تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 79 اولاول ... 2161676869707172737475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کرمی از قصد بازی رو واگذار کرد هم بازی ظهر و هم بازی شب. این بازیکن که به ضربات سر و صورت مشهوره چطور می شه حتی یه ضربه سر هم نمی زنه و حتی در دو بازی 10-12 امتیاز رو با ضربه به سر از دست می ده. کاملا معلوم بود که می خواست اعتراض کنه و به همین راحتی یه سهمیه المپیک رو به هدر داد و آبروی تکواندو رو برد. فکر می کنم بچه محل هاش هم اگه می یومدن تو زمین می بردنش.

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

کرمی از قصد بازی رو واگذار کرد هم بازی ظهر و هم بازی شب. این بازیکن که به ضربات سر و صورت مشهوره چطور می شه حتی یه ضربه سر هم نمی زنه و حتی در دو بازی 10-12 امتیاز رو با ضربه به سر از دست می ده. کاملا معلوم بود که می خواست اعتراض کنه و به همین راحتی یه سهمیه المپیک رو به هدر داد و آبروی تکواندو رو برد. فکر می کنم بچه محل هاش هم اگه می یومدن تو زمین می بردنش.
    اخه المپیک جایی نیست که ادم به خاطر اعتراض خودشو شکست بده
    اینطور نیست
    به نظر من تمرین مناسبی نداشت
    از نظر بدنی اصلا اماده نبود
    شاید خیلی دست کم میگرفت حریفاشو

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اگه مربی هم باهاش نبود نباید اینجوری بازی میکرد . ابروریزی کرد .

معلوم نیست پشت پرده چه خبر بوده که اینجوری مبارزه کرد .

ولی هر چی بوده نباید اینجوری مبارزه میکرد . با هرکی با هر چی مشکل داشته به مایی که تو مملکت نشستیم داریم حرص و جوش میخوریم ربطی نداره .

اینجا بحث ملی و کشوری هست . حیثیت مملکت هست بحث فردی نیست که حالا حال نداره یا هر مشکلی داره اینجوری مبارزه کنه .

ببخشید ولی غلط میکنه میره اونجا و آبروریزی میکنه و حق یه نفر دیگه رو که میتونه بهتر مبارزه کنه میگیره .

بچه بازی نیست که . جوون باانگیزه کم نداریم که واسه موفقیت کشورشون از جون مایه بزارن .

برد و باخت اصلا مهم نیست . تلاش و کوشش مهمه . ارزش قائل شدن به اینکه نماینده 80 میلیون ایرانی تو عرصه بین المللی بودن مهمه .

4. 6 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

صدرحمت به سوسن خانم کرمی اومد آبروی خودشو برد حیف پول بلیطی که برا این گرفتن

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اخه المپیک جایی نیست که ادم به خاطر اعتراض خودشو شکست بده
    اینطور نیست
    به نظر من تمرین مناسبی نداشت
    از نظر بدنی اصلا اماده نبود
    شاید خیلی دست کم میگرفت حریفاشو
    شاید حرف شما درست باشه و اصلا منطقی نیست که یه ورزشکار بیاد المپیک و حداقل زحمات خودش رو هدر بده ولی
    نمی دونم مصاحبه خودش و هادی ساعی رو دیدی یا نه. خودش که انگار خوشحال بود و عین خیالش هم نبود و ساعی هم می گفت که تا قبل از مسابقه خیلی عالی و آماده بوده ولی چطور شده که امروز اینجوری شده خودش هم مونده بود چی بگه.
    و اگه آماده نبود حداقل دو تا حرکت که می تونست بزنه بگیم تلاش خودش رو کرد ولی نشد. ولی کاملا ریلکس بازی رو باخت.
    اینکه دست کم گرفته حریف رو در بازی اول شاید قابل قبول بود ولی در بازی دوم دیگه حداقل باید می فهمید که هیچ حریفی آسون نیست.
    Last edited by campuzlit; 11-08-2012 at 00:38.

7. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

حرف های یوسف کرمی رو شنیدم الان دلم سوخت
    خیلی سعی میکرد الکی بخنده و با روحیه خودش رو نشون بده ولی بغضش گرفته بود
    10 بار ازش پرسیدن چرا باختی هیچ دلیلی نگفت فقط بار اخر گفتش به جون دخترم نمیخوام توجیه کنم ولی من خوابم میومد
    تو رختکن قبل و بعد مسابقه همش داشتم میخوابیدم
    چون شب قبلش فقط 1 ساعت اونم به زور خوابیدم
    گفتش متاسفانه کسی هم نبود برم باهاش صحبت کنم که بعد سریع حرفش رو خورد و گفت مصلحت بوده ببازم
    فقط مردم منو ببخشند

.
    .
    کلا یه جورایی دلم سوخت
    تازه میفهمم چرا این قدر گیج میزده.

9. 11 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

حرف های یوسف کرمی رو شنیدم الان دلم سوخت
    خیلی سعی میکرد الکی بخنده و با روحیه خودش رو نشون بده ولی بغضش گرفته بود
    10 بار ازش پرسیدن چرا باختی هیچ دلیلی نگفت فقط بار اخر گفتش به جون دخترم نمیخوام توجیه کنم ولی من خوابم میومد
    تو رختکن قبل و بعد مسابقه همش داشتم میخوابیدم
    چون شب قبلش فقط 1 ساعت اونم به زور خوابیدم
    گفتش متاسفانه کسی هم نبود برم باهاش صحبت کنم که بعد سریع حرفش رو خورد و گفت مصلحت بوده ببازم
    فقط مردم منو ببخشند

.
    .
    کلا یه جورایی دلم سوخت
    تازه میفهمم چرا این قدر گیج میزده.
    آره منم دیدم ، بنده خدا چه قدر هم قسم میخورد ، ولی انصافا گفت تمرینات خوبی داشتیم و از همه چیزم زدم ، 10 ماه ( فکر کنم ) تو اردو بودیم و سخت تمرین کردم ، حتی دخترم رو هم 2 الی 3 بار میدیدم ، به قرآن نمیدونم چی شد !!!!

نکته » خیلی ها میان میگن یوسف عین خیالش نیست و میخنده و ... ، خواستم بگم ، یوسف کلا چهره ی بشاشی داره ، و همیشه تبسم رو لبانش بوده و نمیشه بهش خرده گرفت .
    و بهتره برای قضاوت خودمون رو جای اون بنده خدا بذاریم و سریع حکم ارتدادشو ندیم

موفق باشید .

11. 9 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

من (اینو نمی گم که از خودم تعریف کرده باشم)7 سال تکواندو کار کردم و چندین مقام هم دارم.......و خدا رو شکر کاملا مبارزه تکواندو رو درک می کنم:

یوسف واقعا معلوم بود که نمی خواد بازی کنه.....معلوم بود .

دلیلش رو نمی دونم ولی واقعا نمی خواست.یوسف کرمی یکی از تکنیکی ترین مبارزه گران دنیاست.ولی همونطور که دیدیم حتی یک ضربه سر هم نزد و واقعا دلیلش رو خودش و خدا می دونه.

وقتی مثلا 20 ثانیه به پایان بازی مونده تموم چیز ها رو فراموش می کنی و فقط حمله می کنی ولی یوسف کرمی توی 3 تا راند و فقط 2 امتیاز گرفت.

همون باقری معتمد هم معلوم بود داشت به زور بازی می کرد و فقط اومده بود توی زمین.خلاصش بگم شاید دلیل داشته باشه که مطمئن هم باشید که داره جفتشون افتضاح بودن اون باقری معتمد هم اصلا مبارزه های خوبی نکرد.

به هر حال فکر می کنم دیگه 100 درصد فردا المپیک برای ما تموم می شه و امیدوارم که برای المپیک برزیل برنامه ریزی بشه .

یه چیز دیگه هم بگم شاید بعضی ها بد برداشت کنن یا هر چیز دیگه ولی حق ایران دریافت این همه مدال نبود و این فقط به خاطر غیرت اونا بود که که اومدن و جنگیدن ولی ایران لیاقتش رو نداشت.چون:1-سرمایه گذاری نمی شه

2-به این ورزشکار ها هیچ اهمیتی داده نمی شه.

3-و......همه چیز هایی که تو ذهن همتون می دونم هست.

ممنونم.

13. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sue

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خبر خوب :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه قدر بازی ضایعی بوده ، فقط یک امتیاز داشته

حریف اسپانیایی یوسف کرمی تو فینال باخت ، چون اگه طلا میگرفت ،تو رنکینگ مدال ها 3 طلاهه میشد . از اون طرف هم که بسکتبالشون فیتالیست شده ، اگر اونجا هم طلا رو میگرفت ( البته عمرا آمریکا بذاره ) میشد 4 طلا و چون نقره هاش خیلی بیشتره ما میشدیم 15 م .

موفق باشید.

15. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

توی رادیو جوان داشتن با مهماندوست مصاحبه میکردن قبل بازی یجورایی اصلا از خداش بود این اتفاقات بیفته تابلو بود!
    هی میگفت این ورزشکارا انقدر به من عادت کردن عین بچه هامن نمیتونن با کس دیگه کار کنن و من از بچه هام و زندگی خودم زده بودم!
    کرمی اصلا شدید تابلو بود خودش بازی نکرد تو بازی اولش یارو پارو آورد ضربه رو بزنه به سرش اما نخورد ولی کرمی حتی سرشو عقبم نبرد یارو هم رلکس با لگد دوم کوبید تو سرش بدون اینکه حتی پاشو بندازه!!!
    گند زدن سر این تعویض مربی تیما قبل المپیک! امیدوارم استیضاح وزیر ورزش که مجلسی ها گفته بودن بخاطر المپیک مسکوت نگهش داشتن با اتمام المپیک جدی بشه!

راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!

17. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •